Şimdi Ara

hp servis 30 iş günü (4. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
3.088
Cevap
3
Favori
128.693
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 23456
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • arkadaslar pavillion dv6146ea notebookum vardi ,2346 ytl ye almistim bu kez 4. kez servise verdim 21.01.2009 da verdim acaba azami tamir suresi dolmusmudur dolmussa eger , para iadesimi yoksa degisimmi talep edeyim
    Tesekkür ederim.
  • arkadaşım senin 34. iş günün dolmuş 3 gün geçmiş bile.. yarın sabahtan hp müşteri hizmetlerini ara iade işlemlerini başlat.. değişimmi? paramı? dersen ona sen karar ver. ben, fatura benim adıma olmadığı için değişim talep ettim fatura benim olsaydı kesin para iadesi talep ederdim... saygılar
    quote:

Orjinalden alıntı: pisco

arkadaslar pavillion dv6146ea notebookum vardi ,2346 ytl ye almistim bu kez 4. kez servise verdim 21.01.2009 da verdim acaba azami tamir suresi dolmusmudur dolmussa eger , para iadesimi yoksa degisimmi talep edeyim
    Tesekkür ederim.

• yine bir pazar günüm notebooksuz geçiyor :)) yaktın beni hp ..
  • quote:

Orjinalden alıntı: exper-1907

arkadaşlar bende bu gün eni pc me kavuştum :D aldığım model dv5-1260et ve şu ana kadar nazar değmesin süper ısınma yok buz gibi performansı çok ii inş sizde eski makinalarınızdan kurtulursunuz kolay gelsin :)

bende geçen carşamba ürün değişim kağıdını faksladım. bu çarşamba yeni pc gelir işallah. seninki kaç günde geldi?

yeni makinamın işlemci süper

Intel Core 2 Duo İşlemci T9300, 2.5GHz, 6MB,800MHz FS

bi gelse

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi gooogle96 -- 1 Mart 2009; 17:42:46 >
  • quote:

Orjinalden alıntı: pisco

arkadaslar pavillion dv6146ea notebookum vardi ,2346 ytl ye almistim bu kez 4. kez servise verdim 21.01.2009 da verdim acaba azami tamir suresi dolmusmudur dolmussa eger , para iadesimi yoksa degisimmi talep edeyim
    Tesekkür ederim.

dostum aynı makina bendede vardı benimde 30 iş günüm doldu aynı gün vermişiz servise :D dün yeni makinama kavuştum darısı senn başına inş kolay gelsinnnn
  • quote:

Orjinalden alıntı: levent06y

üzüldüm arkadaşım,kısmet değilmiş hayırlısı olsun

ewet hayırlısı olsn,dediğin gibi kısmet değilmiş..
  • quote:

Orjinalden alıntı: exper-1907

arkadaşlar bende bu gün eni pc me kavuştum :D aldığım model dv5-1260et ve şu ana kadar nazar değmesin süper ısınma yok buz gibi performansı çok ii inş sizde eski makinalarınızdan kurtulursunuz kolay gelsin :)

exper bilgisayarını serwise ilk götürüşünde mi 30 iş gününü geçtide yeni ürün aldın yksa daha öncede serwis yüzü görmüşmüydü??
  • merhaba arkadaslar benım pc nın iş gunu dolmustu cuma sabahı aradım tamam 3 iş gununde sıze dönucekler dedıler simdi servisportaldan bakıyorum onarımınız tamamlanmıstı 9 yazıyor bu nedemek sımdı bılen varmı zaten benım ı gunu surem dolmus yardımcı olursanız sevınırım
  • exper-1907 bende geçen carşamba ürün değişim kağıdını faksladım. bu çarşamba yeni pc gelir işallah. seninki kaç günde geldi?
  • arkadaşlar bilgisayarı 09.01.2009 tarihinde verdim salı günü ise yenisi ile değiştirmek için başvuru yaptım 3 günde dönceklermiş ama burda okuduklarıma göre kimseye dönmemişler.yenisini talebinde bulunup faks çekmeye kadar nasıl ulaştınız anlatırmısınız arkadşlar.
  • quote:

Orjinalden alıntı: eray.soylu

arkadaşlar bilgisayarı 09.01.2009 tarihinde verdim salı günü ise yenisi ile değiştirmek için başvuru yaptım 3 günde dönceklermiş ama burda okuduklarıma göre kimseye dönmemişler.yenisini talebinde bulunup faks çekmeye kadar nasıl ulaştınız anlatırmısınız arkadşlar.

2 günde 4 kere arayarak...
  • arıyacağız ama adamlara ulaşmak zaten ölüm.ürün değişim kağıdını falan nerden alıp fakslıyoruz.onlarmı yolluyolar yoksa.cvp için tşkler
  • evet onlar mail atıyolar. tel açıp sinirli sinirli konuş
  • yok hocam ya bu 6. sefer olmuştu 30 günden yırttım

ya benim çarşamba doldu 30 iş günüm cuma teknosadan aradılar gelip beğendiğiniz modeli alabilirsiniz dediler bende 1260 aldım cumartesi günü ani 3 gün içinde pc elime geçti arkadaşlar...
  • Sende amma şanşlıymışın Bizde bekliyoz işte 10 gün süre verdiler

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi gooogle96 -- 1 Mart 2009; 21:32:28 >
  • inş hocam bi anca önce halledersiniz :)
  • 30 işgünün dolduktan sonra onarımınız bitti dedilerse kabul etme. benim 30 günüm doldu diye itiraz et yasal hakkımı kullanacağını söyle
    quote:

Orjinalden alıntı: ukilic35

merhaba arkadaslar benım pc nın iş gunu dolmustu cuma sabahı aradım tamam 3 iş gununde sıze dönucekler dedıler simdi servisportaldan bakıyorum onarımınız tamamlanmıstı 9 yazıyor bu nedemek sımdı bılen varmı zaten benım ı gunu surem dolmus yardımcı olursanız sevınırım
  • Yaa arkadaşlar herkeze 1170 öneermişler, bana 1230 önerdiler ben kazıkmı yedim acaba.. neye göre cihaz belirliyor bunlar eski cihazım dv6390 dı
  • quote:

Orjinalden alıntı: levent06y

Yaa arkadaşlar herkeze 1170 öneermişler, bana 1230 önerdiler ben kazıkmı yedim acaba.. neye göre cihaz belirliyor bunlar eski cihazım dv6390 dı

hocam sen istediğin ürün üzerinde ısrar et onların verdiğini isteme elleri mahkum veriyolar :D ben öle yaptım çok uyanık bu teknosa ve hp
  • arkadaşım faturandaki tutar neyse onu kuruşuna kadar yatırıyorlar
    quote:

Orjinalden alıntı: mkoc

Arkadaslar bundan 6-7 ay kadar once internetten detayli arama yapip servisler vs hakkinda
    guzel bi calisma yapmistim bilgisayar almadan once HP nin bu kadar sikayeti yoktu
    yukaridaki ve daha bir cok yerdeki artan sikayetleri gorunce kanim dondu
    bir yandan bir tek ben olmadigim icin buruk sevinc yasarken bir yandan da
    HP'nin bu vurdumduymazligi beni cildirtiyor .!!
    Hard disk arizasi icin verdigim DV5 1010et notebook bilgisayarimin yarin aksam itibari ile 30 gunu
    doluyor ve ikinci gunu hard disk arizasini tespit edip avrupa stoklarindan (!!!!!) parca talep edildi ve
    hala parca bekliyor gorunuyor yani herkesin nefret ettigi rakam (52)
    bu karamdan nefret ediyorum artik :)
    ya HP den o kadar nefret ettim ki yeni urun almaya cok korkuyorum ayni urunu teklif ederlerse
    almayacagim kesinlikle.... Bunun disinda bir sorum olacak para iadesi yapilirken TL uzerinden
    alis yaptigimiz rakami mi yoksa bugun ki kurdan mi iade ediyolar ? ben dolar 1.35 iken almistim
    simdi dolar 1.70 ciddi bi para farki olucak ...

Saygilar

• 
Sayfa: önceki 23456
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.