Şimdi Ara

HP PAVILION ' lardaki sorunlar

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
12
Cevap
0
Favori
993
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • 2005 yılının aralık ayında Hp Pavilion dv4266ea model laptop aldım. Almadan once cok araştırmıştım, ve performans olarak en iyi çözümü bana bu laptop vermişti. Hala da performansından yakınmıyorum çünkü x700 ekran kartlı bir laptop birçok laptopa gore başarılı. En azından grafik olarak. Yalnız almamın üzerinden sizinden anlayacağınız gibi 2 yıl geçmedi. Yani hala garantisi devam etmekte. Ama bu sure zarfında bilgisayarımın 2 kez lcd'si bir kez ana kartı değiştirildi.

Geçenlerde tekrar servise bıraktım, bu 3. servise gidişi. Tamam HP arızalarınan kendini sorumlu tuttu ve bana para odettirmedi ama garanti suresinin bitmesine 2 ay kaldı ve ben açıkcası HP markasına eskisi kadar guvenemiyorum artık. Garantisi bittikten sonra çıkacak bir arızanın bedeli benim için çok ağır olur. Garanti suresi dolunca ne olacak?? Bana bir kişi 2 kez bozulan lcd min (yani orjinaliyle bu 3. oluyo) tekrar bozulmayacağını garanti edebilirmi??

Ben onceden guvendiğim bir firmaya artık guvenemiyorum. Hp gibi onemli bir firmanın daha dikkatli davranması gerektiğini düşünmekteyim. En azından müşteri memnuniyeti ve güveni açısından. Sonuçta 3 kez servise gondermekte bir zaman kaybıdır. Ben bunun için para odemedim, bilgisayarımı işlerimi kolaylaştırsın diye aldım, zamanımı çalıp ustune bana ek masraflar açsın diye değil!!!

Umarım bir HP çalışanı veya yetkilisi bunu okur çünkü ben bu magdur insanlardan bir kısmını temsil ediyorum sadece...

• Tütetici haklarına gidip üründen 2 sene boyunca hiçbir şekilde fayda alamadığınıza dair dilekçe yazın bilirkişi baksın zaten o da anlayacaktır Sonra mahkeme ve para iadesi
  • kostebek in dediği mantıklı, para iadesi yaparsalar aynı laptop 2 senede uculamıştır alırsın aynısını, 2 sene daha garanti üstünede para...
    kar kardır.
  • Peki nası başvurabilirim tüketici haklarına. Yani ne kadar etkili olur. Yok uzerinde çizik var leke var, darbe almış deyip beni haksız duruma düşürme durumları da olabilir. Çünkü sonuçta 20 aylık bilgisayar tabiki üstünde izler çizikler var. Ama benim derdim baştanda solediğim gibi serviste değil, dayanıklılığında...
  • cok ilginc ya not*****iev.com gibi yuzbinlerce uyesi olan sitede herkes hp yi ovuyor, hatta dell de cok sorun yasadigi icin hp ye gecenler var ve 9500 serisi laptop almayi dusunuyorum dedim herkes cok olumlu seyler yazdi, Turkiyeye donup bakinca herkes hp cok sorunlu diyor.. Demekki Turkiyeye gonderdikleri seri sorunlu, ama soyle de birsey var corehan 2 kere lcd bir kez ana kart degisti diyor yani adamlar bu laptoptan zarar etmislerdir.. hp neden buna cagre bulmuyor anlamadim adamlarda en cok calisan birim teknik servis...
  • Arkadaşlar 3. kez LCDm değişiyor şu anda. Sipariş verilmiş ve LCD ve inverter bekleniyormuş. Türkiyede olmadığından avrupa stoklarından sipariş edilmiş. Bu tam bir saçmalık. Yani bu Lcd benim bilgisayarımın başlangıçtakiyle birlikte 4. lcdsi olacak. Artık siz düşünün.
  • Hala tütetici haklarına gitmedin mi sen

Allahım yarabbim arkadaşım senin durumuna inan şu anda ben sinir oluyorum ya.

Bu kadar koyun olmayın ( çok afedersin ) ya gidin verin mahkemeye ,hakkınızı arayın yasal faizle beraber para iadesi alacaksın diyorum sana

Ben birazdan tüketici haklarına gidiyorum mesela 20 gündür parça mı beklenir ya nerden getiriyorsunuz bu parçayı

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi kostebek -- 19 Ekim 2007; 11:24:48 >
  • s.a
    arkadaşım 3.kez servise gittiğimde tamir istemiyorum para iadesi istiyorum dedim ve 3 gün sonra aryıp para iade talebiniz kabul edilmiştir dediler..

benden söylemesi..

bence garanti bitmeden acele et..bunlar sadece tasarımcı kalite :0
  • HP Pavilion dv6000 kullanıyorum.
    Pc yi açtığımda masa üstünü göstermiyor.
    Güvenli mod da açmayı deniyorum yine olmuyor. Ama ctrl+alt+del yaptığımda Görev yöneticisini açıyor veya 10 dk bekledikten sonra kendisi ekran koruyucuya geçiyor.
    Recovery cd sini yapmamıştım bu yüzden format atamıyorum.
    Format atmadan çözüm üretebilcek yada recovery i download edebilceğim link verebilir misiniz?
  • quote:

Orjinalden alıntı: g00ch

HP Pavilion dv6000 kullanıyorum.
    Pc yi açtığımda masa üstünü göstermiyor.
    Güvenli mod da açmayı deniyorum yine olmuyor. Ama ctrl+alt+del yaptığımda Görev yöneticisini açıyor veya 10 dk bekledikten sonra kendisi ekran koruyucuya geçiyor.
    Recovery cd sini yapmamıştım bu yüzden format atamıyorum.
    Format atmadan çözüm üretebilcek yada recovery i download edebilceğim link verebilir misiniz?

bilgisayarini win98 cdsinden baslat.fdisk komutu ver.etkin olan bolumu ata yi sec(2 dedir) etkin olan bolumu recovery yap.yeniden baslat recovery calisir.
  • merhaba arkadaslar dv 9500t laptopum var
    bır kac gundur sarj sorunum var sadece sarja taktımda acılıor ve sarjdan cıkarınca kapanıo pılı tanımıo ne onerırsınız
  • anakartın değişimi gerekli..yaşadım o problemi?.
    ama aynı problem abimin toshibada oldu onda sadece adapter değişti..

bilemiyorum..ama dediğim gibi ben hp servise gittim ve anakart değişimi oldu bu yüzden..
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.