Şimdi Ara

hp servis 30 iş günü (155. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
3.088
Cevap
3
Favori
128.693
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 151152153154155
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • melesef her firma ürünü satana kadar ilgileniyor sattıktan sonra hadi bana eyvallah :(
  • aynen öle aradı kordinatör yok efendim işlemciniz değişmiş falandedi bende dedimki kabul etmiyorum işlemci kolayca bozulan bir parça değildir onuda kabul etmiyorum siz satığınızda bozuktu demekki almıyorum bilgisayarı yapılan işlemlerle ilgili e-posta gönderin elimden geleni yapıcam dedim
  • sömestr tatilinde laptopu servise verdim...6 gün gibi kısa sürede sorun çözüldü....cihaz ankaraya gitti geldi...tebrikler #HP
  • benimkini yapmışlar yarın gelin alın dediler son telefonda bakalım aynı arızayı tekrarlarsa öpücem onları
  • Selamlar. Arkadaşlar bende yakın zamanda garantiye vermeyi planlıyorum. Benim de tabiki ilk tercihim para iadesi yapılması. Benim laptopda 4-5 arıza var. ( 1-2 tanesini sorundan sayarlarmı yada örneğin restart atıyor desem fanları temizleyip geri gönderirler ise sorundan saymazlar ) . Okuduğuma görede 1 sene içerisinde 4 den fazla sorundan garantiye giderse para iadesi istiyebiliyormuşuz. Bu doğrultuda sizce laptopu sorunları teker teker mi garantiye versem bu hakkı kazansam yoksa hepsini 1 kere de yazsam bundan adam olmaz diyip para iadesi teklifi yaparlarmı?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Leone -- 2 Mart 2012; 20:12:47 >
  • arkadaslar laptopu servise vereli 5 gun oldu.yurtdısından parca gelıcek dedıler.uzun bir bekleme olucak gıbı bır konusma yaptılar.ttnet kampanyasından almıstım.Faturası mevcut degıl para iadesi istemem zor gibi.tamir süresi 20 gune indi diye biliyorum.
  • Ankara demirtepe'de bi servis varmış galiba, ısınma sorunu olan bilgisayarımı oraya götürücem. Ama garanti belgesi yok yanımda, memlekette kalmış galiba. Garanti belgesi şart mı acaba bilgisayarı servise vermek için yoksa bi numaradan falan bişeylerden anlayabiliyolar mı garanti süresini?
  • quote:

Orijinalden alıntı: mykon

Ankara demirtepe'de bi servis varmış galiba, ısınma sorunu olan bilgisayarımı oraya götürücem. Ama garanti belgesi yok yanımda, memlekette kalmış galiba. Garanti belgesi şart mı acaba bilgisayarı servise vermek için yoksa bi numaradan falan bişeylerden anlayabiliyolar mı garanti süresini?

Anlarlar onlar... Seri numarasına göre garanti durumunu sorguluyorlar diye hatırlıyorum...
  • 
Sayfa: önceki 151152153154155
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.