Şimdi Ara

hp servis 30 iş günü (5. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
3.088
Cevap
3
Favori
128.693
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 34567
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orjinalden alıntı: exper-1907

quote:

Orjinalden alıntı: levent06y

Yaa arkadaşlar herkeze 1170 öneermişler, bana 1230 önerdiler ben kazıkmı yedim acaba.. neye göre cihaz belirliyor bunlar eski cihazım dv6390 dı

hocam sen istediğin ürün üzerinde ısrar et onların verdiğini isteme elleri mahkum veriyolar :D ben öle yaptım çok uyanık bu teknosa ve hp

sayın exper ürünü kabul ettim faksladım bile sazan gibi atladım,

• 22 01 2009 da servise verdiğim makinem için aradım gecen persembe 3 iş günü içinde dönceklerini söylediler ben para iadesi istedim ama fatura fotokopisi var bende ve baska bi kişi adına bu sorun yaratırmı olmadı yeni ürün versinler yaa magdur durumdayım işlerim aksadı hp varya ben senin
  • quote:

Orjinalden alıntı: emre_81

22 01 2009 da servise verdiğim makinem için aradım gecen persembe 3 iş günü içinde dönceklerini söylediler ben para iadesi istedim ama fatura fotokopisi var bende ve baska bi kişi adına bu sorun yaratırmı olmadı yeni ürün versinler yaa magdur durumdayım işlerim aksadı hp varya ben senin

emre_81 bendede aynı sorun vardı fatura benim adıma değildi,foruma konuda açtım
    burada
    http://forum.donanimhaber.com/m_29949893/tm.htm
    bilen çıkmadı,bende sorun çıkar diye yeni ürün istemek zorunda kaldım

• Arkadaşlar 10-15 dk önce aradım.Ürün değişimi istedim size operatör atayacağız dediler.Acaba kaç yılda operatör atıyorlar
  • ARkadaslar hersey iyi guzel hos bilgisayar geri iade ediyolar para veriyolar ama ya musteri memnuniyeti ??
    Klavyeden bir tus ciksa kaybolsa bilgisayari istiyolar ve parca bekleyip
    sonra yeni bilgisayar ya da para iadesi almak zorunda kalabiliriz bilgisayarin icindeki
    bilgiler de gider bu da tuz biber olur ?=
    Bu olayin ustune gitmek lazim .

Bildiginiz gibi HP'nin teknik servis işini ozel bir firma yapiyor ve bu HP'yi dolandirma adina yapilan
    bir sistem gibi geliyo bana daha HP'ye servise bilgisayarini verip de bilgisayarini geri alabilen
    insan sayisi parmakla sayilir seviyede az . Bana kesinlikle bilincli geliyor.
    2009 yilindayiz bir parcanin Avrupa stoklarindan tedarik suresi
    gemi ile getirsen 15 gun !!!! 1 ay asla olmaz adam yuruyerek bisikletle getirse yine o kadar surmez...
    Bunu hukuki boyuta tasimak istiyorum ben cidden bu konuya karsi inanilmaz hassaslastim .
    Bu kadar buyuk bir firmanin USA'daki servisleri 4 4 luk olurken Turkiyede boyle rezil olmasini
    kaldiramiyorum ben ...

Saygilar...

• quote:

Orjinalden alıntı: mkoc

ARkadaslar hersey iyi guzel hos bilgisayar geri iade ediyolar para veriyolar ama ya musteri memnuniyeti ??
    Klavyeden bir tus ciksa kaybolsa bilgisayari istiyolar ve parca bekleyip
    sonra yeni bilgisayar ya da para iadesi almak zorunda kalabiliriz bilgisayarin icindeki
    bilgiler de gider bu da tuz biber olur ?=
    Bu olayin ustune gitmek lazim .

Bildiginiz gibi HP'nin teknik servis işini ozel bir firma yapiyor ve bu HP'yi dolandirma adina yapilan
    bir sistem gibi geliyo bana daha HP'ye servise bilgisayarini verip de bilgisayarini geri alabilen
    insan sayisi parmakla sayilir seviyede az . Bana kesinlikle bilincli geliyor.
    2009 yilindayiz bir parcanin Avrupa stoklarindan tedarik suresi
    gemi ile getirsen 15 gun !!!! 1 ay asla olmaz adam yuruyerek bisikletle getirse yine o kadar surmez...
    Bunu hukuki boyuta tasimak istiyorum ben cidden bu konuya karsi inanilmaz hassaslastim .
    Bu kadar buyuk bir firmanin USA'daki servisleri 4 4 luk olurken Turkiyede boyle rezil olmasini
    kaldiramiyorum ben ...

Saygilar...

Arkadaşım Abd'den gelen ürün 15 günde geliyor ama Türkiye'nin gümrükteki sorunları yüzünden 30-35 gün daha gümrükte zaman geçiyor.Yani servis ile alakası olduğunu sanmıyorum...

• Telefonda Amerika demiyolar Avrupa stoklarindan bekleniyor diyolar . gumruk konularini da cok iyi biliyorum
    ilgilenen birileri oldugu surece cok uzun surmuyor (ki burada HP gibi kurumsal bir firmadan bahsediyoruz)
    bence HP turkiyeye pek onem vermiyor onem verse adam akilli bir Musteri hizmetleri kurar
    servisini de ozel bir firmaya vermezdi ... Telefon ile arayinca cikan musteri hizmetleri
    kagit senet ve internet uzerinde yazilanlari aynen tekrarliyolar herhangi bişeye yardimci olmuyolar
    internette mail atiyosun 1 iş gunu icinde donulecektir yaziyor 1 hafta oldu ne arayan var
    ne de mail atan ... Rezillik resmen ....
  • arkadaslar beni az önce aradılar ve dv2000 yerine dv 4 1000et pavilion modelini önerdiler sizce ne yapmalıyım ?
  • arkadaşlar hp nin servisi beni aramıyo. 3 iş gününün üzerinden 3 gün daha geçti ve hala aramıyolar. hergün arıyorum bağııryorum bi küfürüm eksik kalıyo ama aramıyolar. atamaları gereken biri varmış nasıl bişeyse artık. bana bi yol gösterin ne yapmalıyımmm. hp senin.................................
  • arkadaşlar fax ı yolladım yeni ürünü 10 gün maksimum içinde göndericeklermiş ve eski ürünün garantisinden devam edicekmiş yani 3 aya yakın daha garantisi olcak
  • bende fax ı yolladım Compaq F504 vardı bende onun yerine Dv5 1210et verecekler benim için karlı oldu. 10 gün içerisinde ürünü teslim alıcam bakalım.
  • Arkadaşlar saat 17.00'de aradım.Bana Derya hanım diye birisini atamışlar.18.00'de mesai bitti ve yine aramadılar.Yarın sabah tekrar arayacağım.Arkadaşlar size bir sorum var.Başka seriden bilgisayar alabilir miyiz?(Pavilion'dan HDX'e)Çünkü artık pavilion serilerinin sorunlarından bıktım.HDX'ler özel üretim olduğu için bir sorun yokmuş bu seride(Yabancı forumları araştırdım boştayken sıcaklık 26 derece ve ekran kartları gddr3 9600m gt)
  • Bu arada servisportalı kontrol ettim 54 yazıyor
  • quote:

Orjinalden alıntı: aslanemre58

Arkadaşlar saat 17.00'de aradım.Bana Derya hanım diye birisini atamışlar.18.00'de mesai bitti ve yine aramadılar.Yarın sabah tekrar arayacağım.Arkadaşlar size bir sorum var.Başka seriden bilgisayar alabilir miyiz?(Pavilion'dan HDX'e)Çünkü artık pavilion serilerinin sorunlarından bıktım.HDX'ler özel üretim olduğu için bir sorun yokmuş bu seride(Yabancı forumları araştırdım boştayken sıcaklık 26 derece ve ekran kartları gddr3 9600m gt)

hdx18 - 1080 istedim ben .. bunu vermezseniz para iadesi isticem dedim bayabi ısrar ettim.soracağını söyle ordaki bayan sonra beni aradı para iadesine gidelim ozaman dedi :)) Yemedi yani bende bana tavsiye ettikleri modeli seçmek zorunda kaldım ... Sana atayacakları müşteri temsilcisine bağlı bişey bu ..bi şansını dene ama...

• Bende de dv5000 var.amd 64 turion işlemcili.Resmen HP den nefret ettim ya.Daha önceden de bi gıcığım vardı zaten HP ye ama bu notebook ile nefretim 2 kat arttı.Sürekli ısınıyor kapanıyor.En son sinirlendim altta fanın olduğu bölümdeki kasayı komple kestim sac kesme makası ile.Laptop soğutucu koydum.Sorun yine aynı.Boarda falan komple termal macun mu sürsem ne yapsam....

Tavsiyem HP marka hiç bir aleti evinize sokmayın...
  • quote:

Orjinalden alıntı: ReBeL_

quote:

Orjinalden alıntı: aslanemre58

Arkadaşlar saat 17.00'de aradım.Bana Derya hanım diye birisini atamışlar.18.00'de mesai bitti ve yine aramadılar.Yarın sabah tekrar arayacağım.Arkadaşlar size bir sorum var.Başka seriden bilgisayar alabilir miyiz?(Pavilion'dan HDX'e)Çünkü artık pavilion serilerinin sorunlarından bıktım.HDX'ler özel üretim olduğu için bir sorun yokmuş bu seride(Yabancı forumları araştırdım boştayken sıcaklık 26 derece ve ekran kartları gddr3 9600m gt)

hdx18 - 1080 istedim ben .. bunu vermezseniz para iadesi isticem dedim bayabi ısrar ettim.soracağını söyle ordaki bayan sonra beni aradı para iadesine gidelim ozaman dedi :)) Yemedi yani bende bana tavsiye ettikleri modeli seçmek zorunda kaldım ... Sana atayacakları müşteri temsilcisine bağlı bişey bu ..bi şansını dene ama...

Hocam sende uçmuşsun 4.500 tllik pc istemişsin ben hdx16 isteyeceğim.Zaten vereceğim ürün t9300 işlemcili yani hdx16 vermeleri kesin...
    Bu arada sana hangi ürünü önerdiler???
    Eski ürünün hangisiydi???

• Hp hangi kargoyla çalışıyor. 8 gün oldu hala yeni laptop yok ortada. cuma günü 10. gün olacak. Şeytan diyo bin arabaya, bas hpyi, kır hepsinin azını burnunu. Ups,mng,yurt içiye sordum hiç bi kayıt yok adıma. bi laptobu gönderemiyor geri zekalılar Aramayada cevap vermiyolar. Burdan nurcan hanımı saygı ve sevgiyle anıyorum
  • Ya arkadaşlar pazartesi gününden beri toplam 5 kere aradım.Derya hanımı koordinatör olarak atamışlar.2 kez toplantıda,3 kez başka müsteriyle konuşuluyor denildi.Pazartesinden beri 4 kere not bıraktım hiç geri dönüş olmadı.Sizi arayacak diyorlar bekliyorum.Sabah yine arayacağım.
  • bende 5 gündür bekliyorun funda hanımmı ne var orda hep meşgul bu kadın yaa.en sonunda bascam küfürü o olcak yeter yaa.ALLAH belanı versin senin HP.bundan sonra senin bi malını almakmı ismini bile duymak istemiyorum.
  • İstediğim modeli vermezlerse orayı başlarına yıkarım.Bıktım aramaktan.lan Hp
    Bu arada konumuzun 100. mesajı benim oldu hayırlı uğurlu olsun...
  • 
Sayfa: önceki 34567
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.