Şimdi Ara

-= HP PRINTER & SCANNER TEAM =- HP YAZICILAR & SCANNERLAR YARDIM (9. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
192
Cevap
0
Favori
99.463
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 678910
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • genelde bu tür kurulum sorunlarında sıkça karşılaştığım birşeyi nacizane önereyim:

.net framework 3.5
    .net framework 4.0 ayrı ayrı frameworklerin kurulmasına dikkat etmekte fayda var.

şimdiden geçmiş olsun.
  • HP ScanJet 4070 bu tarayıcıyı gören duyan kullanan var mı?
  • merhabalar;

benim enteresan bir sorunum var
    p2035n modeli bir yazıcım var
    bu yazıcıyı ağ üzerinde kullanıyoruz
    bilgsayarlardan biri bu yazıcıya çıktı göderdiğinde sürekli aynı sayfayı çıkarıp duruyor
    sınama sayfasını bile devamlı basıyor
    en son çözüm bilgisayarı kapatıyoruz artık
    diğer bilgisayarlar ağ üzerinden sorunsuz bu yazıcıyı kullanabilirken bu bilgisayar kullanamıyor
    nedeni ne olabilir?
    bu sorunu nasıl çözebilirim?
    şimdiden herkese teşekkürler...

(aynı sorun için ikinci başlığı açmayım diye inceledim fakat bulamadım eğer tekrar olarak soruyorsam bu soruyu affola)
  • quote:

Orijinalden alıntı: xxxlocker

genelde bu tür kurulum sorunlarında sıkça karşılaştığım birşeyi nacizane önereyim:

.net framework 3.5
    .net framework 4.0 ayrı ayrı frameworklerin kurulmasına dikkat etmekte fayda var.

şimdiden geçmiş olsun.

Cevabınız için çok teşekkürler önerinizle sorunum giderildi sonsuz tşkler
  • hp laser jet m1120 modeli bir yazıcımız var bu yazıcıyı başka makinalara tanıtıp kullanmkata herhangi bir sorun çıkmazken bir pc aşağıda resmini paylaştığım sorunu cıkarıyor ve kurulum tamamlanamıyor yardımlarınız için şimdiden teşekkürler

http://i1015.photobucket.com/albums/af276/skalfer/IMG_0014.jpg

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi skalfer -- 20 Eylül 2011; 13:55:16 >
  • HP Laserjet Pro P1102 Yazıcı CE651A yazıcı aldım ama yazıcının orta kağıt tepsisi yazıcı paketinden çıkmadı. Yazıcıyı ofiste kullanmak için aldık.Bu yazıcıyı seçme nedenimiz kağıda çift taraflı baskı yapabilmesiydi.Ama şimdi ofisteki diğer sıradan lazer yazıcılardan bir farkı yok. Merak ettiğim normalde bu yazıcının orta kağıt tepsisi yok mu yoksa çift taraflı baskı nasıl yapabiliyor.Ayrıca madem orta kağıt tepsisi yok diyelim ön kağıt girişi neden çok büyük (büyük olmasına rağmen normal yazıcılar gibi en fazla 100 kağıt alıyor) ve tepsi için bağlantı noktaları mevcut.İnternetten aldığımız için muhatapta bulamıyoruz. Acil cevaplarsanız çok sevinirim.
  • ÖNCELİKLE HERKEZE SLM LAR BURAYA YENİ ÜYE OLDUM .OFİSİMDE HP OFFİCEJET 7200 SERİSİNİ KULLANIYORUM , FAKAT BIR SORUNUM VAR SÜREKLİ İKAZ VERİYOR ÖN PANODA SAĞ KARTUŞU ÇIKARIP BAKIN DİYOR. BAKIYORUM AMA BİR SONUÇ YOK :)
    YARDIM EDERSENIZ ÇOK SEVİNİRİM
  • ÖNCELİKLE HERKEZE SLM LAR.BURAYA YENI ÜYE OLDUM.SORUNUM HP OFFİCEJET 7200 SERİSİ HİÇ BİR SIKINTISI YOKTU FAKAT ŞİMDİ SÜREKLİ SAĞ KARTUŞU ÇIKARIP BAKIN İKAZI VERİYOR SORUNU ÇÖZEMEDİM YARDIMCI OLURSANIZ SEVİNİRİM SAYGILARIMLA...
  • ÖNCELİKLE HERKEZE SLM LAR.BURAYA YENI ÜYE OLDUM.SORUNUM HP OFFİCEJET 7200 SERİSİ HİÇ BİR SIKINTISI YOKTU FAKAT ŞİMDİ SÜREKLİ SAĞ KARTUŞU ÇIKARIP BAKIN İKAZI VERİYOR SORUNU ÇÖZEMEDİM YARDIMCI OLURSANIZ SEVİNİRİM SAYGILARIMLA...
  • hp laserjet 1010 yazıcım var
    seri bir şekilde çıktı alamıyorum, sayfalar arası 10(biraz kurcalamadan önce 30 sny idi)bekleme yapıyor
    işletim sistemim win7, driver olarak 1015 olanı tanıttım.(1010 olarakta denedim)

nasıl halledebilirim??
  • selamlar elimde arızalı HP3310 PHOTOSMART ALL-İN ONE yazıcı mevcut bunun tamiratı yapabilecek bir kurum ve kişiler biliyormusunuz?? Ben Afyonkarahisarha ikame etmekteyim..teşekkürler.
  • hp 350 ve hp 351 kartuslarında en cok sıklıkla karsılastığımız bir problemdir bu devre hata vermesi bu cihazlarda resetleme yoktur yenı kartus alacaksınız
  • merhaba. bende hp 1020 yazıcı var. ancak yazıları 2 gündür bozuk çıkartıyor. drumı da değiştirdim ama düzelmedi. sorunun ne olduğu konusunda fikri olan var mı? fotoğrafı yükleyemiyorum, site kabul etmiyor, tazıcıdan çıkarttığım sayfanın sol kenarında boydan boya aralıklarla su damlaları şeklide siyahlıklar çıkıyor, neden olabilir?
  • Merhaba arkadaşlar

yazıcım hp j5780 bu yazıcımı kablosusuz olarak kullanma şansım varmı (koblosuz modem hattım var) Bu konu hakkında bana yardımcı olabilecek arkadaşlardan yardım bekliyorum (işletım sıstemım windows7 32bıt)
  • HP OfficeJet 4500 (Otomatik Belge Besleyicili) ile 20 sayfalık bir belgeyi arkalı önlü taramak istiyorum. yazıcıda olduğu gibi (çift taraflı yazdır seçeneğini ''el ile'' işaretlediğimiz zaman çıktıları tekrar koyduğumuzda arka tarafınada yazdırıyor ) adf ünitesi ile çift taraflı tarama özelliği varmı? adf üniteli yazıcısı olan arkadaşlar yardımcı olursa sevinirim....
  • merhaba beyler yeni işe başladım ama çözemediğim bir durumla karşı karşıyayım iş yerinde hp color laser jet cm 1017 var fotokopi-faks-yazıcı gibi ozellikleri var..ancak renklı cıktı alamıyorum fotokopı cekerken renklı verıyor bilgisayardan gonderdığim belgeyi renkli cikartmıyor anlayan varsa yardımcı olabılır mi??

şimdiden teşekkürler
  • arkadaşlar merhaba HP marka printerimi kartuş olmadan sadece tarayıcı özelliğini kullanabilirmiyim.
  • İyi günler,

biz ofis için bir yazıcı almak istiyoruz. daha doğrusu yazıı, scannr,fotokopi hatta fiyatı uygun olurs fax özellikl bir makina almak istiyouz. aylık 300 yakn baskıalıyoruz gnel aa bu rakam değişebilmek de baskı ve tarama hızı yüksek bir chaz arıyoruz. hukuk bürosuna alıcaz bazen evrakları adliyeler kapanmadanevrağı acil fotokopi çekip yollamamız gerekiyor bu yüzden hem hızlı çıktı veren hemde basımı güzel olan ir yazıcı almak istiyoruz. Ayrıca tonrli de olsun istiyoruz çünkü kartuşun bize yeteceğini zannetmiyorum:)

önerebileceiniz bir yazıcı var mı?
  • quote:

Orijinalden alıntı: skalfer

hp laser jet m1120 modeli bir yazıcımız var bu yazıcıyı başka makinalara tanıtıp kullanmkata herhangi bir sorun çıkmazken bir pc aşağıda resmini paylaştığım sorunu cıkarıyor ve kurulum tamamlanamıyor yardımlarınız için şimdiden teşekkürler

http://i1015.photobucket.com/albums/af276/skalfer/IMG_0014.jpg

Plug and Play servisi hata veriyor. İşletim sistemi cd sini takıp onar demenizde fayda var. Ya da yeni bir işletim sistemi kurmak daha sağlıklı olur.

• Merhaba herkese,
    Bugün HP deskjet 2060 K110 yazıcı aldık. Kaç saattir yüklemeye çalışıyorum. Kurulumu cd en yapıyorum. USB kablosu takınca donanım yüklenirken sorun oluştu. Tam çalışmayabilir diyor. USB kablosunda mı sorun var acaba?
    Windows XP 2002 service pack 3 kullanıyorum. SP3 kullanan arkadaşlardan aynı şikayet gelmiş okudum. Peki eğer problem ondaysa ben bunu nasıl sp2 ye çevireceğim. Bilgisayarı götürüp format mı attırsam. Hangi pakete formatlatayım.
    Bu SP3 ten oluyorsa sorun sürekli aynı sorunu yaşamayayım bari.Aldığımız yer yüklemeyi ücretsiz yapıyormuş. Onlara mı yükletsem acaba? Ama şimdi onlara yükletirim getiririm evde gene sorun yaşarsam iyice sinir olurum.

Yada başka marka yazıcı mı alayım?

Lütfen yardım edin. Ne önerirsiniz?
  • 
Sayfa: önceki 678910
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.