Şimdi Ara

HP PAVILION SILVER 15-BC004NT (Ana Konu)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
126
Cevap
8
Favori
6.923
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
2 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Fiyat bazen 3000 tl oluyor. Kaçırmamanızı tavsiye ederim. :)
    www.vatanbilgisayar.com
    Hp Pavilion X0L73EA Core i7 Notebook - Vatan Bilgisayar
    http://www.vatanbilgisayar.com/hp-pavilion-silver-15-bc004nt-core-i7-6700hq-2-6ghz-8gb-1tbhdd-15-6-2gb-w10.html

Kullanıcılar ve incelemesi bu konuda olacak.
    Google Photos
    4 new photos added to shared album
    https://goo.gl/photos/zyqcnqihEWz7fC4M8

Kendi laptop fotoğraflarını bu linke koyabilirsiniz. Lütfen sadece Bu laptopla ilgili olsun.
    Laptop Cs Go'da Ultrada her şey sonda 100-120 fps arasında değerler alıyor. League Of Legends'da Ultrada başlangıçta 300 fps'yle başlıyor. Oyuna devam ettiğimizde 150 200 250 fps'de değişiyor. :) Kesinlikle cihazı tavsiye ederim. Kasa kalitesi süper. Harici olarak dvd verilmesi süper. Dahili olmamasının nedeni bence biraz ince taşınabilir olması için olabilir. Fan Sesi Boşta Çalışmıyor sanırsınız o kadar sessiz. Fakat Oyunları Ultrada oynuyacaksanız eğer ses duyacaksınız çünkü ısıyı azaltmak ve dengelemek amacıyla fan hızı artıyor. Malum birde çift fan.Isınma konusunda ben şuana kadar sorun yaşamadım.En fazla 80 dereceyi gördüm. :) Msi Ve Monster gibi markalardada bu fan sesini oyun esnasında duyacaksınızdır. Bir kulakılıkla zaten bunu yok edebilirsiniz. Birde mikrofon girişi yok sadece kulaklık girişi var. Mikrofon girişi için Usb to Mikrofon gibi bir çözüm olabilir. Yada mikrofonlu ve kulaklık çıkışı bir olan kulaklıkta olabilir. Zaten Mikrofon Laptopda mevcut ve çok kaliteli. :)
    ÜRÜN ÇİFT FANLIDIR.

Oyunlarda fps düşüşü ve klavye basmama sorunu için hp supporttan internet üzerinden destek alarak bios güncellemesi isteyin. Size bağlanıp yapıyorlar. Destek çok yardımsever. :D Hp desteği süper.
    Bu sorunu bu şekilde çözülüyor. Klavye sorunu oyunlarda.
    Fps düşüşü hala geçmediyse.
    Xbox'a girip ayarlarından dvr seçeneğini kapatın. :)
    Bu ürünü tavsiye ederim. Hem servis ilgili hemde cihaz kaliteli ve sağlam geldi bana. :)
    Bu cihazdan olanlar bios update yapsınlar.

Güncelleme hp support assistant'ta çıkmıyor

www.support.hp.com/tr-tr/drivers/selfservice/hp-pavilion-15-bc000-notebook-pc-series/10862166/model/11792366#Z7_3054ICK0K8UDA0AQC11TA930O2
    İncelem
    https://youtu.be/nyAUkh5W2bE

SSD Montaj Nasıl Yapılır
    https://www.youtube.com/watch?v=hnjRuOil808

GTA 5 FPS testi
    https://www.youtube.com/watch?v=P9PtBTVVWQE
    Video için teşekkürler.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi kralsensin98 -- 6 Mart 2017; 18:53:19 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Alan arkadaşlar buraya toplanırlarsa iyi olur benimde birkaç sorularım var

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi MrMCS -- 22 Ağustos 2016; 18:16:14 >
    < Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Up

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Up

• Up
  • 3000 tl vatanda mevcuttur. Almak isteyen kaçırmasın.
  • Hocam Allah izin verirse aksama vatan dan alacağım ışık sızması gibi olaydan söz ediyorlar ama teredute düşüyorum bazen dell mi alsam diye

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • gEnya kullanıcısına yanıt
    Hocam dell en çok ışık sızması olan ve panel konusunda sıkıntıları olan bi laptop zaten bu laptoptaki bahsettiğiniz sıkıntıları sadece bir iki kere gördüm onun haricinde hemen hemen herkes memnun. Vatandan alırken kurulumunu yaparlarken dikkatle bakın bir sorun var mı diye eğer varsa söyleyin değiştirsinler bi sıkıntı olmaz yenisi verirler

• quote:

Orijinalden alıntı: kralsensin98

Fiyat bazen 3000 tl oluyor. Kaçırmamanızı tavsiye ederim. :)
    http://www.vatanbilgisayar.com/hp-pavilion-silver-15-bc004nt-core-i7-6700hq-2-6ghz-8gb-1tbhdd-15-6-2gb-w10.html
    Kullanıcılar ve incelemesi bu konuda olacak.
    https://goo.gl/photos/zyqcnqihEWz7fC4M8
    Kendi laptop fotoğraflarını bu linke koyabilirsiniz. Lütfen sadece Bu laptopla ilgili olsun.
    Laptop Cs Go'da Ultrada her şey sonda 100-120 fps arasında değerler alıyor. League Of Legends'da Ultrada başlangıçta 300 fps'yle başlıyor. Oyuna devam ettiğimizde 150 200 250 fps'de değişiyor. :) Kesinlikle cihazı tavsiye ederim. Kasa kalitesi süper. Harici olarak dvd verilmesi süper. Dahili olmamasının nedeni bence biraz ince taşınabilir olması için olabilir. Fan Sesi Boşta Çalışmıyor sanırsınız o kadar sessiz. Fakat Oyunları Ultrada oynuyacaksanız eğer ses duyacaksınız çünkü ısıyı azaltmak ve dengelemek amacıyla fan hızı artıyor. Malum birde çift fan.Isınma konusunda ben şuana kadar sorun yaşamadım.En fazla 80 dereceyi gördüm. :) Msi Ve Monster gibi markalardada bu fan sesini oyun esnasında duyacaksınızdır. Bir kulakılıkla zaten bunu yok edebilirsiniz. Birde mikrofon girişi yok sadece kulaklık girişi var. Mikrofon girişi için Usb to Mikrofon gibi bir çözüm olabilir. Yada mikrofonlu ve kulaklık çıkışı bir olan kulaklıkta olabilir. Zaten Mikrofon Laptopda mevcut ve çok kaliteli. :)

Merhaba ilk önce şunu söylemek istiyorum i7 2gb mı yoksa i5 4gb mı?
    Oynayacağım oyunlar cod serisi indirmeye cesaret edersem belki gta 5, cs go bu söylediğim oyunları en fazla 1 hafta oynarım sıkılırım atarım en çok oynadığım oyun metin2 onun için hangisine başvurmalıyım?

extra: bunlar harici çok çok web de takılırım

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi MrMCS -- 4 Eylül 2016; 20:56:38 >

• 2 gb ve 4 gb arasında hiç fark yoktur. Gönül rahatlığıyla alabilirsin. :) Gta 5 2 gb üstü çalıştırabiliyor merak etme. :) ultrada 2 gb üstü oluyor ama oyun çalışıyor kasmadan merak etme.
  • Kullanıcı arkadaslar cs go da fps sorunu yasıyorum. ne yapsam olmuyor. driverler güncel. 40 -50 fps arasında. nasıl halledebilirim çözümü olan var mı
  • NoMRey kullanıcısına yanıt
    Bios sürücün güncel mi? Bi sor istersen HP yi arayıp, o fps sıkıntısı çıkartabilir diye düşünüyorum

• quote:

Orijinalden alıntı: NoMRey

Kullanıcı arkadaslar cs go da fps sorunu yasıyorum. ne yapsam olmuyor. driverler güncel. 40 -50 fps arasında. nasıl halledebilirim çözümü olan var mı

Hocam emsal bilgisayarların incelemelerinde fps kaç youtube da baktın mı ? belki normal değerlerdir 40 50 fps az değil ayarlar yüksek ise

• bu arkadaş sorunu çözdüğünü söylemişti. bios güncellemesiyle halletmiş sanırım.
    ama buraya yazmayı unutmuş olmalı..
  • Cidden mikrofon giriş yokmu ? Yanlış olmasın o mikrofon+ses girişi olabilir
  • quote:

Orijinalden alıntı: Karaber

Bios sürücün güncel mi? Bi sor istersen HP yi arayıp, o fps sıkıntısı çıkartabilir diye düşünüyorum

Beyler çözdüm ama buraya yazmayı unutmuşum pardon. Hp supporta bağlanıp sorunu yazdım onlarda pc ye bağlanmak istediler. Bios güncellemesi yaptı. Oyunu açıp deneyin sorun olursa tekrar bağlanın buraya dedi. Cs go yu açtım 130 150 fps arasında şuan.
  • quote:

Orijinalden alıntı: krmeren123

quote:

Orijinalden alıntı: NoMRey

Kullanıcı arkadaslar cs go da fps sorunu yasıyorum. ne yapsam olmuyor. driverler güncel. 40 -50 fps arasında. nasıl halledebilirim çözümü olan var mı

Hocam emsal bilgisayarların incelemelerinde fps kaç youtube da baktın mı ? belki normal değerlerdir 40 50 fps az değil ayarlar yüksek ise

Beyler çözdüm ama buraya yazmayı unutmuşum pardon. Hp supporta bağlanıp sorunu yazdım onlarda pc ye bağlanmak istediler. Bios güncellemesi yaptı. Oyunu açıp deneyin sorun olursa tekrar bağlanın buraya dedi. Cs go yu açtım 130 150 fps arasında şuan.
  • Tekrar 3000e düşse direk alıcam makinayı da düşmüyor bir türlü ya bu arada kullananlar hâlâ memnun mu

• Xae Ryu kullanıcısına yanıt
    Hafta sonları 3000 oluyor iyi takip edin vatanbilgisayarı. :)
  • kralsensin98 K kullanıcısına yanıt
    Bilgilendirme için sağol ama bugün monster Abra a5 siparişi verdim bekleyemedim artık

• 
Sayfa: 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.