Şimdi Ara

HP Pavillion DV9620 (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
71
Cevap
1
Favori
4.751
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • onemli değil umarım urunu aldığınızda da en az benim kadar memnun kalırsınız.
    eger ugrasabılcek zamanınız varsa buraya bı ınceleme hazırlayın 9620 krdeslıgı kuralım
  • kaankrby; vallahi insanın parasıyla rezil olması diye buna dense gerek, 3 gündür media martk bimeks gold computer teknosa ve eskişehir hb bayii başta olmak üzere mağaza mağaza arşınlayıp, istanbuldaki merkezlerini de arattırıp duruyorum, 9620 modeli stoklarda kalmamış, bu gidişle kardeşilik işine ben hariç herkes giricek...
    lakin hepsiburda dan sipariş verdim onlarda üretici firmadan yanıt bekliyorlar amma ve lakin daha önce üretici firmayı burdaki bayiye arattırdıgım için sanırım onlarda bulamıycak ve bende iptal ettiricem siparişimi, keza yukardan bişeyler düşüpte bizim başımıza kötü olan şey çarpmamaya karar verirse recoveryni hazır bil :) hatta kargosunuda ben vericem yahu hevesimiz kursağımızda kaldı...
  • i:D Yokuşa sürülmüş işin resmen:D

Modelin fiyat performans oranı çok yüksek olduğundan kalmamış olabilir

Bende dün vatan bilgisayara gitmiştim durumumu anlattım onlarda bir kereye mahsus olarak 0dan kurulum yapabileceklerini söylediler:D
    Hafta içi gideceğim bende
  • Arkadaslar ben bimeks ankara panora magazasından aldım laptopu ama 2 adet olu pixel cıktı moralım alt ust oldu, bugun bimekse geri goturdum merkeze gonderecekler ınsallah degısıtırırler. Bılgısayarın dızaynı we performansı gercekten hos, pek profesyonel bı kullanıcı degılım ama ısınma weya asırı ses gıbı bı problemle karsılasmadım. Yuzde 10 ındırım+ 12 taksıtle ıyı bı secım oldugunu dusunuyorum yanında da 2 gb lık bır mp4 player we kablosuz mouse da hedıyelerı.
  • bende eskişehir bimeksten aldım mp3 player fena deil, mouse vermediler ama çokkkk dandik bi çanta verdiler 2-3 gün önce ilk kez kullandım sapı koptu az daha bilgisayar gidiyodu güme, yakında gidip hp nin çantasını vermelerini talep edicem bakalım ne olucak, inşallah seninde işin hallolur mrtzsy, sanırım bende ölü piksel yok, bilgisayardanda acaip memnunum nazar değmesin :)
  • Beyler, bendede hp pavillon dv9630 var bende XP yükledim ama HDMI dirverinı bulamadım, yardımcı olabilirmisiniz?
  • ii çalışmalar ustalar size bir sorum olacak pavilion dv9620 laplopum var vista yüklü yanlız xp yüklemem lazım en seri şekilde çok lazım oluyor driwerlarını bulamıyorum yarduımcı olursanız sewinirm hasanemrahozdagli@hotmail.com ii çalışmalar
  • valla ben xp yüklemediğim için yardımcı olamıyacagım kusura bakmayın.
  • bu hp dv9600 serisi laptop ekranı ile dv6000 yanyana getirdim...15,4 ekranlı nın çözünürlük ve parlaklığı çok doygundu...17 inch 9600 renk biraz sönüktü..bu benim kafamı karıştırdı..
  • Bu arada arkadaslar pes 2008 we call of duty4 modern warfare oynadım sonuc mukemmeldı benım acımdan
  • quote:

Orjinalden alıntı: hasanemrah

ii çalışmalar ustalar size bir sorum olacak pavilion dv9620 laplopum var vista yüklü yanlız xp yüklemem lazım en seri şekilde çok lazım oluyor driwerlarını bulamıyorum yarduımcı olursanız sewinirm hasanemrahozdagli@hotmail.com ii çalışmalar

hala yardım bekliyorum ilgili arkadaşlar lütfen
  • quote:

Orjinalden alıntı: technologies

bu hp dv9600 serisi laptop ekranı ile dv6000 yanyana getirdim...15,4 ekranlı nın çözünürlük ve parlaklığı çok doygundu...17 inch 9600 renk biraz sönüktü..bu benim kafamı karıştırdı..

pil kullanım durumu tasarruftaysa ekran sönük olabiliyor, bende ilk aldığımda ne len bu dedim kendi kendime meğersem ekranın ışığı sönükteymiş, şimdi o kadar parlak ve doygunki bazen yoruyor parlaklığı gözlüklerimi takmak zorunda kalıyorum :)
  • quote:

Orjinalden alıntı: mrtzsy

Bu arada arkadaslar pes 2008 we call of duty4 modern warfare oynadım sonuc mukemmeldı benım acımdan

cod 4 settlers 6 süper oynadım bende, ama gel gelelim fifa 2008 çok yavaş, battle of middle earth2 dede 2 saatte bir oyun kapanıyo kendiliğinden :S
  • quote:

quote:

ii çalışmalar ustalar size bir sorum olacak pavilion dv9620 laplopum var vista yüklü yanlız xp yüklemem lazım en seri şekilde çok lazım oluyor driwerlarını bulamıyorum yarduımcı olursanız sewinirm hasanemrahozdagli@hotmail.com ii çalışmalar

hala yardım bekliyorum ilgili arkadaşlar lütfen

Vallaa ben en sonunda bu driver işine kızıp xp silip vistayı yükledim.
    bide ubuntu kurdum keyfinden yenmiyor.
    Vista kendisi problemler çıkartıyor ama napalım.
    kullanılmayan donanımdan bıkıp en sonunda boyle bişi yaptım

• laptopum dv 9600et. memnunum fakat vista bazı yamuklar yapiyo. örneğin çekirdek statusları aşağıdaki gibi bi çıkıp bi 0 lanıyo sizce normalmi ayrıca 3 ds max 9 da dirext x çakışması oluyo yönetici olarak çalıştır şeklinde açılıyor.. genel olarak memnunun laptopumdan.

http://img218.imageshack.us/img218/4810/warningtg1.jpg
  • gokcer arkadsım ordamısın bana bı recovery borcun vardı:D
    saka bı yana pm attım bı okusana
  • Arkadaşlar bendede dv9620 et var. Size birkaç ipucu veriyim.

Eğer norton kullanıyor iseniz laptopu oldukça yavaşlatmaktadır. silin ve sonuçları görün ardından alternatif bir antivirüs kurun.
    Ve bu mutlak bulunması gereken programlardan biri tuneup2008 mutlaka yükleyin hergün pc nizi temizleyin. Mükemmel performans sağlıyor.
  • evet...
    arkadaşlar ben de sony vaio FZ21M modeli ile HP Pavillon DV9620ET modeli arasında gidip gelmekteyim.ibre bi sony ye döner bi HP ye.napsam ne etsem ???kararsızım....sannırım 9620ET çok iyi bi notebook muş ne dersiniz?kötü diyene rastlayamadım...SONY FZ serilerinde ısınma sorunu sözkonusu imiş bu ARADA....
    bilgilerinizi paylaşırsanız sevinirim....
    herkese sevgiler...
  • bunda parmak izi okuyucusu yoq mu yaw??
  • arkadaşlar selam dv9620 aldım. makineden memnunum daha öncede hp kullanıyordum. memnun olmayan arkadaşlar nesinden memnun değil anlamadım. tavsiye ederim.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi lion74 -- 5 Mart 2008; 12:07:18 >

• 
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.