Şimdi Ara

hp probook 4520s sorun?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
5
Cevap
0
Favori
2.079
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • merhaba arkadaslar yeni bir bilgisayar aldim fakat bilgisayarimin ekran kartini yukleyemedim ve bazi sorunlarim var bunlari size fotograflar ile aciklacagim; http://b1206.hizliresim.com/y/c/7rqqm.png
    burada ekran karti bilgimi goremiyorum ve bir sorum daha olacak bilgisayarimda 4 gb bellek var ben nicin 3 gb kullanabiliyorum ?

http://b1206.hizliresim.com/y/c/7rqry.png

burasida aygit yoneticisi arkadaslar ekran kartimin yuklu olup olmadigini tam anlayamadim bi kac arkadasim ccleaneri onerdi bilgisayarin ozelliklerini gosterir filan dedi ama orada da yazmiyor hp'nin sitesinden driverlari tekrar yukledim ayni seyler hep duruyor ekran karti ihtiyacini oyunlar icin duyuyorum oyuna girdigimde kasmalar olusuyor ekran kartini guncelliyorum yine olmuyor bi yardim edin arkadaslar

• Up aynı sorun bendede var
  • quote:

Orijinalden alıntı: CemalBahar

Up aynı sorun bendede var

persembe gecesini beklersen çözerim ben şuan ildışındayım internet bağlantısı telefondan geliyor sağlıklı arama yapamam. ama çözümü biliyorum sabret biraz.

arkadaşın yazdığı yerde 32bitte laptoplarda kullanabildiği değer yazar orda yani yapacak birşey yok.
    ekran kartı konusuda optimus teknolojisi varsa 2 ekran kartı var birtanesi anakartın üstündeki birtanesi nvidia olan ilk inteli yükleyip 2.nvidia yı yükleyeceksiniz.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi MühendisMurat -- 21 Kasım 2012; 0:16:36 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: bjk__murat

quote:

Orijinalden alıntı: CemalBahar

Up aynı sorun bendede var

persembe gecesini beklersen çözerim ben şuan ildışındayım internet bağlantısı telefondan geliyor sağlıklı arama yapamam. ama çözümü biliyorum sabret biraz.

arkadaşın yazdığı yerde 32bitte laptoplarda kullanabildiği değer yazar orda yani yapacak birşey yok.
    ekran kartı konusuda optimus teknolojisi varsa 2 ekran kartı var birtanesi anakartın üstündeki birtanesi nvidia olan ilk inteli yükleyip 2.nvidia yı yükleyeceksiniz.

sağol bende HD GRAPİKS yazıyor yani ne isim cisim var anlamadım.
  • Merhaba;
    Probook 4520s hakkında kullanıcı yorumları varmı diye araştırıken gördüm sayfayı.

Sırası ile cevaplayacak olursak, 32bit işletim sistemleri RAM ne olursa olsun maximum 3.5 Gb kullanabilirler ki sorununuzun çözümü; yani 4GB raminizin tamamını kullanabilmenizin tek yolu 64 bit işletim sistemi kurmanızdır.

Diğer sorununuz ise çift ekran kartlı bir sistem kullanmanız sebebi ile olmakta. Bilgisayara format attıktan sonra çift ekran kartından hangisinde iseniz o ekran kartınızın driveri yüklenir. Diğer ekran kartınızın driverini yüklemeye çalışsanızda yükleyemezsiniz çünkü aktif değildir. Bunun için laptop üzerindeki ekran kartı seçim butonunuz ile seçiminizi yaparak diğer ekran kartınıza geçtikten sonra driverini yüklemenizdir. Böylece her iki ekran kartınızı kullanabilirsiniz.
    not: Bu laptopu kullanmadığım için ekran kartı ile ilgili yazdıklarım benim başka marka/model çift ekran kartlı bilgisayarlarda yaşadığım deneyimlerime dayanarak yazdığım çözüm olmakta ve bu laptopta farklı çözüm yolları olabileceğinide belirtmeliyim. Ama ikincil ekran kartınızın driverinin yüklenmemiş olduğu kesindir.

Umarım yardımcı olabilmişimdir.
    SAYGILAR...

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    HP PAVİLİON G6 fan sorunu
    11 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.