Şimdi Ara

hp servis 30 iş günü (7. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
4 Misafir (1 Mobil) - 3 Masaüstü1 Mobil
5 sn
3.088
Cevap
3
Favori
128.693
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 56789
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Arkadaşlar birşey dikkatimi çekti değişim kararı verilen DV6xxx seri laptoplara genelde Dv5-1170et model veriliyor acaba bu model de sorunmu var hp elden çıkarmak istediği bir ürünmü bu ürünü kullanan varmı sorun yaşadılarmı bi bilgi verirseniz iyi olur ben daha sorunumu halledemedim teklif mesajını kabul süresi 15 günmüş eger başka bir çözüm yolu bulamazsam 14. gün kabul edicem en son çare o ve geri kalan 16 iş gününde laptop yapılmazsa ki öle tahmin ediyorum yeni ürün talep edicem sizce mantıklımı ..
  • DV5-1170'de sorun yok.Senin bilgisayarın özellikleri ne ise ona göre daha yüksek bir model veriliyor.Bu arada arkadaşlar bende bugün sabah aradım DV5-1170 yerine HDX16-1050 olmaz mı dedim ve bayağı bir ısrar ettim ama vermedi.Bende mecburen bu modeli kabul ettim.Gelince direk satmayı düşünüyorum.18 ay garantili 3000 tl iyi mi?(kutusundan çıkmayacak şekilde)
  • 10. gündede yeni laptobumu alamadım. önümüzdeki cumaya kadar bekleyecekmişim. yeni laptop teslim tarihi 20 günü bulacak bu gidişle.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi gooogle96 -- 6 Mart 2009; 17:55:32 >
  • arkadaşlar bana da aslı hanım diye bi koordinatör atamışlardı. kadını her allahın günü belki 10 kez aradığım halde sadece 2 kez ulaşabilmiştim. ilk ulaşmamda f505 modeline karşılık dv5 1210 önerdi. başka model konusunda ısrarcı olmama rağmen kabul etmedi bende ürünü kabul ettim. 10 dakikaya fax çekeceğini söyledi ve kapadım telefonu. 10 dk geçti fax yok 1. gün geçti yok 2. gün fax yok. ben de bu arada modeli araştırdım ve pek iyi haberler de duymadım açıkcası. 3. gün tekrar telefona sarıldım ve aslı hanımı istedim. hp nin bana söylemediği yalan kalmadı 2 gün boyunca ulaşamadım kadına. dün akşam hpnin sözde müşteri temsilcisi kadının hastaladığını ve ayrılmak zorunda olduğunu söylediler. bende sinir falan kalmadı tabi...... son kez bu sabah aradım saat tam 9:00 da ve aslı hanıma ulaştım (ilk cümlem geçmiş olsun oldu kadın bana pardon ne geçmiş olsunu diye cevap verdi). bende biraz saydıktan sonra para iadesi istedim. telefondan hiç ayrılmadan tüm işlemleri hallettim. benim için biraz zararlı oldu ama hp den kurtulacağım için mutluyum.artık para iadesini bekliyorum. size tavsiyem sabah saatlerinde arayın. müşteri hizmetleri saat 8:30 da başlıyo koordinatörler de 9:00 da işe başlıyolar.

• Arkadaşlar, ben de notebookumu 30 Ocak 2009 - 15.30 'da servise teslim ettim, aynı akşam saat 20.00'de cebime srvsportal'dan mesaj geldi ürününüz servisimize ulaşmıştır diye. 30 iş günüm ne zaman doluyor?

Ayrıca bu değişim işlemleri başladı diyelim, herkes fakstan bahsediyor da, benim evimde faks cihazı yok, nasıl faks gönderme alma işlemlerini nasıl halledeceğim, çok sorun olacağa benziyor. Alternatifi yok mu?
  • quote:

Orjinalden alıntı: Greven

Arkadaşlar, ben de notebookumu 30 Ocak 2009 - 15.30 'da servise teslim ettim, aynı akşam saat 20.00'de cebime srvsportal'dan mesaj geldi ürününüz servisimize ulaşmıştır diye. 30 iş günüm ne zaman doluyor?

Ayrıca bu değişim işlemleri başladı diyelim, herkes fakstan bahsediyor da, benim evimde faks cihazı yok, nasıl faks gönderme alma işlemlerini nasıl halledeceğim, çok sorun olacağa benziyor. Alternatifi yok mu?

arkadaşım bugün 32. iş günün doluyor, pazartesi sabah hp müşteri hizmetlerini arayıp ürün değişimi yada para iadesi isteyebilirsin sana kayıt numarası verecekler...3 iş gününde sizi arayacağız diyecekler fakat aramayacaklar,faks işi daha sonra
  • Çok teşekkür ederim levent06y, pazartesi arayıp süreci başlatıyorum o halde. Hayırlısı hepimiz için :)
  • quote:

Orjinalden alıntı: Greven

Çok teşekkür ederim levent06y, pazartesi arayıp süreci başlatıyorum o halde. Hayırlısı hepimiz için :)

hayırlı olsun gelişmeleri aktarırsan herkes bilgi sahibi olur..
  • ewt fax işleri nasıl oluo bende de fax cihazı yok
  • Faks cihazı yerine e-mail adresini verirsen olur
  • bugün 10. gün hala ses yok
  • 14. gün yeni laptoptan ses yok

levent06y bakalım hangimiz önce alacak...
  • quote:

Orjinalden alıntı: gooogle96

14. gün yeni laptoptan ses yok

levent06y bakalım hangimiz önce alacak...

inşallah en kısa zamanda ikimizde alırız
  • bu arada servisportalda Onarımınız tamamlanmıştır. Ürününüzü teslim alabilirsiniz. yazıyor böyle bir saçmalık olabilirmi ben yeni ürün bekliyorum
  • quote:

Orjinalden alıntı: levent06y

bu arada servisportalda Onarımınız tamamlanmıştır. Ürününüzü teslim alabilirsiniz. yazıyor böyle bir saçmalık olabilirmi ben yeni ürün bekliyorum

banada mesaj geldi ürün tamir edildi. adresinize kargolandı diye ama nurcan hanım bu mesajın önemli olmadığını söyledi

servisportaldaki kayıtım silinmiş hiç bir şey yazmiyo..

2CE8050C3N seri numara ve KH925EA model numaralı ürün,

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi gooogle96 -- 9 Mart 2009; 20:39:00 >

• Bende martın 3 ünde laptopu servise verdim.Tamir aildiğinde cebe msj mı gelıyor.nasıl öğreniyoruz
  • quote:

Orjinalden alıntı: vardar052

Bende martın 3 ünde laptopu servise verdim.Tamir aildiğinde cebe msj mı gelıyor.nasıl öğreniyoruz

pavilion.servisportal.com'dan bilgi alabilirsin

Bu arada koordinatör bana bilgisayar yanımda onayladığınız an kargoya vereceğim dedi 3 gün geçti ortada yok.Bu hafta acilen lazım.Kadın bana max.10 gün içinde gelir dedi.

gooogle96 hiç aramadın mı Hp'yi 14 gün geçmiş böyle olmaz
  • aradım 1 hafta daha bekle dedi. bu hafta cuma son

yaa inter kargo diye saçma bi kargo ismi verdiler. ben ilk defa duyuyorum bu firmayı..

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi gooogle96 -- 9 Mart 2009; 21:24:12 >
  • quote:

Orjinalden alıntı: gooogle96

quote:

Orjinalden alıntı: levent06y

bu arada servisportalda Onarımınız tamamlanmıştır. Ürününüzü teslim alabilirsiniz. yazıyor böyle bir saçmalık olabilirmi ben yeni ürün bekliyorum

banada mesaj geldi ürün tamir edildi. adresinize kargolandı diye ama nurcan hanım bu mesajın önemli olmadığını söyledi

servisportaldaki kayıtım silinmiş hiç bir şey yazmiyo..

2CE8050C3N seri numara ve KH925EA model numaralı ürün,

dün akşam cep telefonuma mesaj geldi ng277ea model ürünün onarımı tamamlanmıştır yazıyor, ng277 bana önerdikleri ve benim kabul ettiğim cihaz galiba makinam geldi bugün gidip bakacağım

• bende kargoyu aradım hpden kargo var dedi aras. benimkide geldi galiba
  • 
Sayfa: önceki 56789
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.