Şimdi Ara

hp servis 30 iş günü (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
3.088
Cevap
3
Favori
128.693
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • bu arada servisportalda 54 yazıyor ne anlama geliyor bu
  • arkadaşlar ben para iadesi isticem fakat fatura benim adıma değil başkasının adına.. ve o kişiye ulaşmam çok zor para iadesini nasıl alırım sorun çıkarmı...saygılar
  • hocam sen arayıp konuştuğun için öle bi talebde bulunduğun için 54 yazıyo olabilirmi :S
  • quote:

Orjinalden alıntı: levent06y

bu arada servisportalda 54 yazıyor ne anlama geliyor bu

Para iadesi ya da ürün değişimi olduğunda 54 yazar...
  • hımm güzel öğrenmiş olduk saol aslanemre58 ...
  • Yarın benimkinde de 54 yazacak
  • 3 gün içinde arıcaz dediler kimse aramıyo nasıl iş bu anlamadım..Arıyorum Takipte diyolar sizi kesin ararlar felan ilginç işler yaa . işin kötü yanı bu yüzden işlerim aksıyo.Acayip zarara girdim onların sayesinde..Bunu telafi edemezler ama. Devamlı arıcam artık yapıcak bişey yok .
  • Arkadaşlar bugün saat 8.30'da aradım.2 dakikalık bir telefon görüşmesi oldu.Ürün değişimi istiyorum dedim ve kayıt açtırdım.Hemen yaptular ve kayıt nosunu verdiler.3 işgünü içerisinde arayacağız dediler.Ama kafama takılan birşey var.Fatura kurumsal şirket üzerine ama ben kendi adımı verdim birşey olur mu???
  • arkadaşlar bu gün benide 11 de teknosa aradı ve 30 gün dolduğundan dolayı yeni model seçin dedi şimdi araştırıyorum akşam üstü arıcam onlarda gönderceklermiş..
  • Ya arkadaşlar bunlar fiyatlarına göre mi ürün değişimi yapıyorlar yoksa işlemci,hdd gibi bileşenler için mi?(daha yüksek işlemcili öneriyorlarmış)
  • quote:

Orjinalden alıntı: aslanemre58

Ya arkadaşlar bunlar fiyatlarına göre mi ürün değişimi yapıyorlar yoksa işlemci,hdd gibi bileşenler için mi?(daha yüksek işlemcili öneriyorlarmış)

duyumlarıma göre Seçime göre değişim yapıyolarmış.Para iadesi yapmamak için yüksek bi modelli kabul edebilirler.Bi Şansınızı Deneyin derim.
  • bugün aradım bana bir kağıt faksladılar HP Pavilion dv5-1230et ng277ea modelini önerdiler hemen kabul ettim imzalayıp geri faksladım

eski cihazım dv6390 dı, arada çok fark var dayanamayıp kabul ettim
    bakalım ne olacak
    şimdi bana bu cihazımı yollayacaklar acaba

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi gecegelen06 -- 27 Şubat 2009; 19:23:56 >
  • arkadaşlar bende para iadesi talep ettim bugun 32. iş günü doldu bütün işlerim aksadı nedir bu hp nin sorumsuzlugu olmaz ki yaa 3 iş günü içinde dönceklermiş bakalım dönmezlerse napmalıyım arkadaşlar
  • quote:

Orjinalden alıntı: ReBeL_

quote:

Orjinalden alıntı: aslanemre58

Ya arkadaşlar bunlar fiyatlarına göre mi ürün değişimi yapıyorlar yoksa işlemci,hdd gibi bileşenler için mi?(daha yüksek işlemcili öneriyorlarmış)

duyumlarıma göre Seçime göre değişim yapıyolarmış.Para iadesi yapmamak için yüksek bi modelli kabul edebilirler.Bi Şansınızı Deneyin derim.

Bence fiyata bakmıyorlar.Çünkü forumda prudon nickli arkadaşımızın 1500 tllik dv6922et'e karşılık 3500 tllik DV5-1170et vermişler.İnşallah iyi birşey alırım.Birde artık pavilion almak istemiyorum.Çünkü bu pavilion serisi bir türlü düzeltilmiyor.Biri ısınır diğeri dvd'de sorun çıkarır.Kabul ederlerse HDX16-1050 isteyeceğim.(Çünkü şirketimizde grafik tasarıma ihtiyaç oluyor bunun için geniş ekran ve yüksek çözünürlüğe ihtiyacımız var.Aradığımda bunları söyleyeceğim.Şirkette bayağı iş birikti...)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi aslanemre58 -- 27 Şubat 2009; 23:30:17 >

• Arkadaşlar başka Hp macerası yaşayan var mı ya da yaşayacak olan???
  • Arkadaşlar bnm laptopda serwiste düne kadar serwis portalda (52) yazıyordu bgn baktımda (11) yazmışlar nu ne anlama geliyor?yardımcı olursanz sewinirim..
  • 4. gün ve kimse aramadı. Cumarteside kapalı Pazartesi ye kaldı işimiz..
  • arkadaşlar bende bu gün eni pc me kavuştum :D aldığım model dv5-1260et ve şu ana kadar nazar değmesin süper ısınma yok buz gibi performansı çok ii inş sizde eski makinalarınızdan kurtulursunuz kolay gelsin :)
  • arkadaşlar laptopum serwiste 20.iş gününü doldurmuştu fakat portaldan baktım ürününüz teslime hazır(9) yazıyor..ne yazıkki hp ye dewam bnde 30 iş günü dolar umuduyla bekliyordum ama ne yazıkki öle olmadı..
  • üzüldüm arkadaşım,kısmet değilmiş hayırlısı olsun
  • 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.