Şimdi Ara

HP PAVILION SILVER 15-BC004NT (Ana Konu) (7. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
126
Cevap
8
Favori
6.923
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
2 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 34567
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • Merhaba arkadaşlar. bilgisayara win7 yükledim. hp sitesinin destek bölümünde bu bilgisayar için sadece win10 sürücüler görünüyor. win7 sürücüleri nereden bulacağız. yada win10 sürücüleri indirip kursam olur mu? deneyen oldu mu hiç?
  • Windows 7 o cihaza yükleyemessiniz zaten ziyan edersiniz yüklersenizde. Windows 10 7Den kat ve kat daha hızlı. Böyle şeyleri demeye gerek yok :). Sürücüleri yok Sadece Windows 10 ve üstünü destekliyor bilgisayar.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • kralsensin98 K kullanıcısına yanıt
    win7 yükledim ve gayet iyi çalışıyor. ethernet sürücü hariç diğerlerini de sistem kabul etti.
    normalde tabi ki böyle bir şey yapmazdım ama siemens PLC programları win10 desteklemiyor. mecbur yükledim. zaten yapılan iş kapsamında müşterime teslim edeceğim bir bilgisayar olduğu için sıkıntı yok.
  • Benim bataryada şişme problemi oldu, fotoğraflarını çekip teknik desteğe göndereceğim bakalım ne söyleyecekler, kimse böyle bir şikayet yazmamış şimdiye kadar buraya.
    HP PAVILION SILVER 15-BC004NT (Ana Konu)
  • MustiCa M kullanıcısına yanıt
    Pil yurt dışından gelecekmiş, bekliyoruz
  • quote:

Orijinalden alıntı: MustiCa

Pil yurt dışından gelecekmiş, bekliyoruz
    yaklaşık 20 günde değiştirip geri göndermişlerdi,
    şimdi tekrar şişti tuşları etkilemeye başlayınca çıkardım artık pilsiz kullanıyorum,
    performans gerektiren uygulamalar kullanıldığında fişe takılıyken bile batarya azalıyor, şişme olayı bundan kaynaklı sanırım.
  • 
Sayfa: önceki 34567
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.