Şimdi Ara

HP PHOTOSMART C4780

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: burakefe19383838e Daha Az
1 Kayıtlı Üye (1 Mobil) ve 1 Misafir - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
6
Cevap
0
Favori
2.199
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Merhaba arkadaşlar.. bu yazıcı için ne diyorsunuz?üniversite öğrencisiyim ve arada bir çıktıya ihtiyacım oluyor.. renkli lazer yazıcı düşünecektim ama onun da bin bir türlü sorunu varmış.. bu ürüne yönelmemin nedeni, kablosuz olması, yazıcı tarayıcı ve fotokopinin bir arada bulunması.. siz ne tavsiye edersiniz? bu yazıcı şu an 170-200 aralıgında satın alınabiliyor, benzer, fiyat performans oranı daha iyi olan bir yazıcı var mı? muadil ürünler nelerdir görüşlerinizi bekliyorum..

http://www.hepsiburada.com/hp-photosmart-c4780-wi-fi-kablosuz-cok-fonksiyonlu-yazici-q8380b/productDetails.aspx?categoryid=4&productid=bd87965

• Yazıcı alırken fiyatından ziyade kullanılan kartuş toner vs doldurulabilir olmasını tercih edersen daha iyi olur. Renkli baskı önemli mi? değil ise lazer ile daha fazla sayıda çıktı alma imkanın olacaktır. Çipsiz tonerli olan modeller de tekrar tonerini doldurtup kullanabilirsin. Çıktı miktarı az sayıda ve renkli de olmasını tercih edersen HP iyi bir çözüm olabilir ama model konusunda birşey söyleyemeyeceğim bu modeli kullanan arkadaşlar var ise daha iyi yorum yapabilirler.
  • tabiki dolduralabilir olması da kriter.. aslında isteğim renkli yazıcı ama onlarda baya pahalı.. mono yazıcı almamamın nedeni bir de renkli çıktılar için kırtasiyelere koşmak istememem. HP nin tüm modellerinin kartuşlarının doldurulabilir olduğunu duymuştum doğrum mu ?
  • up
  • Bende C4480 serisii var.Yazıcıdan oldukça memnunum fakat mürekkebi çok yakıyo. Şaka bi yana ya fazla kullanmadığımdan kuruyor yada kartuşu doldurmaya gittiğimde adam yarısını doldurup öyle veriyor. Fotoğraf kağıdıyla fotoğraf çıkartabiliyorum ve oldukça kaliteli. Ancak bunun için kartuş yeterli olmuyor.Fotoğraf kartuşu alayım dedim ama bunun içinde neredeyse yazıcının fiyatıyla aynı fiyat çektiler. Genel olarak yazıcıdan memnunum. Teknosadan 2 Gb piranha mp3 player hediyesi ile birlikte 180 TL ( küsür ) almıştım. İstersen bu modele bak

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    HP CP1025 mi HP M251yazıcımı
    11 yıl önce açıldı
    hp laserjet p1102w sorunnn
    13 yıl önce açıldı
    HP LaserJet Pro MFP M428DV
    5 ay önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.