Şimdi Ara

HP PAVİLLİON EKRAN KARTI driver yardım

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
8
Cevap
0
Favori
962
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • arkadaşlar bana hp pavillion ekran akrtı drvier lazım yemın ediyorum dundne belli ugraşıyorum hepsi tamam bi sorun o kaldı ne olursunuz yardım edin kendi sitesinde buldum olmuyor yardım edin hp pavillion dv 6000 dv6770 et service tag ne olur yardım edin
    < Bu mesaj bir yönetici tarafından değiştirilmiştir >

• Kendi sitesindeki olmuyorsa başkası hiç olmaz kardeş. Doğru işletim sistemine göre ve doğru driverı indirdiğine emin ol bence..
  • Slm

Link vermek gibi olmasın ama notebook.gen.tr adresinde model no ya gore arama yaparsan surucuyu bulucaksın buyuk ihtimalle vistayı xp cevirdin nvidia driveri arıyorsun direk indiridigin driver calısmaz içerisine notebooklar için olan mobile gpu sunu belirten inf dosyasını kopyalaman gerekiyor.Umarım yardımcı olabilmisimdir.

SAYGILARLA
  • google felan arama direk hp sitesine git anca ordan bulursun veya hp ara yönlendirsinler cok berabt onlarda driver olayı.
  • Bak kardeş anlatıyorum.Sürücün nVidia ise gir nvidia sitesine (al bak ben de senle birlikte giriyorum)(google'a nvidia yaz download drivers dio ona gel)
    Senin ekran kartın şu;Nvidia GeForce Go 8400M 256MB Turbocache
    Product Type :Geforce
    Product Series :GeForce 8 series
    Operating System :Windows Vista 32 veya 64 bit
    (kaç bitse )Bu kadar kolay gelsin

edit: İmla

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi 00FFCC -- 10 Ağustos 2008; 10:52:09 >
  • Halletttin mi?Merak ettim?
  • birde yazdıkları mesajları takip edip cevaplasa arkadaşlar daha iyi olacak ama herkez işini halledene kadar işte
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Asus n53sn Ekran kartı Sorunu
    11 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orjinalden alıntı: andac_bagtir

birde yazdıkları mesajları takip edip cevaplasa arkadaşlar daha iyi olacak ama herkez işini halledene kadar işte

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.