Şimdi Ara

-= HP PRINTER & SCANNER TEAM =- HP YAZICILAR & SCANNERLAR YARDIM (6. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
192
Cevap
0
Favori
99.463
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 45678
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • arkadaşlar scanjet 3400c model tarayıcı için sürücü indirdim yüklicektim ki böyle bi hata aldım yardımcı olurmusunuz ?

-= HP PRINTER & SCANNER TEAM =- HP YAZICILAR & SCANNERLAR YARDIM
  • quote:

Orijinalden alıntı: atillasulun

selamlar. bende de hp psc 1215 all in one yazıcı var. şu anda dişli arıza sebebiyle kağıt almıyor ve yazıcıyı kullanamıyorum. bu yazıcıyı servise gönderip tamir ettirmeye değer mi yoksa yenisini mi almalı?

Bence yenisini alın :)

PSC 1215 oldukça eski... artık yeni işletim sistemleri zaten bu yazıcıyı tanımıyor olmalı...

Tamir masrafı yeni cihaz kadar tutabilir... mekanizmada dişli sorunu vr ise genelde dişli seti değişimi (parçalar tek tek getirelemediği için ) yapılır..

O yazıcı için değmez :)
  • quote:

Orijinalden alıntı: fortunate

arkadaşlar scanjet 3400c model tarayıcı için sürücü indirdim yüklicektim ki böyle bi hata aldım yardımcı olurmusunuz ?

Sadece scanner sürücüsünü bir klasöre çıkarıp usb kablo bağladıktan sonra sürücüyü disketi var seçeneği ile elle yüklemeye çalışın... Sorun olup olmadığına bakabilirsiniz....

veyahttp://support.microsoft.com/kb/324767 linkindeki bilgileri kontrol edin. Hata mesajı için gerekli açıklamaları yapmışlar...

• quote:

Orijinalden alıntı: enjiyu

quote:

Orijinalden alıntı: fortunate

arkadaşlar scanjet 3400c model tarayıcı için sürücü indirdim yüklicektim ki böyle bi hata aldım yardımcı olurmusunuz ?

Sadece scanner sürücüsünü bir klasöre çıkarıp usb kablo bağladıktan sonra sürücüyü disketi var seçeneği ile elle yüklemeye çalışın... Sorun olup olmadığına bakabilirsiniz....

veyahttp://support.microsoft.com/kb/324767 linkindeki bilgileri kontrol edin. Hata mesajı için gerekli açıklamaları yapmışlar...

saol usta sürücü programı yükledim şimdi de 300 sayfalık bir kitabı dijital ortama aktarmakla görevlendirildim ama bi çok sorunlar karşılaşıyorum birincisi kitap ufak olduğu için çevresinde siyah bir alan oluşuyor resmin ikincisi tek tek word programını açmak gibi çok büyük bir angaryası var seri bi şekilde yapılamıyor sanırım bana verdikleri eski model tarayıcı yüzünden :(

• Tarayıcı flatbad (düz cam kısımlı) olunca iş eziyete dönüşüyor haliyle :(

Siyah kısımların çıkmasının sebebi o kısımların gölgede kalıyor olması... Tek tek sayfa taramak tam bir eziyet.. önlü arkalı 600 sayfa eder :)

İşin uzun sanırım :))))

Kitap çok gerekli birşey değilse (hediye veya tek kopya değil ise) sayfaları maket bıçağıyla kesip bir taramada 2 veya 4 sayfa taratman mümkün ama dediğim gibi kitap biraz müsfedde olmalıki dediğimi yapabilesin :)

Ayrıca sayfa sıralarınıda karıştırmaman gerek..

Zor iş :) kolay gelsin....
  • quote:

Orijinalden alıntı: enjiyu

quote:

selamlar. bende de hp psc 1215 all in one yazıcı var. şu anda dişli arıza sebebiyle kağıt almıyor ve yazıcıyı kullanamıyorum. bu yazıcıyı servise gönderip tamir ettirmeye değer mi yoksa yenisini mi almalı?

Bence yenisini alın :)

PSC 1215 oldukça eski... artık yeni işletim sistemleri zaten bu yazıcıyı tanımıyor olmalı...

Tamir masrafı yeni cihaz kadar tutabilir... mekanizmada dişli sorunu vr ise genelde dişli seti değişimi (parçalar tek tek getirelemediği için ) yapılır..

O yazıcı için değmez :)

peki tavsiye edebileceğeniz bir model var mı? benim aklımda hp deskjet 2420 ve 2480 modelleri var. ikisinin arasında ne farklar var? hangisini tavsiye edersiniz? her iki yazıcı da 300 numaralı kartuşu kullanıyor. bu kartuş doldurulabilir mi? yardımlarınız için teşekkürler.

• Kartuş dolumuyla ilgili sorulara cevap veremem o işlerle hiç uğraşmadım :)

F2420 - 2480 arasındaki tek fark dakikada aldıkları çıktı sayısı (biri 18 diğeri 20 sayfa). Cihazlar birbirinin aynısı zaten....

Her iki makineylede tek basına fotokopi çekemezsiniz.. Pc bağlantısıyla yapıyor o işi... PC'ye yazılımın kurulması şart.
  • fotokopi çekmek için bilgisayarı açmak mı gerekiyor yani. yoksa bilgisayara bağlı olması yeterli mi fotokopi için. bendeki 1215 bilgisayarı açmadan fotokopi çekebiliyordu.
  • HP PHOTOSMART ALL IN ONE SERİES C4200- 4270 MODEL
    YÜKLEME SORUNU
    2008 nisanda alıp sorunsuz kurup kullandığım yukarıdaki yazıcım,en son 2 GÜN ÖNCE bir word sayfası yazdırmak istediğimde yazmayınca başladı,yazdır dememE rağmen ısrarla yazmıyor bekliyordu sonra yazıcı ve fakslardan baktığımda yazıcı cevrimdışı görünüyordu ne yaptıysam o cevrimdışı tırnağını kaldıramadım,bende yazılımı komple kaldırıp yeniden kurayım dedim,yazılımı kaldırdım,(kaldırmaz olaydım)tekrar başlattım cd sini taktıp Herşeyi kitapcıkta anlattığı gibi yapıyorum,kurulumda usb kablosunu tak diyene kadar takmadım,(bu arada 2 yıldır kullandığım usb kablosu başka bigisayarda denendi sağlam,onunla olmadı emin olmak için usb 2.0 bir yeni kablo satın aldım banamısın demiyor aynı sorun ondada yaşandı)sırası gelip istediğinde takıyorum,
    "aygıt algılandı
    aygıt kurulumun bitmesini bekliyor" diyor bu esnada
    YENİ DONANIM BULMA SİHİRBAZI ÇIKIYOR SAHNEYE ve

"bu donanım yüklenemiyor,bu donanımı yüklerken bir sorun oldu
    HP photosmart C 4200 series

Aygıtın yüklenmesi sırasında bir hata oluştu

"Belirtilen bağlantı noktası bilinmiyor" DİYOR.(BU KONUDA DETAYLI bilgi VEREBİLECEK OLAN VARMI BUNU ANLIYAMADIM)

SİHİRBAZI KAPATMAK İÇİN SON'U TIKLATIN
    son diyorum yüklemeye devam ediyor ve bir müddet sonra

AYGIT KURULUMU TAMAMLANAMADI

Aygıt kurulumunu tamamlamakla ilgili daha fazla yardım için yardımı,yüklemeye devam etmek için ileriyi tıklatın. diye bir ibare çıkıyor.

yardımı tıklayıp yardımdaki önergeleri uygulayarakta ileri tıklayıp yüklemeye devam etsemde sonuç hiç değişmiyor.
    yardım olarak masaüstüne göndrilen belge aşağıda.

Bağlantı türünüze göre bir sekmeyi tıklatın

Not Sekme göremiyorsanız, tarayıcı penceresindeki Güvenliğinizi korumaya yardımcı olmak için... sekmesini tıklatın, sonra da Engellenen İçeriğe İzin Ver'i tıklatın. Onaylamak için Evet'i tıklatın.

* USB (yerel bağlı)
    * Kablosuz ağ
    * Kablolu (Ethernet) ağ

USB (yerel bağlı) kurulumu yardımı

Ürünü bir ağa yüklüyorsanız, yukarıdaki geçerli yönergeler için Kablosuz ağ veya Kablolu (Ethernet) ağ sekmesini/bağlantısını tıklatın.

Lütfen öncelikle 1. Çözüm'ü deneyin. 1. Çözüm işe yaramazsa 2. Çözüm'e geçin.
    1. Çözüm: Bilgisayarınızı temizleyin ve HP yazılımını yeniden yükleyin

Bu, çoğu zaman birkaç dosyanın temizlenmesine yardımcı olur, bilgisayarınızı yeniden başlatın ve HP yazılımını tekrar yüklemeyi deneyin. Şu adımları izleyin.
    Adım A: Bilgisayarınızı temizleyin ve Disk Temizleme yardımcı programını çalıştırın

1. Kurulum ekranlarında Devam'ı tıklatarak kurulum programının tamamlanmasına izin verdiğinizden emin olun (hiçbir HP yazılım kurulum ekranı görmediyseniz, zaten yapılmış olabilir).
    2. USB kablosunu üründen çıkarın.
    3. Bilgisayarınızı yeniden başlatın.
    4. Disk Temizleme yardımcı programını çalıştırın
    1. Başlat'ı, Tüm Programlar'ı, Donatılar'ı, Sistem Araçları'nı tıklatın, sonra da Disk Temizleme'yi tıklatın.
    2. Disk Temizleme yardımcı programı sabit sürücüyü analiz ettikten sonra, bilgisayarda bir seçenek listesi raporu görüntülenir. İstenmeyen dosyaları bilgisayardan silmek için uygun onay kutularını tıklatın, sonra da Tamam'ı tıklatın.
    3. Bilgisayarda beliren onay ekranında Evet'i tıklatın.

Adım B: HP yazılımını yeniden yükleyin

1. HP Web sitesinden ürününüzün yazılımının en son sürümünü indirmenizi tavsiye ederiz:
    1. HP sürücü arama Web sayfasını ziyaret edin.
    2. Ürünün adını arama kutusuna yazın (örneğin, HP Photosmart C7180).
    3. İndirme ve CD sipariş etme seçeneklerini görmek için uygun Windows sürümünü seçin.
    2. Ürününüzle birlikte gelen CD'yi yeniden takarak veya indirdiğiniz yükleme programını çalıştırarak HP yazılımını yeniden yükleyin.
    3. Ekrandaki yönergeleri izleyin ve USB kablosunu yalnızca yazılım tarafından istendiğinde bağlayın. USB kablosunu erken bağlarsanız, yükleme hatası tekrar yaşanabilir.
    Not USB kablosu bir dizüstü USB hub'ına veya yerleştirme istasyonuna bağlı ise, bu, yüklemenin başarısız olmasına yol açabilir. USB hub'ınızın düzgün çalıştığına inanıyorsanız, aygıt yüklemesi sırasında (istendiğinde) USB kablosunu doğrudan bilgisayara bağlamayı deneyin. Daha sonra istediğiniz zaman USB hub'ına tekrar takabilirsiniz.

HP ürününüzü başarıyla yüklediyseniz, işiniz hallolmuştur! İsterseniz bu belgeyi silebilirsiniz. Bu yönergelerin işe yarayıp yaramadığını anlamamız için lütfen kısa çevrimiçi geribildirim anketimizi tamamlayın. Bu geribildirim, değişiklik yapmamız gerekip gerekmediğini anlamak için çok önemlidir.

Yükleme henüz başarılı olmadıysa, sonraki çözümle devam edin.

2. Çözüm: Başlangıç yazılımını devre dışı bırakın ve HP yazılımını yeniden yükleyin
    Adım A: Başlangıç yazılımını devre dışı bırakın

HP aygıtınızı yükleme konusunda yine başarısız olduysanız, başlangıç yazılımını geçici olarak devre dışı bırakmanız gerekebilir. Windows, başlatmanın hemen ardından birçok program ve işlemin çalışmasına izin verir. Bu programlar HP Yazılımı'nın yüklenmesini engelliyor olabilir. Bu talimatlar, bu program ve işlemlerin, HP ürününü yüklerken geçici olarak nasıl devre dışı bırakılacağını ve daha sonra başlangıç yazılımının yeniden nasıl etkinleştirileceğini açıklamaktadır.

Başlangıç yazılımını devre dışı bırakmak için

1. MSConfig'i açın:
    1. Başlat'ı tıklatın, ardından Çalıştır'ı tıklatın.
    2. Çalıştır iletişim kutusuna msconfig yazın, sonra da Tamam'ı tıklatın.
    2. Sistem Yapılandırma Yardımcı Programı iletişim kutusu çıkar. Geçerli durumda Normal Başlangıç seçiliyse, Normal Başlangıç sütunu altındaki adımları izleyin. Seçmeli Başlangıç seçiliyse, Seçmeli Başlangıç sütunu altındaki adımları izleyin.
    Normal Başlangıç

Seçmeli Başlangıç
    1. Seçmeli Başlangıç'ı seçin, sonra da Başlangıç Öğelerini Yükle onay kutusunu temizleyin.
    2. Hizmetler sekmesini tıklatın, sonra da ekranın alt kısmındaki Tüm Microsoft Hizmetlerini Gizle onay kutusunu seçin.
    3. Tümünü Devre Dışı Bırak'ı tıklatın.

1. Başlangıç öğelerini devre dışı bırakın:
    1. Başlangıç sekmesini tıklatın.
    2. Seçili öğelerin bir listesini yapın.
    İleride bilgisayarınızın başlangıç öğelerini sıfırlamak için bu listeye ihtiyacınız olacak.
    3. Genel sekmesini tıklatın
    4. Başlangıç Öğelerini Yükle onay kutusunu temizleyin.
    2. Hizmetleri devre dışı bırakın:
    1. Hizmetler sekmesini tıklatın, sonra da ekranın alt kısmındaki Tüm Microsoft Hizmetlerini Gizle onay kutusunu seçin.
    2. Seçili öğelerin bir listesini yapın.
    İleride bilgisayarınızın başlangıç öğelerini sıfırlamak için bu listeye ihtiyacınız olacak.
    3. Tümünü Devre Dışı Bırak'ı tıklatın.
    3. Uygula'yı tıklatın.
    4. Tamam'ı tıklatın.
    Yeni bir pencere görüntülenir. Devam etmek için Yeniden Başlat'ı tıklatın.
    5. Bilgisayarınızı yeniden başlattıktan sonra, Sistem Yapılandırma Yardımcı Programı penceresi görüntülenir. Bu mesajı bir daha gösterme... onay kutusunu seçin, sonra da Tamam'ı tıklatın.

Adım B: HP yazılımını yeniden yükleyin

Ürününüzle birlikte gelen CD'yi yeniden takarak veya indirdiğiniz yükleme programını çalıştırarak HP yazılımını yeniden yükleyin.

Yazılımı başarıyla yükleyin ya da yüklemeyin, başlangıç yazılımınızı etkinleştirmek için Adım C'deki yönergeleri izlediğinizden emin olun.
    Adım C: Başlangıç yazılımını etkinleştirin

Başlangıç yazılımınızı etkileştirmek için şu adımları izleyin. Bu adımı atlarsanız, bilgisayarınız beklediğiniz şekilde çalışmayabilir.

Başlangıç yazılımını etkinleştirmek için

1. MSConfig'i açın:
    1. Başlat > Çalıştır'ı tıklatın.
    2. Çalıştır iletişim kutusuna msconfig yazın, sonra da Tamam'ı tıklatın.
    2. Sistem Yapılandırma Yardımcı Programı iletişim kutusu çıkar. Bir Normal Başlangıç yapılandırmasını devre dışı bırakmak için yönergeleri izlediyseniz (veya o yapılandırmaya geri dönmek istiyorsanız), aşağıda yer alan Normal Başlangıç sütunundaki yönergeleri izleyin. Başlangıçta çalışan programları özelleştirmek isterseniz, Seçimli Başlangıç sütunundaki yönergeleri izleyin.
    Normal Başlangıç

Seçmeli Başlangıç

Normal Başlangıç'ı seçin.

1. Başlangıç sekmesini tıklatın.
    2. Başlangıç sekmesi için, seçilen öğeler listenizde olan her öğeyi seçin.
    3. Bakım sekmesini tıklayın.
    4. Ekranın alt kısmındaki Tüm Microsoft Hizmetlerini Gizle onay kutusunu seçin.
    5. Hizmetler sekmesi için, seçilen öğeler listenizde olan her öğeyi seçin.
    3. Uygula'yı tıklatın.
    4. Tamam'ı tıklatın.
    Yeni bir pencere görüntülenir. Devam etmek için Yeniden Başlat'ı tıklatın.

HP ürününüzü başarıyla yüklediyseniz, işiniz hallolmuştur! İsterseniz bu belgeyi silebilirsiniz. Bu yönergelerin işe yarayıp yaramadığını anlamamız için lütfen kısa çevrimiçi geribildirim anketimizi tamamlayın. Bu geribildirim, değişiklik yapmamız gerekip gerekmediğini anlamak için çok önemlidir.

Yükleme henüz başarılı olmadıysa, HP desteğine başvurun.

AYRICA AŞAĞIDAKİ ADRESTEKİ YÖNERGELERİ DE TAM OLARAK UYGULAYARAK YAPTIM AMA NAFİLE :((
    http://h10025.www1.hp.com/ewfrf/wc/document?docname=c01983851&tmp_task=setupCategory&lc=tr&dlc=tr&cc=tr&lang=tr&product=3300222

BUNLARIN HEPSİNİ DEFALARCA YAPTIM(İNTERNETTE BULDUĞUM BAŞKA ÖNERİLERİDE OLUR BELKİ DİYE YAPTIM)AMA OLMUYOR,
    Anlamadığım bu sorun çıkmadan 2 gün önce sorunsuz kullanmıştım,bu arada aleti fotokopi olarak kullanabiliyorum,tarayıcı olarakta görüyor bilgisayar fakat yazıcılar bölümünde
    in cin top oynuyor.
    HP ÇÖZÜM MERKEZİNİ TIKLADIĞIMDA
    Herhangi bir HP aygıtı tespit edilemedi.HP çözüm merkezi şimdi kapanacak diyor.

EVEEET DOSTLAR,VARMI BU DERDİME DERMAN OLABİLECEK BİR ZAHMET YARDIMCI OLUN.
    DEFALARCA KURUP KALDIRDIM PROG.ARTIK KALDIRIP BALKONDAN AŞAĞIYA ATACAĞIM.
    UZUN OLDU KUSURA BAKMAYIN AMA BÜTÜN DONELERİ YAZAYIM DEDİM.
    SAYGILARIMLA.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi swing -- 21 Şubat 2010; 17:01:31 >

• quote:

fotokopi çekmek için bilgisayarı açmak mı gerekiyor yani. yoksa bilgisayara bağlı olması yeterli mi fotokopi için. bendeki 1215 bilgisayarı açmadan fotokopi çekebiliyordu.

F2400 F4200 serilerinde bilgisayarı açmadan fotokopi çekemezsiniz...

Cihazın bu şekilde bir özelliği var (nedense)

Kullanıcı klavuzunu hp.com.tr sayfasından indirip bakarsanız Hp digital imaging monitor açık olmalıdır diyor....
  • Error message received:"X:/Flash9b.ocx" modülü kaydedilemedi.

Bilgisayarınızda sanırım adobe flash 10 yüklü şu anda... Yazılım yüklemesi o sebeple sorun çıkarabiliyor.

Öncelikle yazılım cd''si içerisinde Util veya utility klasörü olmalı. O Klasörün içinde hp scrubber, scrubber yada L4_uninstall.bat olmalı.

Bulabiliyorsanız L4 uninstall ile software'i kaldırın.Bulamazsanız scrubber tool'unu çalıştırın.
    Ardından cd içerisinde olması gereken "Access denied utility" var ise ilk önce access denied utility'i çalıştırıp hp ye ait tüm Registery ayarlarını kaldırmasını bekleyin.Cd içerisinde acces denied utility yoksa google da hp access denied utility olarak aratın versiyonu 1.3 gibi bişey olacaktır.

Software kaldırma işlemini tamamladıktan sonra yazılımı kurmadan antivirüs varsa veya güvenlik duvarı var ise kapatın.

Windows içinde bilgisayarım'a sağ tus yapıp özelliklerden donanım kısmına girin ve sürücü imzalamayı devre dışı bırak'ı seçin.

PC'yi eniden başlatmadan önce yazıcılar & fakslar klasörüne girip yazıcı sürücüsünün kaldırılıp kaldırılmadığını kontrol edin.

Yazıcı sürücüsü kaldırılmıs olsa bile dosya menüsünden Sunucu özelliklerini bulun ve sürücüler başlığından hp'ye ait sürücüleri kaldırın.

Flash 10 var ise kaldırın.Kurulum hatası "flash9.ocx" sebebi bu dosyanın bulunmamasından kaynaklanıyor, dosya program files altında olmadığında kurulum tekrar hata verebilir.

"Adobe Flash 9" programını mutlaka kurun.

PC'yi yeniden başlatın. Kurulum aşamalarını takip edip (usb takmadan) kurulumu yeniden yapın.

Normalde bu aşamada hata almıyor olmanız gerek...

En kötü ihtimalle yazılım kurulduğunda sorun düzelmez ise bilgisayarınızdaki yazılımın sağlıklı şekilde kuruduğu bir tarihe sistem geri yükleme yapabilirsiniz.

Sorun çözülmezse lütfen bana pm ile ulaşın ne yapabiliriz bir bakalım....

• Sayın enjiyu,
    Benim yukarıda bahsettiğim
    "HP PHOTOSMART ALL IN ONE SERİES C4200- 4270 MODEL
    YÜKLEME SORUNU"
    başlıklı sorunu ile ilgili bir öneriniz olabilir mi?
    ilginize şimdiden teşekkür ederim.
  • Sizinkinden bir önceki mesajda aslında size cevap yazmıştım ama alıntı yapmamışım mesajınızdan o sebeple biraz anlamsız olmuş :)

Bir önceki mesajdakileri uygulayıp bana bilgi iletebilirmisiniz ? Flash player 10 yüklemeleri kurulum dosyaları flash9.ocx dosayasını aradığından sorun yasatabiliyor...

Dilerseniz Flash 10 update'ini yapmamıs olduğunuz bir tarihe sistem geri yükleme yaparak baslayın... krulumu o tarihle tekrar deneyebilirsiniz.
  • Arkadaşlar, HP 1315 all-in-one modelinin resetleme yöntemi nedir acaba? Forumda okumuştum gibime geliyor ama bir türlü bulamadım.
  • Merhaba, Şunları denermisiniz ?

Power kablosunu printerdan çekin
    30 Sn kadar bekleyin.
    Ön paneldeki "POWER" butonuna basılı tutarken cihaza power kablosunu takın.
    Bu işlem sonunda self test sayfası alırsanız reset işlemi başarılı olmuştur..

İkinci yöntem

Reset the All-in-One

Power kablosunu çıkarın ve yeniden takın.

Işıklar yanıp sönmeye başladığında devam ve kopya sayısı butonlarına basılı tutun.

Sadece On ve Devam butonları yanıp sönüyorsa butonları bırakın.

Sadece On ve Devam ışıkları sabit yanıyor ise reset işlemi tamamlanmış olacaktır.
  • Çok teşekkürler sayın enjiyu, eve gidince deneyeyim. Ama bu makinayı pek kullanmama rağmen arıza yapması beni üzdü diyebilirim. Bu konudaki "drag" arkadaşın başına gelen sorunla aynı benim sorunumda.
    Makine kağıdı yarıya kadar alıp öylece bekleyor. Pc ye bağlıydı, laptopa kurup öyle denedim ama sonuç değişmedi. Zaten sinirimden dün Xerox 3117 aldım ama renkli için Hp yi düzeltebilirsek iyi olacak. İlginiz için tekrar teşekkür ederim.
  • HP Photosmart C4280 ::: yazıcımda kartuş yok veya zarar görmüş diye bir hata mesajı vererek açılmıyor. Yazıcıyı-fotokopiyi hatta tarayıcıyı dahi kullanamıyorum. Yardımcı olabilirseniz sevinirim.
  • Kartuşları değiştirip deneme şansınız varmı ?

İlk önce siyahı çıkarıp yazıcıyı renkli kartusla açın. Kartuş hatası verirse siyahı takıp renkliyi çıkarın.
    Eğer kartuş hatası almazsanız yazıcı renkli kartusu takın diyecektir.
    Arıazalı kartusu bu sekilde bulabilirsiniz.
    İki kartus birden nadiren arızalanır...
    Kartuş dolum ise iki kartus içinde hata verebiliyor...
  • benim hp sadece pdfleri yazıyor,bi öneriniz var mı arkadaşlar
  • hp 8250 yazıcımda yazdırma yaparken hızlı normal modunda aşağıdaki gibi çizik oluşuyor. bunun sebebi nedir. resmin sağında magenta rengin hemen üst hizasından sola doğru bakarsanız soldan sağa komple bir çizik var.
    http://img207.imagevenue.com/img.php?image=14259_cizik_122_84lo.JPG

aşağıdaki de daha bariz bir örnek

http://img222.imagevenue.com/img.php?image=14679_cizik2_122_935lo.JPG

• 
Sayfa: önceki 45678
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.