Şimdi Ara

hp servis 30 iş günü (152. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
3.088
Cevap
3
Favori
128.693
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 150151152153154
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Bendeki alet HP g72 a50et yanihttp://d.pr/2gxi 500gb-7200Rpm Harddisk 4gb ram i3 2.26ghz intel işlemci. 17inch Led ekran... Ama gelecek alet http://d.pr/XPrI Kral gerçekten

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi talat_g5 -- 5 Şubat 2011; 14:01:16 >

• quote:

Orijinalden alıntı: marine-gear

hp hala 30 iş gününde yapamıyor mu cihazları

kaç yıldır aynı hp sürekli millete yeni notebook veriyor en çok da bizim forum yüzünden zarar edecekler

Biraz şans işi galiba bu. Ben geçen hafta latopımı servise verdikten 2 gün sonra yapılmış cihazım. Ki batarya, dvd-rom ve fanı değiştirip, üstüne de recovery almadan formatı dayadığım cihazıma tekrar orjinal Vista'yı kurup gönderdiler. Gerçi bana haber vermeyi unutmuşlar. Şans eseri 4 gün sonra aramasam hala serviste beni bekliyor olacakmış cihaz.

Ben de forumlardaki "30 günde tamir edemiyorlar" sözüne güvenip göndermiştim ama 2 günde yaptı herifler. 2 yıllık garantinin bitmesine de birkaç ay kaldı. Keşke yapamasalardı da para iadesi alsaydım.

• Şans işi tamamen...Ben farklı bi makine önerecektim..Önereceğim makine üretimden kalkmış.. Ama bu da gayet yerli yerinde bi makine Sağ salim gelirse beklediğimize değecek...
  • quote:

Orijinalden alıntı: talat_g5

Şans işi tamamen...Ben farklı bi makine önerecektim..Önereceğim makine üretimden kalkmış.. Ama bu da gayet yerli yerinde bi makine Sağ salim gelirse beklediğimize değecek...

bende de pavilion dv6 500 gb hdd ddr3 3 gb ram i3 128bit 1gb ati 5650 ekran kartı var. 1200 e aldım bunun üretini dewam ediomu eyer etmiyosa ben ne isteyebilirim sizce :D
  • DV6 da ne? sonuçta DV6 nın 50 den fazla çeşidi var..Birde onların önerdiğini görmen lazım..Sonra sen önerirsin :) onlar da araştırırlar ... Bana başka bi model deselerdi..HP DV6 3030et diyecektim ekranı küçük ama özellikleri hoşuma gitmişti..Nasip artık:))

• quote:

DV6 da ne? sonuçta DV6 nın 50 den fazla çeşidi var..Birde onların önerdiğini görmen lazım..Sonra sen önerirsin :) onlar da araştırırlar ... Bana başka bi model deselerdi..HP DV6 3030et diyecektim ekranı küçük ama özellikleri hoşuma gitmişti..Nasip artık:))

kasası senin istediğininkinle aynı. i3 modeli işte 500 gb hdd 1 gb ekran 3 gb ram. Tam kodunu bilmiyorum hacı :S ama cihaz yeni yav :D bende stoklarında vardır

• Pilin altında yazıyodur cinsi ama makine sende olmadığı için göremiyorsun tabi benimkide laf :) Neyse aynı istediğim kasadan ise ona benzer bir ürün önerirler... Aslında Probook önerselerdi takla atacaktım ama nasip işte :)) Sana öneri yaptılarmı? Öneri yaptıklarında iyice bi araştır.. Özellikleri iyise kabul et..Para iadesi isteme zaten fatura bedeliyle sıfır iyi bir makine alman çok zor..Casperin dandik Laptobundan alabilirsin ama oda Casper sonuçta En iyisi anlaşma yoluna gitmek:)) dv6 nın çeşitlerihttp://h20180.www2.hp.com/apps/Lookup?h_pagetype=s-001&h_client=S-A-R135-1&h_page=hpcom&submit.y=0&submit.x=0&lang=tr&cc=tr&h_lang=tr&h_cc=tr&h_query=hp+pavilion+dv6-310&x=11&y=4

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi talat_g5 -- 5 Şubat 2011; 17:19:00 >

• quote:

Pilin altında yazıyodur cinsi ama makine sende olmadığı için göremiyorsun tabi benimkide laf :) Neyse aynı istediğim kasadan ise ona benzer bir ürün önerirler... Aslında Probook önerselerdi takla atacaktım ama nasip işte :)) Sana öneri yaptılarmı? Öneri yaptıklarında iyice bi araştır.. Özellikleri iyise kabul et..Para iadesi isteme zaten fatura bedeliyle sıfır iyi bir makine alman çok zor..Casperin dandik Laptobundan alabilirsin ama oda Casper sonuçta En iyisi anlaşma yoluna gitmek:)) dv6 nın çeşitlerihttp://h20180.www2.hp.com/apps/Lookup?h_pagetype=s-001&h_client=S-A-R135-1&h_page=hpcom&submit.y=0&submit.x=0&lang=tr&cc=tr&h_lang=tr&h_cc=tr&h_query=hp+pavilion+dv6-310&x=11&y=4

Hocam Saol valla :D Bana daha öneri yapmadılar ayın 12sinde garanti süresi dolcak. ondan sonra 3 gün beklicem 3 gün sora ararım yine. Ondan sonra ertesi günmü öneri yapıyolardı :D o zaman sana yazarım burdan :D Yardımcı olursun bana :D

• Ayıpsın Teğmen :) Yardımcı olurum... keşke arızaya giden makinenin tam cismini biliyor olsaydın...Konfigürasyona göre nasıl bişey önerebileceklerini söylerdim.. Zaten telefonla 36. gün arıyolar..12 sinde garanti süresi mi doluyor 30 iş tamir günü süresi mi doluyor.. Tamir süresi doluyorsa iyi :) zaten makineyi yeni aldım demiştin yanlış hatırlamıyorsam..

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi talat_g5 -- 5 Şubat 2011; 23:33:01 >

• İnşallah laptop'u tamir edip yollamazlar yoksa acaip koyar

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi JiOxP -- 6 Şubat 2011; 5:02:30 >
  • Orijinalden alıntı: JiOxP

quote:

Ayıpsın Teğmen :) Yardımcı olurum... keşke arızaya giden makinenin tam cismini biliyor olsaydın...Konfigürasyona göre nasıl bişey önerebileceklerini söylerdim.. Zaten telefonla 36. gün arıyolar..12 sinde garanti süresi mi doluyor 30 iş tamir günü süresi mi doluyor.. Tamir süresi doluyorsa iyi :) zaten makineyi yeni aldım demiştin yanlış hatırlamıyorsam..

kaç 36 gün geçti :D 29 aralıkta teslim eddim. 1 ay bekle dediler Şunun şurasında Salıya ne kaldı ki :) dedim ben sadece cumartesileri sayıyoz zannettim aradım best buy'ı (cihazı oraya teslim eddim) dediler ki Salı sallanır :D pazar günlerinide saycan. Bende Şunun şurasında çarşambaya ne kaldı ki :) demek zorunda kaldım. Eyer çarşamba çarşafa dolanır derlerse dağıtırım orayı

Bu arada laptop şu sanırım kanka sence ne önerirler :D yada aynı bu cihazı önerirlerse bende daha yüksek bi model istiyom desem. Ne derler :D Yoksa parayı istiom dicem :D Bu laptop un fiyatı aynı :D Bendeki Cihaz 1 aylıkken şizofren oldu işte
    http://www.nekadar.com/166737.html

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi JiOxP -- 6 Şubat 2011; 5:00:26 >

• Ooo teğmenim sen benim 17.4inchlik makinenin ufağını almışsın..HP g62 modeli oluyor bu benimki de g72 idi.. Yok kasa şekli benim en son koyduğum resimdeki gibiyse touchpad renkli ise şaane makineymiş..Şizofrene bağlamış.. Ben aralık 20 de verdim kaç gün önce 2 perşembe önce aradılar değiştirelim mi diye.. araya cumartesi pazar girdi derken salı model önerdiler çarşamba cevap verdim yani normal Pazartesi-Salı senide ararlar..Büyük ihtimal.. Eğer tamir etmezlerde öneri yaparlarsa bi araştır büyük ihtimal DV7 serisinden bi makine önereceklerdir

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi talat_g5 -- 6 Şubat 2011; 6:46:27 >

• kanka azından bal akıo xD her zaman elindeki cihazdan daha iyisinimi yolluyolar ? önercekleri cihazın özellikleri ve piyasa fiyatı nedir ?(dv7) birde hesapalarmısın aralık 29 unda verdim cihazı. Ayın 12sindemi doluyo 30 iş günü yoksa 2sindemi ? Çünki ben onların tatili 1 gün diye biliyorum. Kadın bana 2 gün haftalık tatilleri var dedi xD
  • Bu gün, yarın ararlar seni..Saat 3 yani 15:00 civarı gürültülü mekanlardan uzak dur... Tel gelir duyamazsın Gerisi şansına ve bahtına kalmış Nasipten ötesi yok
  • quote:

Bu gün, yarın ararlar seni..Saat 3 yani 15:00 civarı gürültülü mekanlardan uzak dur... Tel gelir duyamazsın Gerisi şansına ve bahtına kalmış Nasipten ötesi yok

aranılan bi sen varsn sanırım forumda adamlar aramayı bilmiyolar xD

• Bu gün itibariyle 6.gün dolmuş durumda Bu hafta sonuna kadar beni aradılar aradılar...Aramadılar Gelecek Pazartesi ben ararım artık gözümüz yolda kaldı yav.. seni bu gün ararlar
  • Şükürler olsun en sonundahttp://d.pr/SipW Teşekkürler HP Teşekkürler Türkiye yetkili servis satış sağlayıcısı.. 20 aralıkta servise verdim 8 şubatta yenisine kavuştum..

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi talat_g5 -- 8 Şubat 2011; 14:32:00 >

• olaya bak yaaaaaa. 11 ay içinde 10 kere gittim en az cihazı sormaya. yok yok yok dediler.Bugün gene gittim yok dediler. sora dedim bu cihazın akıbeti nedir ölümü sağmı kayıpmı nedir dedim. oda sağ solu aradı cihaz yok dediler. sora görewli bana ewe git biz seni arıcaz dediler. Dedim yok öyle şey bana kesin bi bilgi veriyosunuz hemen dedim. Sora laptop depodan çıktı :S garanti geriye yollamış bana kimse bişey demiyo. Şu an best buy cihaza bakıcakmış. sizi arıcaz dediler. Burda hakkımı nası arıcam ben :S

Kanka laptopun hayırlı olsun bu arada snn adına sevindm

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi JiOxP -- 8 Şubat 2011; 17:01:21 >
  • Adamım sıkma canını her işte bir hayır vardır her şerde bi hayır vardır de gönlünü ferah tut ben öyle yaptım...Ne aradım ne sordum onlar aradılar..Sonuçta kader kısmet işleri bunlar ama umarım sende dilediğine kavuşursun... Makinenin nerde olduğunu tam öğren ..Sana verilen belgeyi tamir süresi ne kadarsa onu HP nin müşteri temsilcilerine ilet...Benim makinemin durumu neoldu baabında..Onlar bi yol çizerler...Panik yapma..Ama hp ye mesaj at .. sonra şikayetim vara şikayet edersin internetten şikayet edilebiliyor ama önce hp ye ulaş..onlar seni ararlar

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi talat_g5 -- 8 Şubat 2011; 20:01:56 >

• arkadaşlar bende aranızdan bir çok arkadaş gibi hp mağdurlarından biriyim. Allahtan para vererek almadığım bir hp ürünü 110 c atom kullanıyorum.Hediye olarak geldiği için kendimi hediye ne de olsa diyerek kandırıyorum bir nebze.

Şimdi sizlere birkaç madde bu firma ile yaşadığımız teknik sorun servis hakkında bilgi vermek istiyorum.
    bu yaşadığım olayları sikayetvar sitesinde de paylaştım.

1-hp 110c atom geldiği gün 16 saat şarj edildi ama elektrik kablosu çekildiği anda sistem kapandığı için batarya da sorun oldugu düşünüldü telefon açıldı görüşüldü kayıtlar alındı batarya yollayacaz dendi ve birkaç gün sonra batarya geldi

2-gelen batarya da da aynı sorun yaşandı yine aynı görüşmeler yaşandı tekrar 2nci kere batarya geldi.

3-2nci gelen batarya da aynı arıza çıkınca netbooku aldıracaklarını söylediler aldırdılar ve powerboard arızası oldugunu boardun değiştirileceği söylendi

4-daha bismillah kullanmadan batarya board değişimlerini yaşadığımız netbooku değiştirmelerini istedim ama tamir oldugu için değiştirmeyeceklerini söylediler.

5-yapacak birşey olmadıgı için razı olduk ve gelen notebooku kullanmaya devam ettik.

6-bu hafta batarya % 70 ler de kapandığı için aradığımda bataryayı test edelim diyerek siteden program indirdik kurduk sonra da bios indirttiler onu da kurduk ve sistem göçtü.

7-geri alamadığımız sistem üzerine netbooku aldıracaklarını söylediler 6 gün sonra kargo teslim almaya geldi 17 aralıkta arıza kaydı açtırdığımız sorun neticesin de dün 7 şubatta netbook geldi.

8-Bütün bunların üzerine herşeye eyvallah diyelim demesine de gelen netbookun bataryası değiştirilmediği gibi sadece xp kurup yollayıp bir de üstüne 4 tane trojanlı dosya olarak yollamalarına ve şu an itibariyle batarya ile hiç çalışmayan bir sistemi yolladıklarına hazmedemiyorum.

sorun olduguna mı sorunun çözülmediğine mi geçen zamana mı ne ye kızacağıma şaşırıyorum.

yeni bir cihaz alırken servisini mutlaka araştırıp satıcı firmaya bunu sormanızı öneririm ve ben kesinlikle para vererek hp marka herhangi bir ürün almayacağım alırsam şimdi ki yaşadıklarımı yine yaşayacağıma eminim ki sikayetvar sitesine baktığınız da onlarca sorunu görebilirsiniz.

siz siz olun hp alırken 2 kere düşünün.

teşekkürler iyi günler.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi alkoc -- 9 Şubat 2011; 18:51:51 >

• 
Sayfa: önceki 150151152153154
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.