Şimdi Ara

-= HP PRINTER & SCANNER TEAM =- HP YAZICILAR & SCANNERLAR YARDIM (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
192
Cevap
0
Favori
99.463
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orjinalden alıntı: enjiyu

Merhaba,

Öncelikle hp veya baska bir firmanın yazıcının otomatik şekilde bozulmasını sağlayacak kadar ucuza kaçacak firmalar olmayacağını unutmamak gerek.Ticari veya ev kullanıcısı ürünlerinin hepsi sanayi bakanlıkları düzenlemesine göre minimum 7 yıl dayanacak şekilde dizayn edilirler.Ayrıca tüm elektronik ürünlerde benzer yönetmeliklere uygun üretiliyor.Elektronik bir üründe tasarım aşamasında ürün 7 ila 11 yıl arası çalışma düzenine göre test ediliyor.Ayrıca sizin kullanmış olduğunuz ürünlerin aynısını tüm dünya kullanmakta dolayısı ile böyle bir uygulamanın yapılması gibi bir durum söz konusu olamaz.

Allingment sayfasında sadece sarı ve siyah renkler var ise büyük ihtimalle renkli kartuşunuzda nozzle (mürekkebin çıktığı mikroskobik delikler) tıkanması olması veya kartuşun arızalı olması ihtimali var. Siyah kartuşunuzda sorun olacağını sanmıyorum. Eski renkli kartuşunuzu tekrar yazıcınıza takıp deneme yaparsanız bu size fikir verebilir.Eğer renkler normal olarak alınabiliyor ise renkli kartusu aldığınız firmaya iade edip yenisini isteyebilirsiniz.

Servisten cihazın "kartının arızalı olduğu" bilgisi geldi. Dolayısı ile çöplüğü boylayacak gibi görünüyor. Kartuş değişimiyle birlikte anakart arızası oluşması şüphelerimi doğrular nitelikte ne yazıkki. Belki daha önce yazdığım şekilde; cihazın belli bir süre sonra devre dışı kalmaya programlanma şeklinde olmasa da en azından kartuşlarının belli sürelerde değişmeye zorlanması ve bu gerçekleşmediği takdirde cihazın çalışmayı durdurması şeklinde bir yazılım kilidi olduğu yönündeki şüphem devam ediyor. Webte bu konu ile ilgili kaynaklara ulaşmak çok da zor değil. Meselahttp://www.theinquirer.net/en/inquirer/news/2003/04/29/hp-inkjet-cartridges-have-built-in-expiry-dates adresinde HP inkjet kartuşlarının kullanılmasa bile belli bir süre sonra devre dışı kalmaya programlandığı belirtiliyor.http://www.engadget.com/2005/02/23/hp-hit-with-lawsuit-for-dead-ink-cartridges/ adresinde ise HP nin bu nedenle ABD'de dava edildiği bildiriliyor. Benim cihaz da, çok seyrek kullanıldığı için alındığından beri aynı kartuşu kullanıyordu. Süre de yukarıdaki adreste belirtilen 30 aylık süreyi yeni geçmişti. Bu nedenle cihazın programı sorun çıkartmış olabilir diye düşünüyorum açıkçası. Bu arada takılan kartuşun arızalı olması ihtimali de var tabi ama zaten hem alalı 3-4 ay olmuştu, hem de bu saatten sonra geri verme şansım olacağını sanmıyorum.

Sonuçta bu adamlar 100-200 liraya bize sadece 2-3 sene kullanabileceğimiz cihazlar satıyorlar, bir de astarı yüzünden pahalıya geliyor. Son on yılda 4 adet inkjet printer satın aldım, hepsi garanti süresi bittikten hemen sonra sorun çıkardı ve hiçbirinin ömrü 3 yıldan uzun olmadı. Bunların 3'ü HP, biri de Epson markaydı. Bundan sonra inkjet printer satın alacağımı pek sanmıyorum. Alırsam bile markası HP olmayacaktır.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi drag -- 7 Eylül 2008; 2:54:03 >

• Hp 1510c kullanmaktayım, renkli kartusu sanırım bitti, siyah kartusum dolu olmasına rağmen çıktı alamıyorum Kağıt/Kartuş denetle ve Aşağıda renkli yazan yerler yanıp yanıp sönüyor. Renkli baskı ile işim yok, içindeki siyah kartuşu kullanmak istiyorum, bunun bir yolu var mı? Siyah katuşu kullanmak için renkli kartuşunda dolu olması gerekir gibi bir acaip durum söz konusu değil umarım.
  • 1510 Serisini tam olarak bilemiyorum ama inkjet yazıcıların birçoğu sadece siyah çıktı alsanız bile başlangıçta tüm kartuşları kontrol ettiğinden bir kartuş hazır değil ise hazıra geçmez dolayısı ile print vermeyebilir.Bazı inkjet serilerinde ise renkli kartuşun boş olsa bile takılı olması yetiyor.

610-940C arası eski deskjetlerde renkli kartuşun takılı olması yeterliydi ama yeni serilerde gondereceginiz çıktının içerisinde renk olmasa bile cihaz hazıra geçmeyebiliyor.
  • quote:

Orjinalden alıntı: drag
    Servisten cihazın "kartının arızalı olduğu" bilgisi geldi. Dolayısı ile çöplüğü boylayacak gibi görünüyor. Kartuş değişimiyle birlikte anakart arızası oluşması şüphelerimi doğrular nitelikte ne yazıkki. Belki daha önce yazdığım şekilde; cihazın belli bir süre sonra devre dışı kalmaya programlanma şeklinde olmasa da en azından kartuşlarının belli sürelerde değişmeye zorlanması ve bu gerçekleşmediği takdirde cihazın çalışmayı durdurması şeklinde bir yazılım kilidi olduğu yönündeki şüphem devam ediyor. Webte bu konu ile ilgili kaynaklara ulaşmak çok da zor değil. Meselahttp://www.theinquirer.net/en/inquirer/news/2003/04/29/hp-inkjet-cartridges-have-built-in-expiry-dates adresinde HP inkjet kartuşlarının kullanılmasa bile belli bir süre sonra devre dışı kalmaya programlandığı belirtiliyor.http://www.engadget.com/2005/02/23/hp-hit-with-lawsuit-for-dead-ink-cartridges/ adresinde ise HP nin bu nedenle ABD'de dava edildiği bildiriliyor. Benim cihaz da, çok seyrek kullanıldığı için alındığından beri aynı kartuşu kullanıyordu. Süre de yukarıdaki adreste belirtilen 30 aylık süreyi yeni geçmişti. Bu nedenle cihazın programı sorun çıkartmış olabilir diye düşünüyorum açıkçası. Bu arada takılan kartuşun arızalı olması ihtimali de var tabi ama zaten hem alalı 3-4 ay olmuştu, hem de bu saatten sonra geri verme şansım olacağını sanmıyorum.

Sonuçta bu adamlar 100-200 liraya bize sadece 2-3 sene kullanabileceğimiz cihazlar satıyorlar, bir de astarı yüzünden pahalıya geliyor. Son on yılda 4 adet inkjet printer satın aldım, hepsi garanti süresi bittikten hemen sonra sorun çıkardı ve hiçbirinin ömrü 3 yıldan uzun olmadı. Bunların 3'ü HP, biri de Epson markaydı. Bundan sonra inkjet printer satın alacağımı pek sanmıyorum. Alırsam bile markası HP olmayacaktır.

Kartuşların kullanım dışınd kalması " in-expiry-dates " mantığı ile şu şekilde gelişiyor.

Çoğu üretici firma kartuşları dizayn ederken maksimum 3 yıllık raf ömrü koyuyor, bunun sebebi uzun süreli beklemelerde kartuş içindeki boya partiküllerinin birbirine yapışarak tortu haline gelmesi ve baskı kafalarının bu tortular sebebi ile tıkanması yüzünden kartuşların kullanılamaz hale gelmesinin önüne geçmektir.Expire date ayrıca yazıcı üzerinde meydana gelen bir olay değil, kartuş üzerindeki çiplerin son kullanma tarihi geldiğinde yazıcıya son kullanım tarihini vermesidir.

Sadece sizin kullandığınız cihazlarda değil outdoor baskı yapan çok daha büyük ölçekli cihazlarda baskı kafaları ile kafalara mürekkep akıtan kartuş sistemindede benzer bir uygulama var.Sebebi kartuşlar ile baskı kafalarının birbirine mürekkep hortumları ile bağlı olması ve kartuşlardaki partikülleşmenin bu boruları takayarak cihazı kullanılmaz hale getirmesidir.

Burdaki mantık uzun süren bekleme sürelerinde cihazın kartuşlarının tıkanması nedeni ile meydana gelecek daha büyük arızaların önüne geçmektir.Hp,epson,canon,lexmark gibi tüm üreticilerin gamlarında bulunan cihazlarda bu şekilde kartuşları expired olan cihazın durması ve kartuş değişimi yapılana kadar çıktı vermesini engelleyerek cihazın bozulmasını engellemektir.

Eğer hala bunun bir aldatmaca olduğunu düşünüyorsanız tüm bu adı geçen firmaların "cartridge expired date" uygulamasını kaldırmış olması gerekirdi.Kartuşların ve sarf malzemelerin belirli bir ekonomik raf ömrü vardır ve olmalıdır.

Sonuçta yediğimiz gıdalarda bile (süt,yoğurt,kaymak,kola,gazozlu içecekler,şampuanlar,cipsler,kuruyemiş ve kurugıda vs... ) ekonomik raf ömrü " x aydır " şeklinde ibare yer almakta.

Size tavsiyem yazıcınızdan uzun fasılalar ile çıktı alıyorsanız (hafta 1 kez veya ayda birkaçkez) tabiki tercihiniz inkjet bir yazıcı olmamalı.

Toner'li herhangi bir marka cihaz işinizi görmenizi sağlayacaktır.Benimde şu anda kişisel kullanıma ait yazıcım Hp p2014 serisidir.
    Ayda 2-3 sayfa print alacak isem tabiki inkjet kullanmamak ve tonerli bir cihazla bir tonerde 3000 sayfa almak en uygunu oluyor.

Umarım yeterli bilgi iletebilmişimdir.

• quote:

Burdaki mantık uzun süren bekleme sürelerinde cihazın kartuşlarının tıkanması nedeni ile meydana gelecek daha büyük arızaların önüne geçmektir.Hp,epson,canon,lexmark gibi tüm üreticilerin gamlarında bulunan cihazlarda bu şekilde kartuşları expired olan cihazın durması ve kartuş değişimi yapılana kadar çıktı vermesini engelleyerek cihazın bozulmasını engellemektir.

Eğer hala bunun bir aldatmaca olduğunu düşünüyorsanız tüm bu adı geçen firmaların "cartridge expired date" uygulamasını kaldırmış olması gerekirdi.Kartuşların ve sarf malzemelerin belirli bir ekonomik raf ömrü vardır ve olmalıdır.

Sayın enjiyu, öncelikle verdiğiniz bilgiler için teşekkür ediyorum. Yazdıklarınızın tamamının firmaların resmi olarak verdikleri bilgilere dayanan doğru yorumlar olduğunu biliyorum. Ancak burada benim kafamı kurcalayan bir husus var ki o nedenle firmaların verdikleri bu "resmi" bilgilerin yanısıra bir de açıklamadıkları gizli bir takım ajandaları da olabileceğinden kuşku duymama neden oluyor. Bu kuşkularımın en temel kaynağı da HP inkjet ile son yaşadığım deneyimin önemli bir detayında yatıyor. Bakın; siz de bu expiry date sisteminin amacının "kartuş değişimi yapılana kadar çıktı vermesini engelleyerek cihazın bozulmasını engellemek." oldğunu belirtmişsiniz. Halbuki bende "bozulma" hadisesi kartuş değişmediği için değil, bilakis kartuş değiştikten hemen sonra gerçekleşti. Kaldıki bu durum başıma ilk defa gelmiyor. Yıllar önce de yine HP nin başka inkjet modellerinde çok benzer sorunlar yaşadım. Tamam, printeri çok sık kullanmıyor olmam belki inkjet teknolojisi açısından bir dezavantaj, ama dikkat edin, örneğin son olayda cihazın arızası mürekkep kanalları ile filan ilgili değil, direkt anakart ile ilgili olduğu bildirildi. Kartuş değişimi ile anakartın devre dışı kalması nasıl ilişkilendirilebilir, böyle bir durum "tesadüfen" olabilir mi, düşünsenize.. Sonuçta ben firmaların 150-200 ytl gibi aslında komik rakamlara sattıkları bu cihazlarda sadece kartuşların değil, cihazların da kullanım süresini de kısıtlayarak kazançlarını arttırmayı hesaplayabileceklerinden hala kuşku duyuyorum.

PS: Bu arada gidip bir color laser edindim. Markası da "ne Epson, ne de HP olsun" deyince Samsung oldu, bakalım bu cihaz 4. yılı görebilecek mi, göreceğiz.. :)

• quote:

Sayın enjiyu, öncelikle verdiğiniz bilgiler için teşekkür ediyorum. Yazdıklarınızın tamamının firmaların resmi olarak verdikleri bilgilere dayanan doğru yorumlar olduğunu biliyorum. Ancak burada benim kafamı kurcalayan bir husus var ki o nedenle firmaların verdikleri bu "resmi" bilgilerin yanısıra bir de açıklamadıkları gizli bir takım ajandaları da olabileceğinden kuşku duymama neden oluyor. Bu kuşkularımın en temel kaynağı da HP inkjet ile son yaşadığım deneyimin önemli bir detayında yatıyor. Bakın; siz de bu expiry date sisteminin amacının "kartuş değişimi yapılana kadar çıktı vermesini engelleyerek cihazın bozulmasını engellemek." oldğunu belirtmişsiniz. Halbuki bende "bozulma" hadisesi kartuş değişmediği için değil, bilakis kartuş değiştikten hemen sonra gerçekleşti. Kaldıki bu durum başıma ilk defa gelmiyor. Yıllar önce de yine HP nin başka inkjet modellerinde çok benzer sorunlar yaşadım. Tamam, printeri çok sık kullanmıyor olmam belki inkjet teknolojisi açısından bir dezavantaj, ama dikkat edin, örneğin son olayda cihazın arızası mürekkep kanalları ile filan ilgili değil, direkt anakart ile ilgili olduğu bildirildi. Kartuş değişimi ile anakartın devre dışı kalması nasıl ilişkilendirilebilir, böyle bir durum "tesadüfen" olabilir mi, düşünsenize.. Sonuçta ben firmaların 150-200 ytl gibi aslında komik rakamlara sattıkları bu cihazlarda sadece kartuşların değil, cihazların da kullanım süresini de kısıtlayarak kazançlarını arttırmayı hesaplayabileceklerinden hala kuşku duyuyorum.

PS: Bu arada gidip bir color laser edindim. Markası da "ne Epson, ne de HP olsun" deyince Samsung oldu, bakalım bu cihaz 4. yılı görebilecek mi, göreceğiz.. :)

Anakart arızası yakın zamanda benimde başıma gelen bir olay oduğu için tepkinize hak veriyorum tabiki :) Bende çalışmakta olan bilgisayarım bir anda sessizliğe gömülünce sizinde yaşadığınızı tahmin ettiğim şekilde sinir olmuştum.

Kartuş değişimi ile anakartın arızalanması olayını ilişkilendirmek cidden pek olağan bir durum değil tabiki ama cihazın ömrünü kısıtlamakla ilgili olarak size verebileceğim şu şekilde bir bilgi varki belki içinizdeki kuşkuyu bir nebze azaltabilir ;

Her ürün ihtal edilmeden önce muadil ürünlerde göz önüne alınarak T.S standartlarına uygunluk testlerinden geçiriliyor.İthalatçı firma bir ürünü ithal ederken numune bir ürünü Türk Standartlarına uygunluk testinden geçirtmeden ithal edemiyor.Bu şartlar avrupaya ithal koşullarındada CE uyum belgesi için geçerli.

TSE labaratuarlarında herhangi bir elektronik ürün -20 +50 derece gibi koşullarda iklimlendirme soğutma odalarında 70 dereceyi aşan bu bant aralığında saatlerce bazende günlerce test ediliyor.Eğer ürünün çalışmasında - veya + derecelerde bir sorun yaşanır ise ürüne ithalat izni verilmiyor.Belli ürünlerde bilgisayar veya yan ürünlerde zaman zaman ithalatçı firmaların bazı ürünleri getirtmesinde bu sebeple sorun yaşandığına tanık oldum.İnanınki bizim kalite kriterlerimiz (TSE ye uygunluk) avrupadaki kriterleri test aşamasında veya kalite kontrol aşamasında yakalamış durumda.Bu sebeple yeni ürününüzüde içiniz rahat bir şekilde kullanacağınızı tahmin ediyorum.

Umarım umduğunuz kaliteyi yeni cihazınızdada yakalarsınız.

• Hp ink kartuş tarihi geçen kartuşu okutma.
    başıma gelen olay ve çözümü Hp color inkjet cp 1700 yazıcının elimde kalan kartuşları mevcutdu fakat üzerlerinde tarihler geçmişdi.
    kartuşu takdığım zaman bana ... cartridge expired hatası veriyor ama kartuşun fuul dolu olduğunu gösteriyor ve çıktı almamı engelliyordu.
    Bende çözüm olarak içinde tarihi yeni sayılan boş bitmiş olan kartuşu alıp, tarihi geçmiş olan kartuşun çiplerini değiştirerek , sıkıntımı çözdüm,
    bu seferde çipleri değişdiğimde ( Expired ) hatasını vermeyip , cartridge low yani içinden çıkardığım biten kartuşun azaldığı uyarısını yapıp kartuş durumunu boş olarak gösterdi, ama çıktı almanıza engel değildir.
    çip değiştirme işine gelince 1 maket bıçağı yardımı ile kartusun altında bulunan kısımdan etiket bandının bulundugu yerden hafifce keserek açıp , zarar vermeden kolaylıkla çıkan alt parçasını diğer kartuşumuza aktarıyoruz.

• merhaba.ben hp officejet 5610 yazıcısını kullanıyorum.bazı zamanlar bu yazıcıya gelen yazılar yazdırılamıyor ve manuel olarak silinmesi gerekiyor.fakat gelen bu yazıları silemiyorum.yazdırma biriktiricisi hizmetini durdurup tekrar başlatıyorum.fakat yazı silinmiyor.dos komutları ile silme işlemini yapabilir miyim? veya bu yazıları nasıl silebilirim.yardımcı olabilecek arkadaşlara şimdiden teşekkür ederim.
  • hp j5780 all in one yazıcı elimde bulunuyor. kartuşlar(hp350-351) doldurduktan sonra taktığım zaman kartuş boş diye uyarı veriyor ve çıktı almayı engelliyor. buna bir çözüm bulundu mu?
  • İki gün önce HP C4580 all in one modelini aldım. Arkadaşların değindiği sorunlardan herhangi birini yaşadım. Bu konuda şanslıyım galiba, sonuçta ürünlerde de hatalı imalat ya da sevkiyat sırasında doğan herhangi bir kötü sonuç olabilir. Kurulumu kutu içinden çıkan talimatlarla yaptım.

İki günlük izlenimlerimin neticesinde bana göre iki kusur bir eksiklik gördüm: Cihaz çok sesli çalışmasından dolayı not kırdım. Tarama işlemi yazılımsal olarak uzun sürüyor, kısa yollar koyabilirdi. Bu konuda Epson'u görmüştüm tam otomatik moda alıp iki tıklama ile tüm işlemi tamamlıyordun. Belki ben HP'nin özelliklerini kullanamadım ama kısa bir yolunu bulursa paylaşırım. Cihazın eksik tarafı ise bir usb girişi olabilirdi usb bellektekileri bilgisayara bağlı kalmadan yazdırabilmek mükemmel olurdu.
  • HP Color LaserJet 2605 PCL 6 sorunsuz çalışıyordu, , tonerleri doldurttum problemde yoktu 1 haftadır, renklerde problemim var, hizalamalarda siyaha göre, mavi sağda sarı solda, kımızı alt sağda hizalamalar bozuldu,

tonerleri arkadaşımın yazıcısında denedim, problem yok gibi ne yapmam gerekir,

(hizalamaları, malzeme durumunu yazdırarak baktım) 1-2 saate resmide upload ederim.
  • Selamlar! Hp4280 yazıcının renkli kartuşu doluma gitti.Dolumdan döndüğünde hp çözüm merkezi programı renkli kartuşu boş görüyor ve çıktı aldığımız zaman resimleri hep yeşil ve mavi tonlarda çıkarıyor.Sizce sorunun ana kaynağı nedir?
  • Merhaba,

Yazıcı kartuşu dolum yapıldığında eğer üretim tarihini 18 ay geçmiş ise (expire oldu ise) kartuş kullanım süresini aştığından yazıcı kartuş hatası verebilir.Çözüm merkezi kartuşun bilgilerini alamayabilir.

Eğer yazıcı üzerinde saat tarih bilgisi yok ise bilgisayardan çıktı gönderildiğinde yazdırmayabilir bile.

Elinizde muadil bir kartuş varsa denemenizde fayda var..
  • merhaba,

Clj 2605 yazıcınızın yazdırma > baskı kalitesi menüsü altında rengi kalibre et şeklinde bir menü olacak.O menüye girip şimdi kalibre et'i seçerek aynı işlemi 3 kez tekrarladığınızda sonuç değişiyormu kontrol edin.

Yazıcının toner dolumu yapılması tabiki tavsiye edilen bir işlem değil ama tonerler diğer yazıcıda normal çalışıyor ise kalibrasyon ayarı ile sorunu giderebilirsiniz.
  • quote:

Hp Mono LaserJet serisi - Color LaserJet Serisi - Inkjet serisi (özellikle A3 formatlı baskı yapanlar) Designjet Serisi (tüm serileri) Hakkında sorularınızı buraya post ederseniz elimizden geldiğinde cevaplamaya özen göstereceğiz.

Umarım mümkün olduğunca çok bilgi paylaşabiliriz sizinle

belki burası yeri değil diyeceksiniz ama 3 forumda da programlarla ilgili bir çok kişi Okuduğu halde bir cevap alamadım. sorunum şu:HP hepsi bir arada kullanıyorum

kitap sayfası tarattığımda sayfa kenarında(sayfaların birleşim yerinde)oluşan siyahlığı nasıl giderebilirim? HP tarayıcılardan birinde yüklü bir programla zemini tamamen yok ederek bu kararmayı giderdiklerini duydum bu konuda yardımcı olabilirmisiniz.teşekkürler.

• quote:

Orjinalden alıntı: arg-ist

quote:

Hp Mono LaserJet serisi - Color LaserJet Serisi - Inkjet serisi (özellikle A3 formatlı baskı yapanlar) Designjet Serisi (tüm serileri) Hakkında sorularınızı buraya post ederseniz elimizden geldiğinde cevaplamaya özen göstereceğiz.

Umarım mümkün olduğunca çok bilgi paylaşabiliriz sizinle

belki burası yeri değil diyeceksiniz ama 3 forumda da programlarla ilgili bir çok kişi Okuduğu halde bir cevap alamadım. sorunum şu:HP hepsi bir arada kullanıyorum

kitap sayfası tarattığımda sayfa kenarında(sayfaların birleşim yerinde)oluşan siyahlığı nasıl giderebilirim? HP tarayıcılardan birinde yüklü bir programla zemini tamamen yok ederek bu kararmayı giderdiklerini duydum bu konuda yardımcı olabilirmisiniz.teşekkürler.

Merhaba,

Sorunuzu tabiki burdan cevaplayabilirim, en azından yardımcı olmaya çalışayım.

tarayıcı programınızda arka plan temizleme (background clean gibi birşey olması gerek) opsiyonunu açarsanız buradan gerekli ayarlamaları yapabilirsiniz.

ikinci olarak cut / crop ayarlarından tarama yaptığınızda her sayfa için beyaz kısımlar dışında kalan kısımları otomatik olarak kestirebilirsiniz.

üçüncü ve son işlem olarakta iki sayfa arasındaki kitap birleşim yerinde ışık yetersizliğinden meydana gelen tarama kararmalarını contrast / brightness ayarları ile oynayarak daha az görünür hale getirebilirsiniz.

Bunlar haricinde yazılımın izin verdiği kadarı ile otomatik renk / tonlama ayarlarını yazılım aracılığı ile yapabilir taramalarınızdaki koyu noktaları renk tonlarını açarak giderebilir veya daha az görünür hale getirebilirsiniz.

Eğer işlemler sonucunda aldığınız taramalardan bir örnek gönderebilirseniz benzer bir tarayıcı veya all in one ürünle sizin yaptığınız işlemi bende deneyebilir ve sonucları sizinle paylaşabilirim.

iyi günler dilerim.

• İş yerinde kullanmak için Hp Photosmart C4480 almayı düşünüyorum.Bu yazıcının avantaj ve dezavantajlarını yazarsanız çok sevinirim. En basitinden kartuşları nasıldır.Küçükmüdür. vb
  • quote:

Orjinalden alıntı: pinkcrow7

İş yerinde kullanmak için Hp Photosmart C4480 almayı düşünüyorum.Bu yazıcının avantaj ve dezavantajlarını yazarsanız çok sevinirim. En basitinden kartuşları nasıldır.Küçükmüdür. vb

Merhaba,

C4480 oldukça sade bir görünüme sahip.Fotokopi işlerini bilgisayara gerek kalmadan yapabilir fotoğraf makinası ve cep telefonu hafıza kartınızı kart okuyucu yuvasına takarak resimleri ufak lcd ekranından ileri geri tuşları ile seçerek resmin üzerine geldiğinizde yazdır düğmesine basarak resim çıktısı alabilirsiniz.Hafıza kartı olarak sandisk veya kingston daha uygun şekilde çalışabilir.Fotoğraf çıktıları için tabiki hp premium plus fotoğraf kağıdı tavsiye ediliyor. :)

Ürünle iligli web sitelerindeki yorumları okursanız kişisel kullanım için ideal bir hepsi bir arada ürün olduğunu görebilirsiniz.Cihazı sürekli değilde arada bir kullanacaksanız haftada enaz bir veya iki kez print almaya calısın yoksa mürekkeplerini kurutabilirsiniz.

• quote:

quote:

Orjinalden alıntı: pinkcrow7

İş yerinde kullanmak için Hp Photosmart C4480 almayı düşünüyorum.Bu yazıcının avantaj ve dezavantajlarını yazarsanız çok sevinirim. En basitinden kartuşları nasıldır.Küçükmüdür. vb

Merhaba,

C4480 oldukça sade bir görünüme sahip.Fotokopi işlerini bilgisayara gerek kalmadan yapabilir fotoğraf makinası ve cep telefonu hafıza kartınızı kart okuyucu yuvasına takarak resimleri ufak lcd ekranından ileri geri tuşları ile seçerek resmin üzerine geldiğinizde yazdır düğmesine basarak resim çıktısı alabilirsiniz.Hafıza kartı olarak sandisk veya kingston daha uygun şekilde çalışabilir.Fotoğraf çıktıları için tabiki hp premium plus fotoğraf kağıdı tavsiye ediliyor. :)

Ürünle iligli web sitelerindeki yorumları okursanız kişisel kullanım için ideal bir hepsi bir arada ürün olduğunu görebilirsiniz.Cihazı sürekli değilde arada bir kullanacaksanız haftada enaz bir veya iki kez print almaya calısın yoksa mürekkeplerini kurutabilirsiniz.

Teşekkürler

• Önemli Bilgi.

Yazıcınız ile ilgili software yüklerken veya yükleme işlemini bitirdikten sonra eğer yazıcıya ait yazılımlardan birisi açılmamak için diretiyor ise ;

Internet explorer 6 veya 7 üzerinden > "Araçlar > internet seçenekleri > Gelişmiş > tarama > üçüncü taraf tarayıcı uzantılarını etkinleştir "seçeneğinin yanındaki tik işaretini kaldırarak bilgisayarınıız yeniden başlatın ve uygulamayı açmayı deneyin....

All in One yazıcıların çoğu explorer pluginleri kullanarak bir arayüz açtığından browser uzantılarının explorer tarafından yanlış çalıştırılmasına sebep olabiliyor.

Bilgisayarınızda java ve Flash uygulamalarınında yüklü olmasına özen gösterin. Bu tür arayüz programlarının bir çoğu Java applet'leri üzerinden işlem yapıyor...
  • 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.