Şimdi Ara

hp servis 30 iş günü (22. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
3.088
Cevap
3
Favori
128.713
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 2021222324
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Arkadaşlar hp pavillion 6000 serisi bilgisayarım cd yazıcı arızası sebebi ile aldığım bilgisayarcıya gotürdüm oda hp servisine gönderdi 29.2 tarihi ile bilgisayarı 30 gun içinde bilgisayarım tamir edilemedi 30 gün sonunda sizlerinde forumdaki yardımı ile yenisini talep ettim bilgisayarcı aracılığıyla sizlerinde anlattığı gibi 3 gunluk bekleme süresinden sonra bana dv-5 1220et modelini önerdiler benim bilgisayarımdan kat kat iyi olduğu için kabul ettim 10.4.09 tarihinden bugun hala bilgisayarım gelmedi bugun öğrendiğime göre pazartesi kargoya vericeklermiş bilgisayarcı arkadaş söyledi fakat adaptörünü istiyorlarmıs .Forumda bazı arkadaşlar hiç böyle bir şeyden bassetmemişler hatta bazılarınıneski bilgisayarın adaptörü bende kaldı diye bile yazanlar var acaba öğrenmek istediğim gerçekten bu adaptörü istiyorlarmı yoksa bizim bilgisayarcımı istedi adaptörü öğrenmek istedim hiç sizlerdende parça isteyen hp oldumu cevap verirseniz sevinirim.
    Paylaşım yapan arkadaşlara teşekkürler.

• quote:

Orjinalden alıntı: BL@DE

arkadaşlar dün hp benim laptop için anakart,fan,power tuşu,adaptör sipariş etti ve 30 iş günüm bu ayın 7'sinde başladı bu 4 parça aşağı yukarı ne kadar sürede gelir? bir tahmini olan varmı? veya bu konuda tecrübesi olan? acaba laptobumu hp yaparmı? yoksa bu 4 parça 30 iş günü içerisinde gelmezde yeni laptopmu alırım? çok merak ediyorum görünüşe göre hp kimseyi uğraştırmıyor artık yeni laptop olsun para iadesi olsun hallediyor hoşuma gitti bu durum ben para iadesi veya yeni laptop istemiyorum zaten hp'den laptobumun yapılmasını istiyorum çünkü gerçekten çok memnundum cihazdan çok seviyordum dv6755et laptobumu hp'nin bu yeni kasalarını hiç beğenmiyorum hp sistemi benimkinden iyi olan bir yeni kasa versede sırf kasasının çirkinliğinden dv6000 kasayı arayacağımdır bence hp'nin dv6000 kasaları şimdiye kadar yapılmış en iyi laptop dizaynı o yüzden laptobumun yapılması daha iyi benim için ama 30 iş gününde yapılmadımı tabikide yeni laptop isteyeceğim.

saygılar...

Belli olmaz arkadaşım, 30 iş gününe yeteşir mi yetişmez mi kesin bir şey söylemek pek mümkün değil... Ama anakart arızası nedeni ile 30 iş gününde onarılamadığı için iade alındığını veya yenisinin verildiğini çok okumuştum. Eğer yetişirse (-ki bilgisayarımdan çok memnundum diyorsun) kaybedecek bir şeyin yok. Eğer yetişmezse yenisini alır makinanı yenilemiş olursun.

quote:

Orjinalden alıntı: urtys

Arkadaşlar hp pavillion 6000 serisi bilgisayarım cd yazıcı arızası sebebi ile aldığım bilgisayarcıya gotürdüm oda hp servisine gönderdi 29.2 tarihi ile bilgisayarı 30 gun içinde bilgisayarım tamir edilemedi 30 gün sonunda sizlerinde forumdaki yardımı ile yenisini talep ettim bilgisayarcı aracılığıyla sizlerinde anlattığı gibi 3 gunluk bekleme süresinden sonra bana dv-5 1220et modelini önerdiler benim bilgisayarımdan kat kat iyi olduğu için kabul ettim 10.4.09 tarihinden bugun hala bilgisayarım gelmedi bugun öğrendiğime göre pazartesi kargoya vericeklermiş bilgisayarcı arkadaş söyledi fakat adaptörünü istiyorlarmıs .Forumda bazı arkadaşlar hiç böyle bir şeyden bassetmemişler hatta bazılarınıneski bilgisayarın adaptörü bende kaldı diye bile yazanlar var acaba öğrenmek istediğim gerçekten bu adaptörü istiyorlarmı yoksa bizim bilgisayarcımı istedi adaptörü öğrenmek istedim hiç sizlerdende parça isteyen hp oldumu cevap verirseniz sevinirim.
    Paylaşım yapan arkadaşlara teşekkürler.

Ya aslında adaptöre çok fazla dikkat etmiyorlar. Benim HP makinayı iade alırlarken, telefonda adaptörü isteyecek misiniz diye sorduğumda izmirdeki servisimize teslim ettiyseniz sorun yok denilmişti. Yani Hp adaptörü teslim etmenizi istiyor ise de, teslim edip etmediğinizi çok fazla takip etmiyor sanırım..

• tşk ler aramabotu cevabın için bende şüphelendım de ondan sormak ıstedım ıkı adaptor ıyı oluyor cunkı bırı evde bırı ıste adaptor tasıma derdınden kurtuluyor ınsan
  • sağolasın AramaBotu üstadım durumu zaman belirleyecek beklemekten başka çare yok hayırlısı olur inşallah.

saygılar...
  • arkadaslar bugun param yatti 1ayin sonun 2364.14 ytl simdi ne alsam onu dusunuyorum =)) darisi diger arkadaslarin basina
  • hayırlı olsun dostum. bendede dv5-1002et modeli vardı sadece adaptörü arıza yaptı benden laptopuda aldılar 30 işgünü geçti adaptörün yenisi hala gelmedi bende tüketici hakkını kullandım yeni bi laptop istedim banda dv5-1255et modelini verdiler, eskisinden kat kat daha iyi şimdiki...
    quote:

Orjinalden alıntı: MeL4Nch0Ly

dv5-1010et model laptopuma karşılık dv5-1220et teklif ettiler ben bunu kabul etmedim yeni teklif istedim bugün bana dv5-1255et teklif ettiler hemen kabul ettim :)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi harrrun -- 18 Nisan 2009; 10:22:07 >
  • quote:

Orjinalden alıntı: urtys

tşk ler aramabotu cevabın için bende şüphelendım de ondan sormak ıstedım ıkı adaptor ıyı oluyor cunkı bırı evde bırı ıste adaptor tasıma derdınden kurtuluyor ınsan

benden adaptör istenmişti bende verdim, yok dersen bir sorun olacağını sanmıyorum
  • 30 iş gününden sonra yeni laptop teklifini beyenmezsek 2. teklif daha iyi mi geliyor?
  • quote:

Orjinalden alıntı: Kasdar

30 iş gününden sonra yeni laptop teklifini beyenmezsek 2. teklif daha iyi mi geliyor?

evet mesela benim dv5-1010et bilgisayarıma karşılık ilk teklifleri dv5-1220et ben kabul etmedim başka bir teklif istedim ikinci teklifleridv5-1255et oldu
  • quote:

Orjinalden alıntı: MeL4Nch0Ly

quote:

Orjinalden alıntı: Kasdar

30 iş gününden sonra yeni laptop teklifini beyenmezsek 2. teklif daha iyi mi geliyor?

evet mesela benim dv5-1010et bilgisayarıma karşılık ilk teklifleri dv5-1220et ben kabul etmedim başka bir teklif istedim ikinci teklifleridv5-1255et oldu

Ne güzel hayırlı olsun.Benımde 30 iş gunum çarsamba günü doluyor.Bende 1100et modeli var t3200 işlemci 2gb ram 160gb hardısk 9600gt ozellikleri.Acaba ne önerirler ilk teklifi kabul etmesem sizinki kadar ıyı bir model verirler mi acaba:D

• Uzun zamandır uğramıyordum.Benim 30 işgünü geçen hafta doldu diye gittim teknosay.Haftasonu sayılmıyor hp de dediler haftaya bizi size döncez dediler.Ben ürün değil çek istiyorum dedim.Bugün konuştuk çek hazır yarın gidiyorum.Alacağım yeni model acer aspire 6935G hpden yarın sonsuza kadar kurtulacağım inşallah.

Yeni ürünüm de sorunsuz olur da rahatça kullanırım.
    Garantisi bitmek üzere olan hpyi sonanda yolladım.Hala bir aksllik çıkar diye ödüm kopuyor
  • arkadaşlar ben 18 inde verdm makınayı bana 18 ınde arıza kaydı yabtırmıssınız o gün baslıyo dediler ve cuma günü yani 17 sinde parca geldi dediler servis portalda 0 yazıyor ve yarın doluyo hesabıma göre anakart arızasıydı yarın da takamazlarsa yenısını isticem sizde yetişir mi 21 inde doluyo hesabıma göre ben arın aksam 5 gibi arasam olr mu yoks acarsamba mı arıyım ?? teşekkürler
  • quote:

Orjinalden alıntı: tfn_67

arkadaşlar ben 18 inde verdm makınayı bana 18 ınde arıza kaydı yabtırmıssınız o gün baslıyo dediler ve cuma günü yani 17 sinde parca geldi dediler servis portalda 0 yazıyor ve yarın doluyo hesabıma göre anakart arızasıydı yarın da takamazlarsa yenısını isticem sizde yetişir mi 21 inde doluyo hesabıma göre ben arın aksam 5 gibi arasam olr mu yoks acarsamba mı arıyım ?? teşekkürler

Çarşamba sabahı aramalısın.Çünkü yarın 5'te ararsan kabul etmezler.Çünkü son dakikada bile yapıp gönderebiliyorlar
  • şimdi aradım dediler parca geldi montaj için bekliyo dediler 0 yazıyodu o zaman parca takılır sonra kontrol felan olr dediler hala 0 yazıyo 1 günde takıp gönderirler mi acaba
  • AramaBotu üstadım bu linke bir göz atarmısınız cumartesileri hp'de iş günü olarak sayılıyor demiştiniz ama sitesinde öyle gözükmüyor ayrıca tucobenedicto kardeşede teknosa hp'de hafta sonları iş günü sayılmıyor demiş buyurun link:

http://welcome.hp.com/gms/tr/tr/contact/phone_assist.html

saygılar...
  • quote:

Orjinalden alıntı: BL@DE

AramaBotu üstadım bu linke bir göz atarmısınız cumartesileri hp'de iş günü olarak sayılıyor demiştiniz ama sitesinde öyle gözükmüyor ayrıca tucobenedicto kardeşede teknosa hp'de hafta sonları iş günü sayılmıyor demiş buyurun link:

http://welcome.hp.com/gms/tr/tr/contact/phone_assist.html

saygılar...

Merhaba.

Evet verdiğiniz linkteki bilgiler doğrudur. HP Cumartesi günleri çalışmıyor. Ama 30 iş günü hesaplamasında firmanın Cumartesi günleri çalışıp çalışmaması müşterilerini bağlamaz. Yasa açıktır. Yargıtay içtihatları vardır. Cumartesi iş günüdür. Bu nedenle, HP Cumartesi günleri çalışmıyorsa da, Cumartesi gününü iş gününden saymaktadır. 4440307 Arayıp HP yi sorabilirsiniz...

Saygılarımla..

• selam arkadaşlar bende bilgisayarımı (hp pavilion dv6650et 2,2 ghz, 2gb, 250gb hdd T7500, 15, 4 inch ) 31 mart günü teknik servise teslim ettim 5 mayısa kadar bekliycem, benim sorunlar 1- anakart değişecek 2- pil değişecek 3- adaptör değişecek 5- aşırı ısınma ve fan sesi gibi nedenlerdi hp sağolsun bunları değiştirecekmiş, ama benim size akıl danışmak istediğim bir konu var eğer 30 iş günü dolarsa yeni ürün mü isteyim yoksa para iadesi mi isteyim karar veremedim,

ürünün garantisi 2009 un Kasım ayının sonunda bitecek (tabi bakımda ki süreyide eklersem öyle oluyor) ayrıca ben notebooku Ekim 2007 de almıştım o zamanki dolar kuru 1,2 tl idi şimdi 1,6 tl. Ben ürünü 2.382.02 tl ye almıştım, sizce ne yapmalıyım, daha doğrusu 2. tekliflerinde daha üstün bir model öneriyorlarmış onu mu almalıyım yoksa para iadesi mi?

daha doğrusu hangisindeki zararım minimum olur?
  • AramaBotu üstadım hp'yi aradım onarımda laptobum olduğunu ve 30 iş günü hesaplarken cumartesileri dahil edecekmiyim cumartesileri hp iş günü sayıyormu dedim bana müşteri temsilcisi cumartesi ve pazar günleri sayılmıyor dedi.

saygılar...
  • Daha önceden 30 iş günü dolupta yenı hp laptop alan arkadaslar bu cumartesı günleri iş gününe giriyormu?Alanlar nasıl almıs Blade arkadasımız hp yı aramıs cumartesi iş günü değil demişler.Benımde 30iş günü yarın doluyor.Oyuzden bende arayacağım bilgilendirirseniz sevinirim...
  • 10 nisanda tekliflerini kabul ettık fax cektik bugun hala 54 yazıyor sıkıldım artık ya:(
  • 
Sayfa: önceki 2021222324
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.