Başlıktan da anlaşılacağı gibi bir SSD ihtiyacım var.SanDisk SSD Plus 240 GB almıştım yaklaşık 20 25 gün oldu.SSD efendimiz yazma ve okuma hızlarını kafalarına göre yapıyor.Örneğin yazma bugün 530 ise yarın 400ü layık görüyor.Bugün windows 2 saniyede açılıyorsa yarın 8 saniyede açılıyor.Yazma hızı ise kronik olarak çabuk düşüyormuş.Şahsen ben 20 gün içinde beğenmedim.300 TL'ye kadar alınabilecek sizin de kullanıp beğendiğiniz tavsiye edeceğiniz SSD var ise birazdan alacağım yorumları bekliyorum. |
HP S700 SSD ve 300 TL'ye kadar SSD öncerisi
-
-
O fiyata alınabilecek en iyi ürünlerden birini almışsınız. Samsung en kaliteli ürünleri üretir ancak tavsiyem şu, gerçekten o kadar dosya kopyalama taşıma yapacak mısınız günlük kullanımda? İşiniz nedeniyle fotoğraf, video vs. editliyor musunuz?
İmkanınız varsa 1tb samsung nvme modellerinden alın. Gerçek kullanımda bir iki tık üstte olan mantıklı tek seçenek olur ancak 1200 lira gibi fiyata mal olur.
Tamamını doldurmayın, %20 boş alan bırakın. Enerji tasarrufu ayarlarını gözden geçirin. Açılış süresinde uyku/hazırda bekletme gibi özelliklerin kapalı olduğundan emin olun. Sıcaklık gibi başka faktörleri de eşitledikten sonra test yapın
-
Alternatif olarak Apacer 240GB modeline bakabilirsin. En azından kronik sorunları yok.
https://www.incehesap.com/apacer-panther-as340-ssd-disk-ap240gas340g-1-fiyati-42733//
-
dostum sağol ama yazıyı okumamışsın sanırım bir diskin verimlilik konusunda zaten yeterinden fazla bilgiye sahibim bütçe 300 tl.Sandisk de en kalitelisi ise bu piyasa zaten çöptür yani forumlarda burada falan kullananlardan memnun olmayan çok fazla. -
bi bakıyım dostum onu gormemistim sagolasin
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X