Şimdi Ara

hp servis 30 iş günü (23. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
3.088
Cevap
3
Favori
128.713
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 2122232425
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orjinalden alıntı: urtys

10 nisanda tekliflerini kabul ettık fax cektik bugun hala 54 yazıyor sıkıldım artık ya:(

Tekrar arayın.Çünkü max.10 gün içinde eline geçmesi lazım
  • quote:

Orjinalden alıntı: Kasdar

Daha önceden 30 iş günü dolupta yenı hp laptop alan arkadaslar bu cumartesı günleri iş gününe giriyormu?Alanlar nasıl almıs Blade arkadasımız hp yı aramıs cumartesi iş günü değil demişler.Benımde 30iş günü yarın doluyor.Oyuzden bende arayacağım bilgilendirirseniz sevinirim...

Beyler çarşamba günü benim 30 iş günümün son günü.19 mart servise verdim 22 nisan son günüm.Perşembe yeni laptop için arayacağım hp yi.Daha önce yeni laptop alanlar cumartesini iş günü olarak sayarakmı almıştınız?
  • bende aradığımda sormuştum cumarteside iş günü olarak sayılıyormuş
  • quote:

Orjinalden alıntı: LyA

bende aradığımda sormuştum cumarteside iş günü olarak sayılıyormuş

iyi ozaman çarşamba son gunum bugun baktıgımda hala 52 yazıyor.Herhalde 1 günde yapamaz bunlar:D
  • umarım yapamazlar ama son anda da yapıp verebiliyorlarmuış ben bir de ondan korkuyorum
  • quote:

Orjinalden alıntı: BL@DE

AramaBotu üstadım hp'yi aradım onarımda laptobum olduğunu ve 30 iş günü hesaplarken cumartesileri dahil edecekmiyim cumartesileri hp iş günü sayıyormu dedim bana müşteri temsilcisi cumartesi ve pazar günleri sayılmıyor dedi.

saygılar...

quote:

Orjinalden alıntı: BL@DE

AramaBotu üstadım hp'yi aradım onarımda laptobum olduğunu ve 30 iş günü hesaplarken cumartesileri dahil edecekmiyim cumartesileri hp iş günü sayıyormu dedim bana müşteri temsilcisi cumartesi ve pazar günleri sayılmıyor dedi.

saygılar...

Tekrar merhaba. Benim bgilgisayarın para iadesi işelmlerini Cumartesi günlerini de sayarak 31'inci iş gününde başlatmıştık... İsterseniz HP ile tekrardan görüşün...

İlgili tüketici kanununda bir malın azami onarım süresi 30 iş günüdür demektedir. Fakat bu 30 iş günü nasıl hesaplanır, hangi günlerdir, bu konuda maalesef bir açıklama bulunmamaktadır.
    4857 Sayılı İş Kanununun 46 ıncı maddesinde"yedi günlük bir zaman dilimi içinde kesintisiz en az 24 saat dinlenme(hafta tatili) verilir" denilerek, hafta tatilinin 1 gün olduğu dolaylı olarak tespit edilmiştir.
    Buradan hareketle Cumartesi iş günüdür.

Saygılarımla.

T.C.
    YARGITAY
    HUKUK GENEL KURULU
    E. 1978/9-230
    K. 1979/1418
    T. 30.11.1979
    • İŞ YASASI ( Cumartesi Gününün İş Süresinden Sayılması )
    • CUMARTESİ GÜNÜ ( İş Yasasında iş Gününden Sayılması )
    • TİSGLK ( İtirazla İlgili Yapılacak Bildirimlerde Cumartesi Gününün İş Günlerinden Sayılmaması )
    2822/m.13,28

Hukuk Genel Kurulunca incelenerek direnme kararının süresinde temyiz edildiği anlaşıldıktan ve dosyadaki kağıtlar okunduktan sonra gereği görüşüldü :

KARAR : Cumartesi günü 675 sayılı Devlet Memurları Kanununun 99. maddesinde yapılan değişiklik uyarınca tatil günü olarak kabul edilmiş ise de genel olarak İş Kanunu açısından cumartesi günü iş günü sayılır. Bununla beraber 275 sayılı Toplu İş Sözleşmesi Grev ve Lokavt Kanununda özellikle 11. maddesinde itiraz için iş günü esasına göre tanınan sürelerde cumartesi günü, işin özelliği dikkate alınarak, iş günü sayılmamıştır. Olayda uyuşmazlıkla ilgili işyerinde de cumartesi günleri çalışılmadığı tartışmasızdır. Bu nedenlerle direnmeye yöneltilen temyiz itirazlarının reddiyle yasada öngörülen süre bakımından işin esası incelenmek üzere dosya özel daireye gönderilmelidir.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Arama_Botu -- 22 Nisan 2009; 9:17:41 >

• cumartesiler iş günüdür arkadaşlar
    quote:

Daha önceden 30 iş günü dolupta yenı hp laptop alan arkadaslar bu cumartesı günleri iş gününe giriyormu?Alanlar nasıl almıs Blade arkadasımız hp yı aramıs cumartesi iş günü değil demişler.Benımde 30iş günü yarın doluyor.Oyuzden bende arayacağım bilgilendirirseniz sevinirim...
  • quote:

Orjinalden alıntı: aslanemre58

quote:

Orjinalden alıntı: urtys

10 nisanda tekliflerini kabul ettık fax cektik bugun hala 54 yazıyor sıkıldım artık ya:(

Tekrar arayın.Çünkü max.10 gün içinde eline geçmesi lazım

Aslanemre ben aramaktan bıktım .. Gerçi biryandanda GF643ea Model 1 gb ram 120gb harddisk 56mb ekran kartlı olan bilgisayarın yerıne bugun vericekleri bilgisayarı dusunursek kızgınlığım azalıyor Baktım servis kodu (KY) olmuş ne demekse artık.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi urtys -- 22 Nisan 2009; 13:05:03 >

• haklıymışsınız dostlar şimdi tekrar aradım hp'yi telefona çıkan müşteri temsilcisi yine aynıydı sesinden tanıdım çünkü tekrar sordum aynı şekilde sadece pazar günlerini çıkarak hesaplayacaksınız dedi cumartesiler iş günü olarak sayılıyor dedi peşinden cihazımın 30 iş gününün ne zaman başladığını öğrenmek istiyorum dedim arıza takip nosunu verdim 7 nisanda başladı cihaz parça bekliyor dediler bu hp'nin elemanlarının bir dediği bir dediğini tutmuyor ama konuşmalar nasıl olsa kayıt ediliyor cumartesileride sayarak 1 mayıs ve 23 nisandan birer gün saymayarak süremi hesapladım 13 mayıs'ta doluyor 30 iş günü 14 mayısta arayıp gerekeni yapacağım.

saygılar...
  • arkadaşlar, arıza takip sayfasında çıkan numaraların anlamını listelermisiniz.Teşekkürler.

Bende (0) ve (52) çıkıyor. sanırım 52 parca bekleniyor anlamına geliyor.
  • cumartesiler iş gununden sayılıyor bende değişimden cihaz aldım cumartesiler dahil 30 iş gunune oyle hesaplayın serviste geçen surenizi
  • arkadaşlar bende yenı pc yada para iadesi olucak sonunda 3 gün içinde arıcaklar size bişi danışıcam dv5-1041 e karşılık diyelim dv5-1255 veya 1260 veya 1272 bunlaru kabul ediim mi sizce ben hdx de direticem cünkü 2700 e aldım ben makınayı hdx de su anda hemen hemen o para sölicem ya hdx ya para iadesi iyi mi yabarım sizce yanı o 3 modeli verirlerse teklif kabl ediim mi
  • Evet arkadaşlar müjde sonunda hpden kurtuldum darısı bekleyen arkadaşlara.Dün teknosadan çekimi aldım üstüne bir miktar daha koyup acer 6935g modelini aldım 2 sene garantili ürün.Üstelik hp servisi ile hiç uğraşmadım.Teknosaya teşekkür ediyorum gayet makul bi fiyata laptopu yenilemiş olduk.Para iade beklemeyin teknosadan alcaksanız ve teknosadan çek alın 30 işgünü sonunda ben öyle yaptım.Herkese sevgiler saygılar...(Mutluyum çünkü artık hp yok hayatımda:))
  • quote:

Orjinalden alıntı: tfn_67

arkadaşlar bende yenı pc yada para iadesi olucak sonunda 3 gün içinde arıcaklar size bişi danışıcam dv5-1041 e karşılık diyelim dv5-1255 veya 1260 veya 1272 bunlaru kabul ediim mi sizce ben hdx de direticem cünkü 2700 e aldım ben makınayı hdx de su anda hemen hemen o para sölicem ya hdx ya para iadesi iyi mi yabarım sizce yanı o 3 modeli verirlerse teklif kabl ediim mi

Arkadaşım zaten fiyata bakılmıyor.İsterse 5000 tl olsun yine de bir üstünü verir.Aynı seriden olması gerekiyormuş.Operatöre o kadar direttim T9300 işlemciye HDX vermedi bende imzadakini aldım.Zorlasan bile para iadesine gidelim diyor yani para iadesi için tehdit etmek bir işe yaramıyor
    DV5-1272 ile DV5-1170 arasındaki farklar

DV5-1272 // DV5-1170
    ----------- ------------
    4 Gb ram // 3 Gb ram
    400 gb hdd // 320 gb hdd
    Brightview // Infinity AG ekran
    DVD-RW lightscribe// DVD-RW/Blu-ray

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi aslanemre58 -- 22 Nisan 2009; 20:25:42 >

• yani hangisi daha iyii
  • DV5-1170 bana göre daha iyi gibi geldi.
    Zaten 72'nin yanında verilen işletim sistemi yüzünden ramin tamamını kullanamazsın.En fazla 3.2 gb olarak kullanabilirsin.Ekran 70'de daha iyi ve daha yeni teknolojili.Blu-ray sürücü diğer DVD sürücülerinden çok daha pahalıdır.Geriye kalan hdd o da 72'de daha iyi
  • Beyler benım 30 iş gunum doldu.Çarşamba günü yeni ürün için arayacağım.servisteki laptopum 1100et modeli t3200 işlemci 2gb ram 160gb hardısk 9600gt ozellikleri.Acaba dvd5 serisinin yüksek özellikli serilerinden birini istesem kabul ederlermi?örneğin dv5 1250
  • kardes bende compaq cq-60 120 et vardı bana ilk önce gene compaq cq 60 301 et önderdiler kabul etmedim ikinci teklifler dv5 1220 et oldu sende ne önerirlerse ilk teklifi reddet ikincisi cok daha iyi bişey oluyor
    quote:

Beyler benım 30 iş gunum doldu.Çarşamba günü yeni ürün için arayacağım.servisteki laptopum 1100et modeli t3200 işlemci 2gb ram 160gb hardısk 9600gt ozellikleri.Acaba dvd5 serisinin yüksek özellikli serilerinden birini istesem kabul ederlermi?örneğin dv5 1250
  • quote:

Orjinalden alıntı: samurayx

kardes bende compaq cq-60 120 et vardı bana ilk önce gene compaq cq 60 301 et önderdiler kabul etmedim ikinci teklifler dv5 1220 et oldu sende ne önerirlerse ilk teklifi reddet ikincisi cok daha iyi bişey oluyor
    quote:

Beyler benım 30 iş gunum doldu.Çarşamba günü yeni ürün için arayacağım.servisteki laptopum 1100et modeli t3200 işlemci 2gb ram 160gb hardısk 9600gt ozellikleri.Acaba dvd5 serisinin yüksek özellikli serilerinden birini istesem kabul ederlermi?örneğin dv5 1250

Çok sağolasın dostum bende 2. teklifi bekleyeceğim...

• Arkadaşlar 1 nisanda yolladığım laptopum.pavilion dv6805et.Sorunları:fan çok gürültülü çalışıyordu..fanın altı açık olmadığı zaman bir yatağın üstüne koyarsanız 10 dk içinde bilgisayar kapanıyordu.ve Recovery dvd lerinin np a ait olmadığını söylüyordu.yolladım servise 21 nisanda teslime hazır olduğunu ve dvdrw ile fanın değiştiğini söyledi.ama ürün hala gelmedi.Hiç bilgisi olan varmı acaba kaç gün içnde geldiğinin?.yarın şehir dışına çıkacağımda.

Tavsiyem Hp laptoplardan uzak durun.Hatta pavilion dv6000 serisinden.Rezillik resmen.Para iade verseler hiç düşünmeden alırım.Üst model verceklerini söleseler bile.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Afro_styl -- 23 Nisan 2009; 12:32:34 >
  • 
Sayfa: önceki 2122232425
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.