Şimdi Ara

hp pavillion dv2335ea

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
10
Cevap
0
Favori
1.785
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş

hp pavillion dv2335ea kullanıcısıyım, 2 gün önce vistayı silip xp kurdum hp driverlarını netten bulurum diye ama hiç bi sonuç yok hp nin kendi sitesinden verdiği dosyalar bile yetersiz. şuan en temel özellikler bile yok.

Nete bağlayabilsem hp update diye bi yazılım kurdum onunla tüm sürücüleri indirebilir miyim. EVET se nete bağlayamıyorum ağ denetliyicisi,
    Ethernet denetleyicisi gibi hatalar var aygıt yöneticisinde. Cevap HAYIR sa sistemi geri komple çalışır hale getirmek için yol gösterin. HP servise göndersem büyük olasılıkla vista yüklü gelecek.

şuan için pc yi servise göndermeden çözüm şansım var mı xp kullanmak için. Yoksa gönder servise mi diyosunuz?

• benim gibi ugrasirsan olabilir.
    bende dv2410et var,ses haric dierlerini tamamladım gibi
  • O zaman bi yol göster nerden başlıcaz...
  • www.driveragent.com a gir.
    scan yaptır.olmayanların kısayollarını buraya yaz ve Netx hocamın url leri yazmasını bekle..
    bu arada forumun bu kısmındaki mesajlara göz at
  • ok. de benim daha o noktada sorunum başlıyo. Nete bağlanmıyor, aygıt yöneticisinde ağ denetleyicisi ve ethernet denetleyici hata vermiş durumda. Xp yi sorunsuz kurdum ve kurduğum andan beri bu böyle.
  • hp sitesinden ethernet vista sürücüsüne bak o sürücü adını ya buraya ya da google a yaz xp için olanına bakalım
    herkes aynı sorundan muzdarip işe bak istediğimiz işletim sistemini kullanamıyoruz
  • dostum açıkcası kafayı yicem,

http://h10025.www1.hp.com/ewfrf/wc/softwareList?os=2093&lc=tr&cc=tr&dlc=tr&product=3387974&lang=tr

driver listesi bu vista için, nereye bakacağımı şaşırdım...
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    HP PAVILION DM4-2050ST LS745EA
    13 yıl önce açıldı
    HP Pavilion dv6-2134et 709$+kdv
    15 yıl önce açıldı
    HP Pavilion Dv7-6000st (LC750EA)
    14 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orjinalden alıntı: abidost

dostum açıkcası kafayı yicem,

http://h10025.www1.hp.com/ewfrf/wc/softwareList?os=2093&lc=tr&cc=tr&dlc=tr&product=3387974&lang=tr

driver listesi bu vista için, nereye bakacağımı şaşırdım...

Gecikme için özür dilerim burada ethernet sürücüsü yok mu ben mi göremedim ?

• hocam bendede aynı bılgı var ve aynı sorunları yasıyorum eger sen driverlerini bulduysan yardımcı olabılırmısın
  • arkadaşlar dv2335ea serisi ve dv2000 serisi aynı pc ben kendim kurdum xp driverleri burda mevcut
    http://h10025.www1.hp.com/ewfrf/wc/softwareList?os=228&lc=en&cc=tr&dlc=tr&product=1817074&lang=tr bu linkden bakabilirsiniz ve şöle bişey var xp cd sini bazen kabul etmeyebilir onun içinde f10 tuşu ile boot ayarlarına giriyoruz ve satayı pasif hale getiriyoruz ayrıca ses için önce audo yu kuruyoruz sonra amd ses driverini kuruyoruz arkadaşlar hepsi bu linkde indirin ve xp yi kurun

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.