Şimdi Ara

HP PAVILION SILVER 15-BC004NT (Ana Konu) (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
126
Cevap
8
Favori
6.923
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
2 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Ben hâlâ beklemedeyim. Düşsede akşam diyorum. Başka satan da yok bu modeli. Her yerde bc010nt adında model satılıyor. bundan tek farkı işlemcisi daha düşük. Fiyatı ise bundan ( 3000 tl olarak sayarsak) 60 tl daha pahalı.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Internette gezerken video izlerken fan sesi duyuluyor mu? vatanda indirim olursa almayi dusunuyorum.

• Maksimum ram desteği kaç öğrenebilen var mı? Veya bilgisayarı satın alan arkadaşlar bilgisayarlarından öğrenebilirler mi? Bunun için yazılım mevcut bilginize.
  • Bir umut bugün ucuzlar diye bekledim ancak fiyatı 3600 hala. Umarım gün içinde bir indirim olur da 3000'e alabilirim. Aksi takdirde Monster alacağım.
  • Beyler eğer oyunlarda bilgisayar 90 dereceyi görüyorsa hp teknik desteğe bağlanarak yada arayarak ısı testi yaptırın. Zira teknisyen bilgisayara bağlanıp stres yani ısı testini yaparken pc dayanamayıp hata verdi kendisini yeniden başlattı. Teknisyen ürünün sorunlu olduğunu yeni bir ürün verilerek değişim yapılacağını söyledi.

• Vatanda o pc ye 3600 vermem!http://www.ebrarbilgisayar.com/msi-pe60-6qe-407xtr-gtx-960m-notebook-pmu348658 bunu almak daha mantikli¿

• OSMANCANERim O kullanıcısına yanıt
    hp den farkı yok ki bunun. arada 100 tl fark var. hp Win-10 ile gelecek, bu freedos ;)
  • NoMRey kullanıcısına yanıt
    İyi teknik, bi denemek lazım.

• OSMANCANERim O kullanıcısına yanıt
    3000 tlye arada düşüyor ben 3000 tlye aldım tabikide 3600 tlye msi almak mantıklı. :)
  • Dell 7559 veya MSİ daha cezbedici fakat teknomarketlerde bulunmuyor.Vatanda vs alinacak tek f/p urun bu keske diger markalarda teknomarketlerde daha fazla olsa.
    Arkadaslar cift fana ragmen isi durumu nasil?

• quote:

Orijinalden alıntı: BRV35

Dell 7559 veya MSİ daha cezbedici fakat teknomarketlerde bulunmuyor.Vatanda vs alinacak tek f/p urun bu keske diger markalarda teknomarketlerde daha fazla olsa.

Isınma sorunu yaşamadım. Ele geçmiyor ısı. Sıcaklık 80 en fazla.
  • quote:

Orijinalden alıntı: kralsensin98

quote:

Dell 7559 veya MSİ daha cezbedici fakat teknomarketlerde bulunmuyor.Vatanda vs alinacak tek f/p urun bu keske diger markalarda teknomarketlerde daha fazla olsa.

Isınma sorunu yaşamadım. Ele geçmiyor ısı. Sıcaklık 80 en fazla.

Hocam cift fan senkron mu calisiyor yoksa belli bir sicakligin uzerinde mi ikincisi devreye giriyor ? Ayarlama sansimiz var mi ?

• Ayarlama şansın yok. Bi oyun vs. Bi sıcaklık limiti aşıldığı anda hemen fanlar devreye giriyor.

• quote:

Orijinalden alıntı: NoMRey

Ayarlama şansın yok. Bi oyun vs. Bi sıcaklık limiti aşıldığı anda hemen fanlar devreye giriyor.

1 fan devamlı çalışıyor. İkinci fan oyun ve zor yüklerde devreye giriyor diye biliyorum.

• Oyunlarda deneyen oldu mu sıcaklıklar nasıl acaba ? GPU CPU CORE
  • mastergee M kullanıcısına yanıt
    Gpu 70 cpu 93 derece gördüm cpu normal sıcaklık olmayınca şuan değişim işleriyle uğraşıyorum 2 haftadan uzun süredir.

• quote:

Gpu 70 cpu 93 derece gördüm cpu normal sıcaklık olmayınca şuan değişim işleriyle uğraşıyorum 2 haftadan uzun süredir.

çift fana rağmen yüksek değerler sanki
  • quote:

quote:

Evet HP TEKNİK DESTEKTE aynı şeyleri söyledi. Bu yüzden değişim yapılması için uğraşıyorum.

• quote:

quote:

quote:

Evet HP TEKNİK DESTEKTE aynı şeyleri söyledi. Bu yüzden değişim yapılması için uğraşıyorum.

Önceki açılan konuda birkaç kişide 90 üzerini görmüşler idi. Siz hangi oyunlarda test yaptınız gta cs go da 90 üzerini görmüş bazı arkadaşlar.
    Diğer kullanan arkadaşlarda sıcaklık deneyimlerini yazabilirler mi?

• Herhangi bir donanımsal ya da kronik bir sıkıntı yaşayan karşılaşan var mı ?
  • 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.