Şimdi Ara

HP PAVILION SILVER 15-BC004NT (Ana Konu) (5. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
126
Cevap
8
Favori
6.924
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
2 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 34567
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: Dr.M

quote:

Orijinalden alıntı: Feint-TR

quote:

quote:

Kuzenime Asus x550vx almıştık.Kasa şıklığı ve kalitesi bunda çok daha iyi.Bunu düşünüyorsanız elinizi çabuk tutun bence satış görevlisi laptoplardaki indirimler muhtemelen ptsi biter dedi.Asus internette daha ucuza bulunabiliyor ancak hp bulmak zor.Zorlayacak bi program veya oyun kurmadım . İnternette gezerken falan fan sesi, ısınma hiç yok.

Peki menteşeleri falan sağlam mı? Kardeşimin laptobunda menteşeden baya sıkıntı çekmiştik.

Çok sağlam değil bence metal gibi görünen bir plastik gibi dışı. sonuçta ürünün özellikleri belli fiyatı belli, bi yerden kısmış olmalılarAma yine de muadlillerinden daha sağlamduruyor..Daha önce kullandığımız HP pavillon serisinin ve Dell inspiron serisinin menteşeleri bi darbe almamasına rağmen kırılmıştı.O yüzden maksimum özeni göstererek kullanıcam.

asusun fiyatı 100 tl daha ucuz hangisini almamı önerirsiniz? bide hp de ssd slotu var mı?

Boş ssd slotu var.Ben de alıp takmayı düşünüyorum.Asus vatanda 3400 çeşitli internet sitelerinde freedos 2800-2900 e bulunuyor.Windowslu gelmesi avantaj bence.İişlemcileri aynı, HP nin ekran kartı daha iyi, ışıklı klavye var.Asusun kasa kalitesi ciddi anlamda kötü.Bu bilgisayar 3000e düşmese ben de Asus alacaktım ama bence şu an bu fiyata bu pc çok iyi

• ekranı ips mi değil mi bunun

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Umut Furkan K

ekranı ips mi değil mi bunun

39,6 cm (15,6") diyagonal FHD IPS UWVA yansımasız WLED arkadan aydınlatmalı (1920 x 1080)

http://www8.hp.com/tr/tr/products/laptops/product-detail.html?oid=11792500#!tab=specs
  • quote:

quote:

quote:

quote:

quote:

Kuzenime Asus x550vx almıştık.Kasa şıklığı ve kalitesi bunda çok daha iyi.Bunu düşünüyorsanız elinizi çabuk tutun bence satış görevlisi laptoplardaki indirimler muhtemelen ptsi biter dedi.Asus internette daha ucuza bulunabiliyor ancak hp bulmak zor.Zorlayacak bi program veya oyun kurmadım . İnternette gezerken falan fan sesi, ısınma hiç yok.

Peki menteşeleri falan sağlam mı? Kardeşimin laptobunda menteşeden baya sıkıntı çekmiştik.

Çok sağlam değil bence metal gibi görünen bir plastik gibi dışı. sonuçta ürünün özellikleri belli fiyatı belli, bi yerden kısmış olmalılarAma yine de muadlillerinden daha sağlamduruyor..Daha önce kullandığımız HP pavillon serisinin ve Dell inspiron serisinin menteşeleri bi darbe almamasına rağmen kırılmıştı.O yüzden maksimum özeni göstererek kullanıcam.

asusun fiyatı 100 tl daha ucuz hangisini almamı önerirsiniz? bide hp de ssd slotu var mı?

Boş ssd slotu var.Ben de alıp takmayı düşünüyorum.Asus vatanda 3400 çeşitli internet sitelerinde freedos 2800-2900 e bulunuyor.Windowslu gelmesi avantaj bence.İişlemcileri aynı, HP nin ekran kartı daha iyi, ışıklı klavye var.Asusun kasa kalitesi ciddi anlamda kötü.Bu bilgisayar 3000e düşmese ben de Asus alacaktım ama bence şu an bu fiyata bu pc çok iyi

hocam peki bu laptop bir daha indirime girermi bir ay içinde almayı düşünüyorum

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• quote:

quote:

quote:

quote:

quote:

quote:

hocam peki bu laptop bir daha indirime girermi bir ay içinde almayı düşünüyorum

Ayda bir falan giriyo galiba iyi takip etmek lazım.

• Beyler kasa metal mi, inceleme linki varmidir

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: haunt54

Beyler kasa metal mi, inceleme linki varmidir

metal değil

youtube yazınca çıkıyor
  • Ürün zamlanmış.3800 şu anda.
  • Bugün gelecek inşallak test yaparız akşam. Cod 4 online oynamaya beklerim herkesi. Alanlar oyunlarda test yaptı mı acaba nasıl ısınma var mı?
  • quote:

Orijinalden alıntı: Burnin

Sitede 2999 ama?
    http://www.vatanbilgisayar.com/hp-pavilion-silver-15-bc004nt-core-i7-6700hq-2-6ghz-8gb-1tbhdd-15-6-2gb-w10.html

Tekrar düşürdüler notebookları.
  • Çarşamba günü bende alacağım inşallah.Kullananlar ısınma fan sesi performans vs yorum yapabilir mi acaba
  • hocam ne zamana kadar bu kampanya

• quote:

Orijinalden alıntı: _CLasSy_

hocam ne zamana kadar bu kampanya

belli bi süresi yok her ay 3bine indiriyolar bi süreliğine
  • carsamba gunu alcam dediniz de ondan dedim carsambaya kadar indirim devam eder mi diye bide her ay degil sanirim agustosdan beri ilk kez girmis indirime

• Vatan şu an online satmıyor.Sadece iki mağzada var.
  • Feint-TR kullanıcısına yanıt
    Hangi mağazalarda?
  • quote:

Vatan şu an online satmıyor.Sadece iki mağzada var.

Konya'da stok var galiba.Ben çarşamba günü okul için konya'ya döneceğim zaten.
  • quote:

Orijinalden alıntı: _CLasSy_

Hangi mağazalarda?

Afyonkarahisar
    İzmir (Bornova)
    Konya

yazıyor vatanbilgisayarda.Sabah fiyatı 3800 oldu iki saat sonra geri çektiler.Alacak arkadaşlar acele etsin bence.

http://www.vatanbilgisayar.com/hp-pavilion-silver-15-bc004nt-core-i7-6700hq-2-6ghz-8gb-1tbhdd-15-6-2gb-w10.html
  • Arkadaşlar bugün ben de vatana gittim olan mağazadan bulunduğum ildekine getirmeleri için kalanların hepsi teşhir ürünüymüş.Vatanı telefonla da aradım ürün yok .Teşhirler için burda sanki izmitte 2200e satılmış gibisinden görmüştüm söyledim o na da 3bin dediler çıktım mecburen

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi kenji-oja -- 12 Aralık 2016; 21:54:16 >
  • 
Sayfa: önceki 34567
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.