Şimdi Ara

HP Pavillion DV9620 (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
71
Cevap
1
Favori
4.751
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Edit: Laptoplara yabancı oldugumdan ve vistaya, vistayı nasıl kaldırıp xp kurarım? Driver larını veriyorlarmı? Format atıp vistayı kaldırıp xp mi yüklemek gerekiyor?
    Bu laptop üstünde xp ve vistayı kıyaslama olanağınız oldumu ? vista kullanmak dezavantajlımı? (genelde vista kullanıyorsan ram den çok yiyor diyorlar)
    Mimarlık okudugunuza göre görüntü kalitesine bakıpta almışsınızdır diye düşünüyorum, görüntü kalitesi sizi tatmin ettimi?
    Isınma problemi veyahut herhangi bir problem ile karşılaştınızmı merak ettim, ilk kez laptop alıcagım ve cidden çok soru işaretleri var kafamda şimdilik aklıma gelenler bunlar, teşekkür ederim..

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Gokcer_TR -- 5 Kasım 2007; 0:42:32 >
  • pardon sız ekran kartının model numarlarını yazdınız sdce sanırm:D
    Evet o ıkısı arsındakkı farkı burayada yazarsınız sevınırz
  • 3d mark 2006 puanları:
    ati hd 2600 xt: 4002
    geforce 8600 gt: 3275
    ati hd 2600 : 3037
    geforce 8600 gs: 2615
    ati hd 2400 xt : 1827
    geforce 8400 gs: 1310
    ati hd 2300 : 896
  • bişey daha dikkatimi çekti chipset 945 dio ama Santa Rosalar 965 değil miydi?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi burakdemir86 -- 5 Kasım 2007; 0:56:32 >
  • Benimde ilk laptopum ama yardımcı olmaya calısıyım
    Oncelıkle sordugunz soruların bazılarının cevapları sdce kışisel fikir onuda baştan solemeliyim

Vista yerine xp kurdum ama biraz fazla ugrastım yınde aldıgınızda anlatmaya calsırım ama vista kullanmaya devam da edebilirsiniz eger kullandıgınz programalr caslısırsa
    Ben vistayı 1 hfta kullandım Pardus yukleyınce acılsıta işletim sistemi sorgu ekrannda vistayı secince siyah ekran gliyordu ondan silidm simdi xp kullanıyorum.Yani normalde vista kullanımının tek başına size bi eksisi yok.( bu problemın hpylde bı alakası yok.)
    Vista çok ram yer evet dogrudur ama bu kotu degldır. Vista ramdan yer cunku bos ram demek cope atılmıs ramdır vistada performans arttırımı ıcın ramı alabldıgıne kullanır. Ramler bilgisayarın en hzılı parcalarındandır. Bu ozellık daha oncede bırcok ıslerım sıstemnde vardı wındows yenı kullnmayı akıl ettı sanırım.
    siz yınde sadce ein kllancaksanız ve programlarınız calsırsa vista kullanın

evet goruntu kalıtesı onmlıydı ama alırken ekran parlaklıgına bakmamıstım hıc yanı standda baktım bıraz okdr bence makuldu ama okulda sole bişi oldu:
    - ya bunun ekranında bişi var sanki
    - bilmemki ne var? idare ediyum ya fena deıl işte ( ben kotu bişi sandım)
    - yani çok parlak sanki ya çok net bilmiyorum..
    - hee sey bilmem....

biraz oslun anltmıstır

tek problem recovery dısk olusturmamadı ılk aldıgımda.
    vistayı sıldım ama sımdı gerıde yukluemıor.
    siz alırsanız bu laptopu bı recovery dısk olustrp kargoyla gnderrsenz ben odeıcem tabi cok makbule gecer:D

Birde ben vistada autocad archicad sketch up photoshop gayet calsıtırdım. toshıbann daha dusuk modellerıle vıstda caslıtıran bırcok arkımda var.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi kaankrby -- 5 Kasım 2007; 0:56:25 >

• quote:

Orjinalden alıntı: burakdemir86

3d mark 2006 puanları:
    ati hd 2600 xt: 4002
    geforce 8600 gt: 3275
    ati hd 2600 : 3037
    geforce 8600 gs: 2615
    ati hd 2400 xt : 1827
    geforce 8400 gs: 1310
    ati hd 2300 : 896

Bunlar sanırım masustu modellerı ıcın punlar laptoplarda bu degerler sanırm yok
    Birde santa rosalı bu laptop chpseti ama 945 sanırım toshıbanın soylene modelı 965
    farkı nedır bılmıyorum

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi kaankrby -- 5 Kasım 2007; 1:02:55 >
  • crysıs sanırım oynanabılıyor ınt uzerınden yaptıgım testte eksıklerı ısletım sıstemı ve dx versıyonuydu
  • değerlerin masaüstü olabilir bende tam emin değilim ama d10 destekli laptop topiğinden almıştım galiba.
    945 ile 965 chipseti arasındaki farkı bende çok iyi bilmiyorum yani çokta profesyonel değilim ne yazık ki.
    ASUS G2WS modelide gzl bişeye benziyor ancak biraz pahalı sanki
  • quote:

Orjinalden alıntı: burakdemir86

değerlerin masaüstü olabilir bende tam emin değilim ama d10 destekli laptop topiğinden almıştım galiba.
    945 ile 965 chipseti arasındaki farkı bende çok iyi bilmiyorum yani çokta profesyonel değilim ne yazık ki.
    ASUS G2WS modelide gzl bişeye benziyor ancak biraz pahalı sanki

Bunun ekran kartı gf mı gt mı
    Bıyerde gt yazmıslar
    dıger ozellıklerı cok farklı degıl
    5 usb dısında
    bn 3 taneyle daha hıc ekskılık yasmdm ama
  • kaankrby çok teşekkürler hocam ekranı demekki güzelmiş onu anladım, dx desteğinden bahsetmişsiniz bu ekran kartı dx10 destekli olarak yazıyor açıklamalarında, yoksa değilmi? onu tam anlıyamadım, eğer alırsam ki muhtemelen alıcam 1-2 gün içinde recovery diski yollarım size isterseniz msn inizi özel msj aracılıgı ile yollayın?
  • Ekran kartı gt. gs yazılanlar yanlısmıs bırebır kullanıcısının yorumunu :
    Gercekten muhtesem bir makina.Ne kadar kasıntı oyun, program varsa hepsini son ayarlarında calıstırdım tık demiyor.Karizması harika.Herhangi bir cafede,kutuphanede acın koyun masaya etrafınızda ne kadar cok insan topladıgına sasıracaksınız.Yanında gelen çantası da cok güzel ve kaliteli.Mouse ına birsey diyemem zaten Logitech mx518 kendisi.Ancak burada ozelliklerinde hata yapılmıs 8600gt var makinada 8600gs degil.Düzeltilirse cok iyi olur cunku aradalarında bayagı bir fark var.E tabii ki Asus un ne kadar kaliteli ve saglam urunler sundugunu da unutmayalım.
  • recovery disk paket içeriğinde yokmu??
  • quote:

Orjinalden alıntı: Gokcer_TR

kaankrby çok teşekkürler hocam ekranı demekki güzelmiş onu anladım, dx desteğinden bahsetmişsiniz bu ekran kartı dx10 destekli olarak yazıyor açıklamalarında, yoksa değilmi? onu tam anlıyamadım, eğer alırsam ki muhtemelen alıcam 1-2 gün içinde recovery diski yollarım size isterseniz msn inizi özel msj aracılıgı ile yollayın?

Dx 10 destegı var bu ekran kartının

gt serısı gf ye gore daha ıyı dıye biliyorum ama farkı cok mu barız onu bimiyırum

recovery dısk degıl ama recovery bolumu var.ilk açılıştktdan sonrda hpnın ıcndekı bı programla recovery dısk yapılıyor
    maalesef ıcınden cıkmıor

Hp hkkında cok fazla kotu yorum var
    ben cok satılamsına yoruyorum ama daha 9000 seısı ıcın kotu yrum okumadm onuda solıyım
    bende sımdılık cok memnunum

sol tarafında bı ısınma var
    ıslmcı ve harddısk tarfında ama normaldır dıe dusunuorm baska laptop kullanmadıgım ıcın bılemıcem
    ben rahtsız degılım bu ısınmadan
    okulda fan tardfını sasırdıgım ıcınde uzerınde montla kaplı bı sekılde yaklasık 2 saat caslıstı ekran kaplı olarak sonnda acılmadı cunku sarjı bıtmıstı sarja kydum calıstı:D
    sarjı daha uzun gıdebılıo cunku bne ogn daha oncede bıraz kullnıstım

• Eger alırsanız bu makıneyı buraya ılk ızlenımlerınız yazın bende sıze pmden ulasıp alıyım recovery dıskımı
  • 8600 GT, 8600 GS' e göre %40 civarında bir fark yaratıyormuş galiba
  • quote:

Orjinalden alıntı: kaankrby

Eger alırsanız bu makıneyı buraya ılk ızlenımlerınız yazın bende sıze pmden ulasıp alıyım recovery dıskımı

tamamdır kardeş, en geç 2-3 güne belli olur alıp almadığım :)
    (kafamdaki tilkiler 8800gt ekran kartlı 4gb ramli bir desktop al demeye başladı :S)
  • Bu alettekı gf ama, ona gore ne kdr faklı??
  • eger ole dusunorsanız laptopmu desktopmu deyın ılk once
    size laptop lazımmı dıye
    ben bu aletle okulda calısma yapıyorum hocamla konusuyorum.
    sonucta okdr para veıceksınız yarısına cok dah ıı bı masustu toplarsınız 19 ınc falan
  • Dün gece düşündüm bol bol uyku gözüme girmeyince, bugün akşam yada yarın bir fiyat araştırması yapıp sanırım çarşamba gününe almış olurum. Teşekkürler yardımlarınız için...
  • 
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.