Şimdi Ara

HP Pavillon dv6000 Laptop (ACİL YARDIM)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
5
Cevap
0
Favori
610
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar sabah hiç bişeyi yoktu şimdi açılırken dııııııt dıt dıt diye ses çıkarıyor. İlk ses uzun 2 ve 3 kısa anlamadım herşey normal gibi ama ekran yok parolamı girdim siyah ekrandan açıldı sizce problem ne olabilir şuan almanyadayım PC 1,5 yıl oldu alalı (TeknoSa dan)

• quote:

Orjinalden alıntı: thestaticx

Arkadaşlar sabah hiç bişeyi yoktu şimdi açılırken dııııııt dıt dıt diye ses çıkarıyor. İlk ses uzun 2 ve 3 kısa anlamadım herşey normal gibi ama ekran yok parolamı girdim siyah ekrandan açıldı sizce problem ne olabilir şuan almanyadayım PC 1,5 yıl oldu alalı (TeknoSa dan)

Anakart arkadaşım.Aynı cihazdan bende de vardı ve aynı sorun yüzünden garantiye yolladım,anakart sorunlu dediler ve değiştirdiler.
  • biraz araştırdım sesleri 1uzun 2kısa bip sesi ekrandan kaynaklanıyormus. suan almanyadayım acaba bunun ekran kartı degıstırılır mı?
  • 444 03 07 Pavilion destek merkezi. Elimde iki tane pavilion var biri 6000 serisinden digeri 2000

6000 olani gecen ay isinmaya bagli kapaniyor diye servise gitti.. 2000 olani da lcd ekrani sorunlu diye servise gitti.. Ayrica her ikisin de dvd writeri sorunluydu degistirmisler..

Pavilion almayin.. alana engel olun.. dövün.. Her tarafini isiklandirip pavyon gibi yapmislar.. pavilion diye satiyorlar..

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Ata Kan -- 16 Mayıs 2008; 10:47:38 >
  • Hadi yaa bende tasarımı cok sevvıyorum :) du bakalım servise bi yollayayim yapamazlarsa artık napalım ya degıstırsınler yada paramı versınler :) o kadar para verdık...
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.