Şimdi Ara

Hp Photosmart b110a fotoğraf çıktısı alıyorum siyah renkler yeşilimsi çıkıyor yardım?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
5
Cevap
0
Favori
1.068
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • b110a yazıcım var ve piyasadaki neredeyse tüm fotoğraf kağıtlarına baskı yaptım üzerinde kendi orjinal kartuşları var ama siyah renkleri biraz yeşilimsi basıyor birtürlü düzeltemedim. hatta resimi gri tonlara çevirip bastığımda koyu yeşile yakın renkte çıktı alıyorum. bunu canon mp250-252 ve hp nin f2280 ve diğer birkaç modeliylede denedim yinede siyahlardaki yeşilliği çözemedim bu konu ile ilgili bilgisi olan varsa yardım edebilirmi.

• Renkli kartuş tek mi ? yoksa üç renkli ayrı ayrı mı? Tek ise eğer kartuşu nasıl? yazan kafa üzerinde sabit mi kartuşa entegre mi? HP kartuşları gibi entegre ise ve tek kartuşsa eğer kartuşu çıkarıp bir peçete üzerine bastırıp çekin üç rengi de düzgün görmeniz gerekir. Fartklı renkli kartuşlar varsa ve yazıcı kafası entegre ise onlarda da aynı yöntem uygulanabilr. Kafa kısmı yazıcıda kalıyorsa eğer o zaman bunu kontrol etmek zor. O kısım sökülebilir ise eğer onu çıkarıp solisyonla temizlemek gerekir diye düşünüyorum tıkanma olabilir. Kartuşlardaki renkli mürekkep miktarı yeterli mi?
  • b110a larda yazıcı kafası sabit sorun sanki yazıcının yazılımından kaynaklanan bir sorun yazıcının ilk baskısındada bu böyleydi siyahlar biraz matlaşıyor ve yeşile çalıyor az bişey. forumda okuduğum kadarıyla bu yazıcıda böylr bir sıkıntı varmış çözebilen varmıkı bu sorunu acaba. birdaha hp mi tövbe epson 10 numara fotoğraf yazıcısı test ettiğim kadarıyla
  • Çok renkli kartuş kullanıyor renk adaptasyonu sorunu var anlaşıldı. Yazıcı menüsünde renkleri ayarla diye bir seçenek olması lazım. Yazdırma tercihlerinden yazıcı hizmetleri yazan yere gelin. Orada çıkan menüde calibrate color olması gerek. Onunla bir dener misin?

Sadece siyah kullanmak için ise menüden sadece siyah kartuşu kullan seçeneği seçilmesi lazım gri de seçili olsa renkli kullanır.
  • Şayet a4 kağıtta yeşilimsi görüyorsanız bu çok normaldir, fotoğraf kağıdı ile deneyin yazıcı ayarlarından hp photo premium kağıdı' seçin en iyi baskı kalitesinde çıktı almayı denerseniz çözülcektir. Birde piyano siyahını elde etmek için foto kartuş kullanın.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Mcload -- 17 Mart 2011; 8:43:12 >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.