Şimdi Ara

hp servis 30 iş günü (150. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
4 Misafir - 4 Masaüstü
5 sn
3.088
Cevap
3
Favori
128.693
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 148149150151152
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • arkadaslar sarj aleti garantiye dahilmi acaba? bozulursa durum sakat 150 lira falan onlar
  • herkese selam arkadaşlarrrrrr
  • klavyedeki a tuşu takılı kalıyor hafif kaldırınca sorun geçiyor diye servise göndermiştim servis klavyede sorun yok problem işletim sisteminde dedi!!!!nasıl oluyorsa format atalım diyince laptopı geri istedim neyse film bundan sonra koptu 1.5 saat giden bataryaa yarım saat gitmeyen ve bataryanızı değiştirin uyarısıyla geri geldi muhtemelen başka bir bozuk bataryayı taktılar!!!şimdi aradım yenisini gönderecekler aman dikkat edin servise..
  • quote:

Orijinalden alıntı: MHMN

klavyedeki a tuşu takılı kalıyor hafif kaldırınca sorun geçiyor diye servise göndermiştim servis klavyede sorun yok problem işletim sisteminde dedi!!!!nasıl oluyorsa format atalım diyince laptopı geri istedim neyse film bundan sonra koptu 1.5 saat giden bataryaa yarım saat gitmeyen ve bataryanızı değiştirin uyarısıyla geri geldi muhtemelen başka bir bozuk bataryayı taktılar!!!şimdi aradım yenisini gönderecekler aman dikkat edin servise..

ben böyle büyük sacmalık duymadım hayatımda. tuşun takılması yazılımdanmıs windows komut veriyor a tusuna takıl sen diye

• quote:

Orijinalden alıntı: mufat

quote:

1240et modeli var bende klavyede problem vardı a tuşu basılı kalıyordu aradım upsten kutu geldi teslim ettim.
    kaç günde gelir ve hp servis işini adam gibi yapıyor mu??

Dell den sonra Garanti olayını en iyi yapan firma hpdir hiç merak etme sen

nasıl ağır yalan belli değil bu laf
  • quote:

Orijinalden alıntı: taken21

quote:

klavyedeki a tuşu takılı kalıyor hafif kaldırınca sorun geçiyor diye servise göndermiştim servis klavyede sorun yok problem işletim sisteminde dedi!!!!nasıl oluyorsa format atalım diyince laptopı geri istedim neyse film bundan sonra koptu 1.5 saat giden bataryaa yarım saat gitmeyen ve bataryanızı değiştirin uyarısıyla geri geldi muhtemelen başka bir bozuk bataryayı taktılar!!!şimdi aradım yenisini gönderecekler aman dikkat edin servise..

ben böyle büyük sacmalık duymadım hayatımda. tuşun takılması yazılımdanmıs windows komut veriyor a tusuna takıl sen diye

aynen öyle büyük bir saçmalık sürekli a tuşuna bas diye komut veren bir virüs var mı?format atıyım düzelmezse hp servisle baya uğraşcam...

• arkadaşlar cihazı arzalanıpta degişim cihazı bekleyen varmı varsa paylaşabilirmi yorumlarınızı bekliyorum herkese kolay gelsin
  • hp bugün yeni bataaryayı gönderdi ...
  • Arkadaşlar bilgisayarımı servise gönderdim. HDD bozuktu. Müthiş donma hatta sürekli çökme meydana geliyordu.
    Maille yardım aldım sonra bana UPS ile boş kutu gönderdiler. Ctesi kurye gelip aldı. Ankara'ya Ptesi ulaşan
    PC perşembeye kadar halledelip kargolanmıştı. Cuma günü tekrar elime geçti PC. Bu kadar hızlı olacağını hiç tahmin bile etmedim.
    Ben bir ayı gözden çıkarmış hatta 30 iş gününü geçirmelerini umuyordum :) Bu arada HDD değişti. 6 günde elimde oldu
    yani hafta sonuna denk gelmeseydi veya Ankarada ikamet etseydim 3 günde gelirdi herhalde.
  • Kısmetimizde bu başlığa tekrar yazmak varmış :) Dün Dv5-1170et bilgisayarımı optik sürücü,fan ve hdd ile ilgili sorunlarımdan dolayı servise verdim.Bakalım yine değişim alacak mıyız?
  • Arkadaşlar 2 gün önce Teknosadan hp laptop aldım.İçinde cd felan ckmadı.Sadece 1-2 kitapçık o kadar.
    Olası bir durum mu ne yapmak lazım
  • quote:

Orijinalden alıntı: aslanemre58

Kısmetimizde bu başlığa tekrar yazmak varmış :) Dün Dv5-1170et bilgisayarımı optik sürücü,fan ve hdd ile ilgili sorunlarımdan dolayı servise verdim.Bakalım yine değişim alacak mıyız?

Off bu model laptoptan çok çekmiştim :) sonra değişim verdiler bana.Oh be dedim çok güzel ve serin çalışan DV6 2175et verdiler.Tabi şimdi daha iyisini verirler tahminim.
  • quote:

Orijinalden alıntı: SerseriBeyfendi

Arkadaşlar 2 gün önce Teknosadan hp laptop aldım.İçinde cd felan ckmadı.Sadece 1-2 kitapçık o kadar.
    Olası bir durum mu ne yapmak lazım

CD çıkmıyor zaten onu kendiniz yapıyorsunuz.Gerçi ben HP'den orjinal Recover CD'yi almasını başardm ama çok dil döktm ve ikna etmeniz lazım kolay kolay vermiyorlar.
  • Arkadaşlar bu servisportal sitesi faal mi?
  • Hp'den çok şaşırdığım bir hamle geldi
    Ayın 15'inde servise giriş yapan bilgisayarım, 17'sinde fanı,hdd'i ve dvd sürücüsü değişmiş şekilde bugün elime ulaştı.İnanmayıp parçaları kontrol ettim ve gerçekten de hepsi değişmişti.55-60 derecede çalışan bilgisayar bir anda 33-34 derecelerde çalışmaya başladı.Şimdi Win7 Ultimate kurup keyfime bakacağım.Hp'ye dakikliğinden dolayı teşekkürler
  • quote:

Orijinalden alıntı: aslanemre58

Hp'den çok şaşırdığım bir hamle geldi
    Ayın 15'inde servise giriş yapan bilgisayarım, 17'sinde fanı,hdd'i ve dvd sürücüsü değişmiş şekilde bugün elime ulaştı.İnanmayıp parçaları kontrol ettim ve gerçekten de hepsi değişmişti.55-60 derecede çalışan bilgisayar bir anda 33-34 derecelerde çalışmaya başladı.Şimdi Win7 Ultimate kurup keyfime bakacağım.Hp'ye dakikliğinden dolayı teşekkürler

hayret hiç yapmazlardı
  • Arkadaşlar neden herkes hp servise bu kadar ön yargılı anlamıyorum.
    3 kere servise işim düştü şimdiye kadar.
    ***İlkinde şarj adaptörüm bozuldu. Servisi aradım ve gayet nazik bir şekilde 5 iş gününde elinizde olur dediler 2 gün sonra ups kapıma kadar getirdi.
    ***Bir sonraki sorunum pildeydi. Şarjım 5 dk kadar gidiyordu. Aradım bir kaç batarya testi yaptık telefonda ve yine aynı şekilde 5 iş günü içinde elinizde olacak dendi hafta sonu dahil 4 günde elimde oldu. Eskileride talep etmiyorlar bu arada.

***Sonuncusu ise geçen haftaydı. Bilgisayarım tuhaf bir şekilde şarjdan çekince işlemciyi %100 e getiriyor ve hiç bir işlem yapamıyordum. Servisi aradım sorunumu anlattım ayrıca oyun oynarken ısınıp kapanıyor dedim (Bu her notebookta var olan bir sorundur ve pc nin arka ayaklarına 2 adet kola kapağı koyarak sorunu zaten çözüyorum). 2 gün içinde ups kapıma geldi. Hiç bir şekilde ne ups nede hp den takip yaptım. 6 gün sonra (hafta sonuda dahil) pc kapıma geldi yılbaşı günü. Şimdilik hiç bir sorunum yok.

Ayrıca bir not: Tamamen kullanıcı hatası yüzünden touch padin sol tuşu kırılmıştı. Benim hiç bir talebim olmamasına rağmen komple touchpad değişip gelmiş.

Bu arada bilgisi olan arkadaşlara bir sorum var. Hp servis tutanağında değişen parçalar için TC,HS yazıyordu. TC touchpad onu anladımda HS nedir bilen varmı arkadaşlar???? Teşekkürler

Bu işlemlerden sonra yarın (pazartesi) ilk işim hp servisi arayıp kaliteli hizmetlerinden dolayı teşekkür etmek olacaktır.

Bir arkadaşımın benq (siemens) laptopu vardı geçen sene. Servis yüzünden neler çektiğini bilirim. Adamların küfür etmediği kalıyordu telefonda.

Teşekkürler HP

• quote:

Orijinalden alıntı: LionTalon

Arkadaşlar neden herkes hp servise bu kadar ön yargılı anlamıyorum.
    3 kere servise işim düştü şimdiye kadar.
    ***İlkinde şarj adaptörüm bozuldu. Servisi aradım ve gayet nazik bir şekilde 5 iş gününde elinizde olur dediler 2 gün sonra ups kapıma kadar getirdi.
    ***Bir sonraki sorunum pildeydi. Şarjım 5 dk kadar gidiyordu. Aradım bir kaç batarya testi yaptık telefonda ve yine aynı şekilde 5 iş günü içinde elinizde olacak dendi hafta sonu dahil 4 günde elimde oldu. Eskileride talep etmiyorlar bu arada.

***Sonuncusu ise geçen haftaydı. Bilgisayarım tuhaf bir şekilde şarjdan çekince işlemciyi %100 e getiriyor ve hiç bir işlem yapamıyordum. Servisi aradım sorunumu anlattım ayrıca oyun oynarken ısınıp kapanıyor dedim (Bu her notebookta var olan bir sorundur ve pc nin arka ayaklarına 2 adet kola kapağı koyarak sorunu zaten çözüyorum). 2 gün içinde ups kapıma geldi. Hiç bir şekilde ne ups nede hp den takip yaptım. 6 gün sonra (hafta sonuda dahil) pc kapıma geldi yılbaşı günü. Şimdilik hiç bir sorunum yok.

Ayrıca bir not: Tamamen kullanıcı hatası yüzünden touch padin sol tuşu kırılmıştı. Benim hiç bir talebim olmamasına rağmen komple touchpad değişip gelmiş.

Bu arada bilgisi olan arkadaşlara bir sorum var. Hp servis tutanağında değişen parçalar için TC,HS yazıyordu. TC touchpad onu anladımda HS nedir bilen varmı arkadaşlar???? Teşekkürler

Bu işlemlerden sonra yarın (pazartesi) ilk işim hp servisi arayıp kaliteli hizmetlerinden dolayı teşekkür etmek olacaktır.

Bir arkadaşımın benq (siemens) laptopu vardı geçen sene. Servis yüzünden neler çektiğini bilirim. Adamların küfür etmediği kalıyordu telefonda.

Teşekkürler HP

herkes senin kadar şanslı değil malesef 5 iş günüde yapıp gönderseler kim hp den şikayet eder

• şu anda YENİ DV6 konusunda servise lanet okumakla meşgulüz. merak ederseniz buyrun, son 3-4 sayfayı bir okuyun.

yeni dv6 serilerinde kullanıcılardan baya küfür yiyor malesef, hem HP, hem de servis.

şu an kendi bilgisyarım da serviste. monitör ve HDD sorunlu geldi. ayıplı mal olarak. aldığımın 17. gününde servise verdim. geçen pazartesi günü mecidiyeköy'deki merkeze teslim ettim, çarşamba günü ankara'daki onarım merkezine vardı ve hala onarım aşamasında.

benimle aynı sorunu yaşayan başka bir arkadaşın bilgisayarının panelini değiştirip gönderdiler. ancak taktıkları panelde de sorun devam ediyor.

bana da aynı şeyin olmayacağını umuyorum, eğer olursa buralardayım.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Crosshair

şu anda YENİ DV6 konusunda servise lanet okumakla meşgulüz. merak ederseniz buyrun, son 3-4 sayfayı bir okuyun.

yeni dv6 serilerinde kullanıcılardan baya küfür yiyor malesef, hem HP, hem de servis.

şu an kendi bilgisyarım da serviste. monitör ve HDD sorunlu geldi. ayıplı mal olarak. aldığımın 17. gününde servise verdim. geçen pazartesi günü mecidiyeköy'deki merkeze teslim ettim, çarşamba günü ankara'daki onarım merkezine vardı ve hala onarım aşamasında.

benimle aynı sorunu yaşayan başka bir arkadaşın bilgisayarının panelini değiştirip gönderdiler. ancak taktıkları panelde de sorun devam ediyor.

bana da aynı şeyin olmayacağını umuyorum, eğer olursa buralardayım.

dv6 serisi ilk çıktığı zamanlarda herkes diyordu hp bu sefer doğru iş yaptı galiba ısınma sorunu yok yok bu sorunu yok filan sorunsuz makine diyolardı çok konuştular galiba başlarına bela geldi

• 
Sayfa: önceki 148149150151152
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.