Şimdi Ara

hp servis 30 iş günü (21. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
3.088
Cevap
3
Favori
128.711
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1920212223
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orjinalden alıntı: vardar052

quote:

Orjinalden alıntı: MeL4Nch0Ly

dv5-1010et model laptopuma karşılık dv5-1220et teklif ettiler ben bunu kabul etmedim yeni teklif istedim bugün bana dv5-1255et teklif ettiler hemen kabul ettim :)

Dostum hayırlı olsun.Teklifi beyenmedıkten sonra 2. teklifi onlar mı arayıp söyledıler .Teklif 1. teklfiten kaç gün sonra oldu..

evet onlar arıyor email attık diyorlar. ilk teklif pazartesi günü almıştım ikinci teklifide çarşamba yani 2 gün
  • mrb arkadaşlar ben 18 martta bilgisayarım bozuldu ve hp servisi aradım kargo gelip alıcak dendi kargo gelmeyınde bende teknosaya verdm ordan aldıgım için sonucta makınamı teknosa gönderdi am ben daha önceden kendm arıza kodu açtırdıgımdan bilgisayr bi şekilde ellerine ulaştı bu sorun olmaz sanıyorum ama şimdi ben teknosaya 19 unda verdm bana 22 sinde hp den mesaj geldi ve sonra anakart arızası nedeniye spariş verildiği söylendi aradıgımda bana 30 iş gününün 18 inde basladıgını sölediler hatta 18 ınden itibaren sayın dedi cumartesileri ekleyip nitekim 21 inde doluyo ve bana sacma geldi ellerine 22 sinde ulaştı ama bana 18 inde baslıyo denildii şimdi büyük ihtimal parca gelmicek anakrt sonucta ben ne zamandan saymaya baslıcam yukarıda forumda arkadaslar ellerine ulaştıgı gün diyolar ama bana hp 18 ınde dedii ne nedir yani bi açıklık getirebilir misinz . bide dv5-1041 e karşılık hdx verebilirler mi acab :D
  • evet arkadaşlar şimdi yine baktım ''onarımınız devam etmektedir (52).'' olmuş ardından hp'yi aradım bugün parça siparişi verilmiş sipariş verilen parçalar anakart fan adaptör dokunmatik tuşların olduğu bölümmüş birde 30 iş gününü sordum ayın 7'sinde teknosa hp'ye teslim etmiş cihazı 30 iş günü ayın 7'sinde başladı dediler.

saygılar...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi BL@DE -- 16 Nisan 2009; 13:40:27 >
  • Benımde 29.ısgunu oldu, hala 52 hala 52 yazıyor onarım takıpte. su 2 gunde gecsede para ıadesı alsam:)
  • quote:

Orjinalden alıntı: simena25

Benımde 29.ısgunu oldu, hala 52 hala 52 yazıyor onarım takıpte. su 2 gunde gecsede para ıadesı alsam:)

Benimde bugun 25. iş günü bakalım ne olacak.Bende de 52 yazıyor..Benımkıne hardısk ve dvd rom sürücü sipariş verilmişti.Sizi laptopta hangi sorun vardı?
  • quote:

Benimde bugun 25. iş günü bakalım ne olacak.Bende de 52 yazıyor..Benımkıne hardısk ve dvd rom sürücü sipariş verilmişti.Sizi laptopta hangi sorun vardı?

paşam benimkinde sorunu hdd, dvdrom, batarya, anakart, fan... anlicain bi sürü sorunu vardı:) müşteri hizmetleri 3 hafta önce yurtdışından parça beklioz demişti, ki o zamanda onarımınız dewam etmektedir(52) yazıodu, şimdie öyle yazıyo. noocak bakalım son gün aramalarından korkuyom pc yi aldığım fiyat 2 milyar idi şuan ise fiyatı 1 in altında. para iadesi olursa müthiş olur benim için
  • quote:

Orjinalden alıntı: simena25

quote:

paşam benimkinde sorunu hdd, dvdrom, batarya, anakart, fan... anlicain bi sürü sorunu vardı:) müşteri hizmetleri 3 hafta önce yurtdışından parça beklioz demişti, ki o zamanda onarımınız dewam etmektedir(52) yazıodu, şimdie öyle yazıyo. noocak bakalım son gün aramalarından korkuyom pc yi aldığım fiyat 2 milyar idi şuan ise fiyatı 1 in altında. para iadesi olursa müthiş olur benim için

30 iş günü dolduğunda para iadesi talebi yapınız.
    Fatura tutarını iade alıyorsunuz. Paranız yurt dışından yatırılıyor. Bu nedenle bankanız havale ücreti olarak 40-50 lira arası bir kesinti yapıyor..
    Bilgisayarı da 1 sene boyunca zaten kullanmışsınız. O da sizin yanınıza ayrıyeten kar kalır

• Orjinalden alıntı: AramaBotu

30 iş günü dolduğunda para iadesi talebi yapınız.
    Fatura tutarını iade alıyorsunuz. Paranız yurt dışından yatırılıyor. Bu nedenle bankanız havale ücreti olarak 40-50 lira arası bir kesinti yapıyor..
    Bilgisayarı da 1 sene boyunca zaten kullanmışsınız. O da sizin yanınıza ayrıyeten kar kalır

evet paşam bende aynen öyle düşünüorum zaten nisan 26 da garantisi bitiodu:) 2 yıl oldu alalı
  • Benim para iadesi almam zor olur herhalde şirket üzerine kesmiştim faturayı.Ödemeyi kendi kredi kartımla yapmıştım+300 tl pesin vermiştim.Benımkı 30 iş gununde tamir olmazsa para iadesi almam zor mu olur .olursa da nereye ödeme yaparlar?
  • quote:

Benim para iadesi almam zor olur herhalde şirket üzerine kesmiştim faturayı.Ödemeyi kendi kredi kartımla yapmıştım+300 tl pesin vermiştim.Benımkı 30 iş gununde tamir olmazsa para iadesi almam zor mu olur .olursa da nereye ödeme yaparlar?

Üzülere belirtmek isterim ki; 30 iş günü olan azami onarım süresi sadece gerçek kişileri kapsıyor.
    Maalesef tüzel kişilikler için bu süre geçerli değil.
    Ast olan faturanın kimin adına olduğudur. Bu nedenle ödemeyi gerçek kişinin yapmış olmasının yasal olarak maalesef hiç bir fonksiyonu yok.
    Ama HP jest yaparsa ne ala..

Saygılar..
  • quote:

Orjinalden alıntı: AramaBotu

quote:

Benim para iadesi almam zor olur herhalde şirket üzerine kesmiştim faturayı.Ödemeyi kendi kredi kartımla yapmıştım+300 tl pesin vermiştim.Benımkı 30 iş gununde tamir olmazsa para iadesi almam zor mu olur .olursa da nereye ödeme yaparlar?

Üzülere belirtmek isterim ki; 30 iş günü olan azami onarım süresi sadece gerçek kişileri kapsıyor.
    Ast olan faturanın kimin adına olduğudur. Bu nedenle ödemeyi gerçek kişinin yapmış olmasının yasal olarak maalesef hiç bir fonksiyonu yok.

Saygılar..

Tüzel kişiler için 30 iş günü geçerli değil derken ürün değişimi de olmuyor.Peki kaç gün geçmesi gerekiyor oluyor ürün değişimi için...

• quote:

quote:

Saygılar..

Faturam şirket üzerine idi.Ama 30 işgünü saydım ve ürü değişimi yapıldı

• quote:

Orjinalden alıntı: aslanemre58

quote:

quote:

Saygılar..

Faturam şirket üzerine idi.Ama 30 işgünü saydım ve ürün değişimi yapıldı

Çok güzel bir haber..
    Budur işte!
    Tebrikler HP!

• ürün değişimi için çarşamba günü fax yollamıştım internet sitesinde hala 54 yazıyor ürün degişimi yapılan arkadaşlar bu sitedeki 54 rakamı sizde fax yolladıktan kaç gün sonra değişti ve bilgisayarınız fax yoladıktan kaç gün sonra elinize geçti
  • 30 iş günü dolduktan sonra yeni ürün siparişi verildikten sonra yeni ürünün gelmesi nekadar zaman alıyor?
  • 10 gün içinde geliyor
  • quote:

10 gün içinde geliyor

30 iş gunum bu çarsamba doluyor.Birde 10 gün daha bekliyeceğiz:(
  • quote:

quote:

10 gün içinde geliyor

Max.10 gün içinde deniliyor ama elime 1 hafta içinde geçti(6 günde)
  • quote:

quote:

quote:

10 gün içinde geliyor

Max.10 gün içinde deniliyor ama elime 1 hafta içinde geçti(6 günde)

servis bizim oraya yakın oldugu ıcın servısten elden alırım oyuzden daha yakın zamanda alabılırım diye dusundum.Tabi çarsambaya kadar laptop tamır olamazsa:D

• arkadaşlar dün hp benim laptop için anakart,fan,power tuşu,adaptör sipariş etti ve 30 iş günüm bu ayın 7'sinde başladı bu 4 parça aşağı yukarı ne kadar sürede gelir? bir tahmini olan varmı? veya bu konuda tecrübesi olan? acaba laptobumu hp yaparmı? yoksa bu 4 parça 30 iş günü içerisinde gelmezde yeni laptopmu alırım? çok merak ediyorum görünüşe göre hp kimseyi uğraştırmıyor artık yeni laptop olsun para iadesi olsun hallediyor hoşuma gitti bu durum ben para iadesi veya yeni laptop istemiyorum zaten hp'den laptobumun yapılmasını istiyorum çünkü gerçekten çok memnundum cihazdan çok seviyordum dv6755et laptobumu hp'nin bu yeni kasalarını hiç beğenmiyorum hp sistemi benimkinden iyi olan bir yeni kasa versede sırf kasasının çirkinliğinden dv6000 kasayı arayacağımdır bence hp'nin dv6000 kasaları şimdiye kadar yapılmış en iyi laptop dizaynı o yüzden laptobumun yapılması daha iyi benim için ama 30 iş gününde yapılmadımı tabikide yeni laptop isteyeceğim.

saygılar...

• 
Sayfa: önceki 1920212223
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.