Şimdi Ara

HP PAVILION SILVER 15-BC004NT (Ana Konu) (6. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir (1 Mobil) - 2 Masaüstü1 Mobil
5 sn
126
Cevap
8
Favori
6.925
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
2 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 34567
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Arkadaşlar merhaba ürünü aldım gayet memnunum gerek ısınma performans gerçekten hak ediyor.
    Ancak bir adet ölü piksel var. İade etsem mi yoksa boş versem mi bilemedim ? İleride daha fazla sıkıntı olur mu ?
  • ee bu gene 3.800 olmuş kimse de o paraya teşhir ürün almayacağına göre bunlar dün laptop ellerinde olmasına rağmen bana

satmadılar anlamına mı geliyor ?
  • ulan yarın alcaktım fiyatına bindirmişler yine.illa integra'dan aldırıp formatla falan uğraştırcaklar beni ya
  • Arkadaşlar geçen hafta vatan'dan 2999'a satın aldım bilgisayarı. görünüş ve dış yapısının kalitesi fena değil bence. Yalnız şöyle bir problemim var. Pc sürekli hafif sesli çalışıyor, çok rahatsız edici değil ama sessiz ortamlarda kulağınıza takılması hoş olmuyor.

Bu çok önemli değil, asıl sıkıntı dün steam'de daha önce aldığım nba 16'yı indirip kurdum. Oyunda siyah ekran sorunu veriyordu ara ara, masaüstüne küçültüp geri açınca ekran geliyordu tekrar. bugün ise aynı sorun oldu ancak pc kapandı. Sizce ne gibi bir sorun olabilir, pc'yi iade etmeli miyim?
  • ekran mat mı acaba gerçi fiyat yükselmiş de
  • Cumartesi sabahı topkapı vatan mağazasından almaya gittim. Aldıktan sonra mağazada açtırıp kontrol ettirirken 2 adet ölü pixel ve ekran orta üst tarafta backlight bleed olduğu için iade ettim. İade almayız falan diye zırladılar ama nafile. Paşa paşa iade aldılar. Özellikleri iyi ama kasası hiç sağlam durmuyor. Şu ışık sızması olayı da can sıkıyor. Kullanan ve memnun olan arkadaşlara hayırlı olsun diyelim.
  • kurt0632 K kullanıcısına yanıt
    pc çok iyi fakat üzerindeki windows 10 denen lanet ötesi işletim sistemi herşeyi mahfediyor. sorun pc den değil windowstan gibi geldi bana, eğer başka oyunlardada aynı problemi yapmıyorsa iade etmeye çalışmayın. ben 2.işletim sistemi olarak windows 7 kurdum pc bariz şekilde daha hızlı, daha sessiz ve daha serin çalışıyor. uefi olduğu için windows 7 arada bir nvidia ekran kartı yüzünden mavi ekran veriyor. bazen windows 10 o kadar canımı sıkıyor ki hdd yi komple silip windows 7 kurasım geliyor. garanti dışı kalır diye yapamıyorum.
    Bu modelin ekranı ıps mat. benim pc nin sol altta hp logosuna yakın ışık sızması var fakat tam siyahlar dışında belli olmuyor. ışık sızması tüm ıps ekranların ortak problemi.

Bu arada, tüm kullanıcılardan bir ricam var, sistemi zorlayacak güçlü oyunlarda grafik ayarlarının ve ısı değerlerinin ss sini atabilirmisiniz ? Mümkünse grafik ayarlarını en uç noktalara ayarlayarak sistemi zorlayalım.

Arma 3 te bütün ayarlar olabilecek en yüksek değerlerdeyken bu sıcaklıkları görmüştüm

HP PAVILION SILVER 15-BC004NT (Ana Konu)https://store.donanimhaber.com/01/b6/ea/01b6eaf50d816aa74d2bbbed6481c364.bmphttps://store.donanimhaber.com/9e/15/9a/9e159ae58a5f4eefc9451213b9b684b9.bmp

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Nextdoorboy -- 14 Aralık 2016; 0:16:16 >

• 1 tane ölü piksel çıktı şansıma değişim istiyorum stoklarda yok para iadesi yaparız diyor vatan Mağazadan aldığımda para iadesi istedim değiştirelim dediler. Ben paramı değil değişimini istiyorum yaavvvv :D
  • quote:

Orijinalden alıntı: kurt0632

Arkadaşlar geçen hafta vatan'dan 2999'a satın aldım bilgisayarı. görünüş ve dış yapısının kalitesi fena değil bence. Yalnız şöyle bir problemim var. Pc sürekli hafif sesli çalışıyor, çok rahatsız edici değil ama sessiz ortamlarda kulağınıza takılması hoş olmuyor.

Bu çok önemli değil, asıl sıkıntı dün steam'de daha önce aldığım nba 16'yı indirip kurdum. Oyunda siyah ekran sorunu veriyordu ara ara, masaüstüne küçültüp geri açınca ekran geliyordu tekrar. bugün ise aynı sorun oldu ancak pc kapandı. Sizce ne gibi bir sorun olabilir, pc'yi iade etmeli miyim?

Sorun bilgisayarın oyundayken uyku moduna geçmesiymiş sanırım. Uyku modunu kapayınca bi daha siyah ekran vermedi. Tam ayarını bulunca düzelteceğim.

Bugün başka bir sorunla karşınızdayım maalesef. Biraz önce bilgisayarı açtım ve klavyedeki o tuşu ile 9 tuşunun çalışmadığını fark ettim. Sürümü güncel mi diye kontrol ettim, eski sürümüne dönüp tekrar denedim. Bios güncel mi kontrol ettim. Bir çözüm bulamadım maalesef. Bilgisayar haftasını doldurmadan servise gidecek gibi. Hevesim kırıldı açıkçası.

**Herhangi birşey dökülmedi laptopa.

• laptop bir daha indirime girermi bilgisi olan arkadaşlar var mı?
  • Bu notebooku n11'den 3200 lira fiyat üzerinden 160 tl kupon + 100 tl bonus + 480 tl hp iadesi ile 2460 liraya mal ettim. Şu an Windows 10'dan kaynaklı olduğunu düşündüğüm bir yavaşlık var. Ne önerirsiniz bilgisayar ile ilgili?
  • 773 kullanıcısına yanıt
    m2 yuvası varken bence ssd tak dostum
  • quote:

Orijinalden alıntı: kralsensin98

M2 sata yuvası yok arkadaşlar . Maalesef....

m2 sata yuvası var ve SSD taktım. Yanlış bilgi vermeyin.
  • quote:

Orijinalden alıntı: pcp1rates

quote:

Orijinalden alıntı: kralsensin98

M2 sata yuvası yok arkadaşlar . Maalesef....

m2 sata yuvası var ve SSD taktım. Yanlış bilgi vermeyin.

Evet arkadaşlar M2 SSD slotu mevcut. Teşekkürler.Videoyla montaji verdim.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Bu notebookta çift fan ve m2 sata yuvası bulunmaktadır. Ultrabook kadar ince olduğu için CD-DVD rom bulunmamaktadır. Notbeook kutusundan harici DVD-WRITER çıkmaktadır.
    Klavye ışıkl olup sadece beyaz renktir. Ekran
    Notebook kasasının içini merak edenler şu videoda görebilir.

https://youtu.be/mX6wc1pB8iA

• Witcher 3 oynayan arkadaşlar fps değerlerini yazabilir mi?

• SSD takanlar SSD performansı için bios güncellemesi gelmiş.!!!!!

• İncelem
    https://youtu.be/nyAUkh5W2bE

SSD Montaj Nasıl Yapılır
    https://www.youtube.com/watch?v=hnjRuOil808

GTA 5 FPS testi
    https://www.youtube.com/watch?v=P9PtBTVVWQE

2 aylık bilgisayarımı masaüstüne geçiş sebebiyle satıyorum.İlgilenen arkadaşlar mesaj atabilir.

• En son Uefi için bir güncelleme kesinlikle yapın. Support Asistan ile yapılabiliyor. :)
  • 
Sayfa: önceki 34567
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.