Şimdi Ara

HP Pavillion DV9620

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
71
Cevap
1
Favori
4.748
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Arkadaşlar bu modeli kullanananız varmı? 1 hafta içinde laptop almak istiyorum ve bu model çok hoşuma gitti, Hp lerden herkes problem var diye yakınıyor benim tanıdıklarım ama belli modeller içinmidir yoksa bu DV9620 modelide öyle problemli çıkarmı diye korkmuyorda değilim...
    Bu modele sahip olan veya kullanan arkadaşlar varmıdır? Biraz bana yardımcı olabilirlermi, alıp almamam konusunda, görüşleriniz benim için çok önemli, şimdiden teşekkür ederim...

Edit: Asıl amacım autocad solidworks gibi programları kullanmak olsada, mesela şu crysis adlı oyunu nasıl bir performans ile oynuyabilirim yada oynuyabilirmiyim bunuda merak ediyorum.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Gokcer_TR -- 4 Kasım 2007; 2:12:33 >

• Arkadaşım bilgisayarın özelliklerini yazarmısın?Yoksa yorum yapamayız
  • # İşlemci Intel® Pentium® Core2Duo T7500 2.2 GHz 4 MB önbellek
    # Chipset Mobile™ Intel® 945GM Express
    # Sistem belleği 2 GB DDR2 (2x1GB) 667 MHz, max. 4GB
    # Ekran Kartı Nvidia Geforce 8600M PCI Express® 1023 MB TC (256 MB video belleği)
    # Ses Kartı 3B Sound Blaster Pro uyumlu ses - 16 bit tümleşik Altec Lansing® hoparlörler
    # Modem / faks 56K modem
    # Network 10/100 Mbps
    # Pcmcia 1 ExpressCard/54 yuvası (ExpressCard/34''ü de destekler)
    # Sabit Disk kapasitesi 250GB 5400 RPM SATA
    # Disket Sürücü Yok
    # Optik sürücü DVD +/- RW SM LS
    # Batarya 8 Hücreli Li-Ion Pil -- 90 W AC Güç Adaptörü
    # Klavye Tam boyutlu masaüstü klavyesi (ayrı sayısal tuş takımı düzeni) -- Tümleşik parmak izi okuyucusu
    # Ekran 17" WXGA (1440 x 900) High Definition BrighView Widescreen / Tümleşik Mikrofonu Olan HP Pavilion WebCam
    # İşletim sistemi Vista Home Premium İngilizce/Türkçe Dil seçeneği
    # Boyutlar 285 x 396 x 31,6 mm / 3,55 kg -- UPC/EAN code: 883585312689
    # Geliştirilmiş Port''lar 3 x USB 2.0, 1 x IEEE-1394, 1 x VGA Çıkışı, 1 x S-Video TV Çıkışı, 1 x HDMI Çıkışı, 2 x Kulaklık Çıkışı
    # Kablosuz haberleşme Intel® PRO/Kablosuz 3945ABG Ağ Bağlantısı, Bluetooth
    # Aksesuarları HP Mobile Uzaktan Kumanda
    # Bellek Kart Okuyucu 5''i 1 arada tümleşik Dijital Medya Okuyucu
    # Diğer Yazılımlar Microsoft® Works 8, Microsoft® Internet Explorer 7.0, Windows Mail, Adobe® Reader 8.0, Windows Media Player, HP Photosmart Essential , Windows Photo Gallery, DVD Play, Windows Movie Maker, Windows için Verisoft Erişim Yöneticisi

• Ekran kartı 8600m gt mi yoksa 8600m gs mi bilmiyorum ama sanırsam gs çünkü gt olursa yazıyolar.Gs olarak kabul edersek crysisi bazı ayarlar medium bazılarıda low da oynarsın diye tahmin ediyorum.Ayrıca çizim programları için oldukça yeterli bir kart
  • Evet sanırım ekran kartı GT değil, teşekkür ederim yardımın için.
  • Bişey değil.Genel olarak çok güzel makina ama hp nin sorunları ünlü benim arkadaşlarda kullanıyo ama onlarda sorun yok biraz şans işi.Bu arada bu makina kaç para?
  • Evet asıl bende bu laptopta sorunlar çıkıyormu, varmı bilen kullanan onu araştırmak için açtım başlığı aslında :)
    KDV dahil fiyatı şuan 2750 ytl civarı.. Tabi doların kuruna ve bazı şirketlerin kampanyalarına göre değişebiliyor çok az.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    HP Pavilion dv6-2134et 709$+kdv
    15 yıl önce açıldı
    HP PAVILION DM4-2050ST LS745EA
    13 yıl önce açıldı
    HP Pavilion Dv7-6000st (LC750EA)
    14 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • Fiyat iyiymiş Her bilgisayarda sorun çıkıyo ama hp de bu oran biraz yüksek galiba
  • Merhabalar,

Gokcer hcoam eger ilginizi ceekerse, elimde ayni makinein yurtdisi daha yuksek islemcili versiyornu mevcut. Gecen hafta geldi, pili uzerine denenmek icin bile takilmadi, poastinden hic cikarilmadi.

http://sahibinden.com/hp_pavilion_dv9500_17_t7700_2_4ghz_geforce_8600_gsWQQaXQQ5098230WQQpXQQdisplayitem?&keyword=dv9500

Pazarlik payi da mevcuttur. Ilgilenirseniz PM'den goruselim.

Iyi gunler
  • Cembo hocam, teklifiniz için tşk ederim fakat kredi kartı ile 12 ay taksitli alacağım birde zaten o kadar para veripte garanti belgesiz ürün almak biraz risk taşıyor benim için heleki hp nin şu aralar sıkça bozulduğunu duydukça. Tekrar teşekkürler, kolay gelsin...

Evet Forum Müdavimleri yokmu hiç bu laptop hakkında fikri görüşü olan? Kullanmış olan yada sahip olan? Biraz bilgi verin Çarşamba günü alıcam muhtemelen...
  • Ben kullanıyorum
    Yenı aldım
    Eger sorunuz varsa cevaplıyım
  • hatta cevaplamaya baslıyım kendılıgnden
    Ben aletten oldukca memnınım
    Fiyat performans super
    Vista yeıne xp yukldım bırde ubuntu lınux yuklu

Hergun okula gıdıp gelıyor
    Mımarlık okudugum ıcınde sureklı cızım falan ugrasıorm
    Performasnı oldukca yuksek
    Pılı nasıl gıdıyo dersenız bu ıs bırazda sızın nasıl kullndıgınza baglı ama hıc sure tutmadım genlde prızden calıstıryorum cunku
    yarım saat en fazla bır saat pılsız kullandım
  • kartı 8600 gf

yanı gt ferforması yok

ama dx 10 destgı var

eger ıstedıgınız bır oyun yada test varsa yapıyım

ekran kartı 256 ama 1024 e kdr cıkıoms
    bn nasıl oluyor bılmıorm blkı kndnden dır ama xpde dırek 512 gzukuo

condemned ı en yuksek coznurlukte full de oyndım
    ama o eskı bı oyun sayılablır

Yınde sole solıyım degıl bu fıyata ben alırken bu ozellıkte makına zaten yoktu pıysada
    sımdı bılmıorm vatanbılgısayrdan almıstım ben

toshıbnn bu ozllıkte makınası ozmn pıysda yoktu sımdı varmı
  • Yarın bende bu ürünü almayı düşünüyorum vatan'dan. PES , Fifa ve FM oynadığım oyunlar zaten onlarda da fazla sorun yaşayacağımı sanmıyorum. Toshiba'nın 1AH modeliyle DV9620 arasında kararım 9620'den yana sizce doğru karar mı?
  • kaankrby, özel msj attım birkaç sorum varda, eğer müsait oldugunuz bir zaman cvplarsanız çok memnun olucam teşekkürler...
  • 1 Toshıba 15 ınc baktıgınz bu urun 17 ınc
    2 hardsıklerde toshbıa 160 hp 250
    3 ekran kartı atı hp nın nvidia ama hngısı ıyı bılmıyorum sanırım atının bu ekran kartıda yenı cıkanlar arsında dx10 desteklı olablır forumalra bı sorun
    4 işlemcısı hp nın 2,2 Ghz toshıbann 2 ghz
    5 parmak ızı okuyucu ( bnde ılk ne gerek var dedım ama guzl bısı sonucta parmak ızıyle acıyorsunuz laptopu)
    6 hdmı cıkıs var bıde sanırım yenı nesıl ekran cıkısı ama atmısta olmıyım

farklar bunlar toshıbnn agır basan bı artısı varmı bılmıyorum
  • kaankrby çok teşekkür ederim yazdıgın farklar benı bu hp'ye yonelttı ancak hala 8600 mü yoksa 2600 mü die düşünüyorum ama büyük bi ihtimal HP alcam
  • Geleceğin kablolu video aktarım teknolojisi hazır : HDMI'a hızlı bakış

http://www.donanimhaber.com/arkadas.asp?haberno=3488

sanırım gereksız deglmıs bırde hp nn bı portu var uzerınde expansıon port dıe sanrım bunnlada ıstenılen port modullerı satın alınıyor
  • eger bahsettıgınız hp8600 ıse o model ıcın degıl bu yorumlar dv9600 ıcın
  • ozel mesaj gelmedı bılgınıze
  • 
Sayfa: 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.