Şimdi Ara

hp probook 450 g1 hp-e9y39ea 1300 TL

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
8
Cevap
0
Favori
848
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Evet Arkadaşlar Şuan almalımıym yoksa az daha bekleyeyimmi fiyatı düşermi çünkü 1 hafta önce 1270 Tl de gördüm başka sebeplerden dolayı alamadım satışa kapanmış yani şuan bütceme uygun olanı bu bildiğiniz bu fiyata fiyat performans ürünü bir cihaz varsa yardımlarınızı esirgemeyiniz lütfen..

buyruun linki de HP laptop

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi deadlock42 -- 27 Ağustos 2014; 22:09:04 >

• bakan çeken yokmu arkadaşlar
  • quote:

Orijinalden alıntı: SerkanS10

lınktekı notebook bakabılırsın
    http://www.notebookadresi.com/hp_probook_450_e9y54ea_notebook

cevabınız için teşekkürler :) ama taksitle aldıgım için vade ekleniyor burada. n11 de siparişiimi verdim hocam dün siparişi verdim bugun kargolandı inşallah bi sıkıntı cıkmaz

ayrıca verdiğiniz ürün E9Y54EA bunda onboard ekran kartı bulunmakta :) e9y39ea benin dediğimn modelde ise 8750m ekran kartı bulunmaktatır

edit: model no

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi deadlock42 -- 28 Ağustos 2014; 18:35:28 >

• hocam bilğisayar gelince bir inceleme yaparmısın. bende bu bilğisayara baktım. n11 ve gittigidiyorda farklı bir satıcı 1270 tl satıyordu. özelliklerine göre fiyat iyi bence. biraz kararsız kaldım . o da hp ısınma sorunuydu. probook serisi hakkında da fazla bilği yoktu o nedenle o satısı kaçırdık. koçpa daki fiyatta güzel . koçpa kendi sitesinde daha pahalı satıyor. n11 deki fiyat iyi birde bonuslarla çok iyi fiyata geliyo. hayırlı olsun.
  • teşekkürler ürün bugun elime ulaştı henüz daha ürünü test etme aşamasındayım öyle denildiği gibi bir ısınma yok ürün gayet güzel fakat gözüme çarpanları şimdilik söyleyeyim

hdd den cızırtı geliyor forumlarda okudugum kadarıyla hitaci hddlerin cogunda varmış

bluetooth ta bi sorunvar ya ben dogru sürücüyü yükleyemedim yada çalışmıyor bluetoothu actıgımda aygıtları tarıyor ancak bi türlü bulamıyor telefonumdada denedim pc yi bulmuyor windows 8.1 yüklü ama sorunun neden kaynaklandıgını bi türlü bulamadım..

ha bide fan hiç durmuyor masaüstüne geldiğimde yhavaşlıyor bayagı bi yavaşlıyor ama durma yok biosu güncelledim şuan bende tam ona bakıyordum ayrıca windows 8 i uefi olarak kurmak istedim bios ayarlarını yaptım fakat bi türlü uefi kurulum yapamadım cd den de denedim olmadı mecbur düz kurulum yapmak zorunda kaldım.. şimdilik bu kadar

evet koçpa kendi sitesinde pahalı satıyor bende 1270tl lik pc yi sordugumda N11 ve Gittigidiyor kampanya fiyatları ve şartları farklı olduğu için. diye cevap aldım

garanti konusunda ise sorun yok garantili ve faturalı bvi şekilde sipariş verdikden 1 gün sonra kargoya verildi konumum nedeniyle biraz geç geldi o kadar

• quote:

Orijinalden alıntı: Mahsun KraL

teşekkürler ürün bugun elime ulaştı henüz daha ürünü test etme aşamasındayım öyle denildiği gibi bir ısınma yok ürün gayet güzel fakat gözüme çarpanları şimdilik söyleyeyim

hdd den cızırtı geliyor forumlarda okudugum kadarıyla hitaci hddlerin cogunda varmış

bluetooth ta bi sorunvar ya ben dogru sürücüyü yükleyemedim yada çalışmıyor bluetoothu actıgımda aygıtları tarıyor ancak bi türlü bulamıyor telefonumdada denedim pc yi bulmuyor windows 8.1 yüklü ama sorunun neden kaynaklandıgını bi türlü bulamadım..

ha bide fan hiç durmuyor masaüstüne geldiğimde yhavaşlıyor bayagı bi yavaşlıyor ama durma yok biosu güncelledim şuan bende tam ona bakıyordum ayrıca windows 8 i uefi olarak kurmak istedim bios ayarlarını yaptım fakat bi türlü uefi kurulum yapamadım cd den de denedim olmadı mecbur düz kurulum yapmak zorunda kaldım.. şimdilik bu kadar

evet koçpa kendi sitesinde pahalı satıyor bende 1270tl lik pc yi sordugumda N11 ve Gittigidiyor kampanya fiyatları ve şartları farklı olduğu için. diye cevap aldım

garanti konusunda ise sorun yok garantili ve faturalı bvi şekilde sipariş verdikden 1 gün sonra kargoya verildi konumum nedeniyle biraz geç geldi o kadar

hayırlı olsun güle güle kullanın. izlenimlerinizi bekliyoruz.

• science40 S kullanıcısına yanıt
    teşekkürler bluetooh sorunu hallettim yhanlış sürücüden kaynaklanıyuormuş fakat şu fanı çözemedim pc acıldıkdan sonra agır devirde sürekli olarak dönüyor bu sorunu çözen arkadaşlar varsa lütfen yardım etmelerini istiyorum..
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.