Şimdi Ara

hp servis 30 iş günü (6. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
3.088
Cevap
3
Favori
128.706
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 45678
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Arkadaşlar benim bir sorum olucak 2,03,2009 laptop teslim ettim bana 4.03.2009 da bir teklif formu geldi tamir masraf teklifi ve formu doldurup tarafımıza göndermeniz teklifin kabulü anlamına gelecektir diyor şimdi bu 30 iş günü başlangıcı olarak hangi tarih esas alınıyor laptop u servise verdiğim tarihmi yoksa teklifi kabul ettiğim tarihmi
  • Arkadaşlar 30 iş günü dolunca neden tüketici haklarına gidip başvuru yapmıyorsunuz? benimde 30 iş günü

doldu şimdi hp yi aramadan tüketici haklarına gidip başvuru yapsak paramızı aynı şekilde alabiliriz değil mi?

Bu konuda bilgisi olan arkadaşlar cevaplarınızı bekliyorum.
  • hocam ilk önce hp ile temasa geç geç olumlu yanıt alamssan başvur tüketici haklarına...ztn şu an senn yasal hakkın itiraz etmiyeceklerdir....

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi exper-1907 -- 5 Mart 2009; 2:06:33 >
  • arkadaşlar bir şey sordum bilgisi olan yokmu laptopu servise bıraktım ve sıvı temas dendi öle bişey yok tabi ben kabul etmiyorum bi teklif maili geldi ben bu teklif mailini kabul etsem laptop garanti kapsamında ayrıca eğer 30 iş günü içinde yapılmazsa değişim hakkı sunuyorlarmı yani kullanıcı hatasından kaynaklandığını sölüyorlar ama kullanıcı hatası olmasına rağmen yapılamayan bir laptop olursa değişim hakkı tanırlarmı ve sorun (anakart hdd işlemci fan touchpad klavye) ben bunlardan hdd klavye işlemci touchpad ve fan çalıştığından kesin eminim tamiri 30 iş günün aşarmı sizce
  • quote:

Orjinalden alıntı: aslanemre58

quote:

Orjinalden alıntı: ReBeL_

quote:

Arkadaşlar saat 17.00'de aradım.Bana Derya hanım diye birisini atamışlar.18.00'de mesai bitti ve yine aramadılar.Yarın sabah tekrar arayacağım.Arkadaşlar size bir sorum var.Başka seriden bilgisayar alabilir miyiz?(Pavilion'dan HDX'e)Çünkü artık pavilion serilerinin sorunlarından bıktım.HDX'ler özel üretim olduğu için bir sorun yokmuş bu seride(Yabancı forumları araştırdım boştayken sıcaklık 26 derece ve ekran kartları gddr3 9600m gt)

hdx18 - 1080 istedim ben .. bunu vermezseniz para iadesi isticem dedim bayabi ısrar ettim.soracağını söyle ordaki bayan sonra beni aradı para iadesine gidelim ozaman dedi :)) Yemedi yani bende bana tavsiye ettikleri modeli seçmek zorunda kaldım ... Sana atayacakları müşteri temsilcisine bağlı bişey bu ..bi şansını dene ama...

Hocam sende uçmuşsun 4.500 tllik pc istemişsin ben hdx16 isteyeceğim.Zaten vereceğim ürün t9300 işlemcili yani hdx16 vermeleri kesin...
    Bu arada sana hangi ürünü önerdiler???
    Eski ürünün hangisiydi???

Olmuşken kaliteli olsun :) Yeni Pc de güzel ama .. 1000 TL aldım f504 ü yerine dv5 1210et alıyorum 2000 TL genede karlıyım :) Eski makineyi de 1.5 sene kullandım .. :) Hdx serisinden vereceklerini sanmıyorum öyle kafalarına göre hareket edemiyolar...
    quote:

Orjinalden alıntı: ReBeL_

bende fax ı yolladım Compaq F504 vardı bende onun yerine Dv5 1210et verecekler benim için karlı oldu. 10 gün içerisinde ürünü teslim alıcam bakalım.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ReBeL_ -- 5 Mart 2009; 10:06:13 >

• quote:

Orjinalden alıntı: Freeboyonur1

Arkadaşlar benim bir sorum olucak 2,03,2009 laptop teslim ettim bana 4.03.2009 da bir teklif formu geldi tamir masraf teklifi ve formu doldurup tarafımıza göndermeniz teklifin kabulü anlamına gelecektir diyor şimdi bu 30 iş günü başlangıcı olarak hangi tarih esas alınıyor laptop u servise verdiğim tarihmi yoksa teklifi kabul ettiğim tarihmi

Arkadaşlar öncelikle sitede yapılan paylaşıma teşekkür ederim kendi yazdığım sorunun cvp ını kendim veriyorum bu gün müş hizmetlerini aradım 30 iş günü hangi sürelerde dolar die sordum garanti kapsamı dahili yada dahil olmaksızın 30 iş günü geçerli ve servise bıraktığınız günden itibaren işlemeye başlıyor yyani ben 02.03.2009
  • 9. gün yeni laptop hala gelmedi
  • HP magduru sayisi her gecen gun artiyor
    ben bunu telefonda da dedim bi yerde bi problem var neden oturup cozmuyosunuz
    orada calisan o kadar musteri hizmetleri calisasinisiniz hepiniz yatiyosunuz dedim kapattim :)
    Sıkıstırmaya devam bakin ornek "nokia" adamlar koseye sıkısmıs durumdalar
    en cok sikayet alan marka ve yakin bi zamanda tarihe karisacak musteri sikayetlerinden ...
  • quote:

Orjinalden alıntı: mkoc

HP magduru sayisi her gecen gun artiyor
    ben bunu telefonda da dedim bi yerde bi problem var neden oturup cozmuyosunuz
    orada calisan o kadar musteri hizmetleri calisasinisiniz hepiniz yatiyosunuz dedim kapattim :)
    Sıkıstırmaya devam bakin ornek "nokia" adamlar koseye sıkısmıs durumdalar
    en cok sikayet alan marka ve yakin bi zamanda tarihe karisacak musteri sikayetlerinden ...

number one tvde sürekli nokianın şikayetler dönüyo. patladı felan deniyo hpde öyle olur işallah

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi gooogle96 -- 5 Mart 2009; 18:27:32 >
  • Arkadaşlar bana kağıt bugün geldi.Kağıtta Dv5-1170ET önerilmiş.Ama ben bunun fiyatında olan HDX16-1050 modelini istiyorum dedim serviste olmaz dedi.Ben arayıp şansımı denemek istiyorum.Acaba değişirler mi modeli?(pavilion serisinden bıktım çünkü)
  • arkadaşlar bir haftadadır arıyorum bana geri dönen yok ne söylüyosunuz bunlara siz.oparatör notunuzu ileteceğim deyip duruyo.bide handan hanım kordinatörlüğünü yapan biri var mı burda?
  • eray bende çıldırdım bana da Derya hanımı atadılar pazartesinden beri 9 kez aradım ama kendisi hiç geri dönmedi.Bende servise gittim hemen 5 dk içinde kağıt geldi Dv5-1170et önerdiler.
  • quote:

Arkadaşlar bana kağıt bugün geldi.Kağıtta Dv5-1170ET önerilmiş.Ama ben bunun fiyatında olan HDX16-1050 modelini istiyorum dedim serviste olmaz dedi.Ben arayıp şansımı denemek istiyorum.Acaba değişirler mi modeli?(pavilion serisinden bıktım çünkü)

Önerilen model dışında başka model notebook alan var mı?
    DV5-1170 ile HDX16-1050 arasında 15$ fark var ya bıktım bu pavilion sorunlarından
    Bir de ben kabul etmediğim pcyi aldığım yer kabul etmiş ama benim imzamı bekliyorlar kağıt geldi.Ben koordinatör ile hiç konuşmadım.Bu modeli başkasıyla değişemez miyiz???
  • Beyler bende 10 gün önce hp dv5 laptop almıstım bimeksten.xp yuklerken hata verdi bilgisayarda sorun var diye bimekse basvurdum yenisini versinler diye.Aama vermedıler mecburen servise bıraktım laptopu.Servisi aradıgım hardisk sorunluymus yurt dısından parça bekliyorlarmış.okuduğum kadarıyla bu iş 1 ay sürer gibi.Sizce ne yapmalıyım.eğer tamir işi uzun sürerse yenisini alabilmek için kaç iş günü geçmesi lazım
  • geçmiş olsun kardeş senin morelini bozmak istemem ama ocak 9 dan beri bekliyorum.lanet olsun bu hp ye yenisini alabilmek için 30 iş günü geçmesi gerekir.c.tesileride sayarak.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi eray.soylu -- 5 Mart 2009; 23:14:01 >
  • sayın arkadaslar bi hikayede benden..
    12 ocakta aradım bozuldu diye o gün den itibaren saymaya başladılar 30 iş gününü.2 gün sonra kargo geldi aldı evden.16 şubattı heralde hande hanımı atadılar.18 inde fax ı yolladım para iadesi istedim.isim önemlimi diye soran arkadaslara.evet çok önemli benim eşimin adınaydı fatura illa o imzalıcak ve onun adına hesap nosu olacak dedi.bi fax daha çekmek zorunda kaldık.ilk defa yarın bakacağım bakalım 13 iş günü oldu zannetmiyom ama olmaz olmaz.belki benimkini erken yatırırlar.
    hp diye seviniyodum şimdi lanet okuyom.
    bu arada para iadesi alan bilginiz biri varsa tam ne akadar sürede aldı acaba?
    herkese iyi geceler..
  • ben faksı göndereli bugün tam bir hafta oldu hala ses yok anlaşılan bu 10 günde yalan olacak, sonra bir 10 gün daha bekle diyecekler
  • beyler bende hp-compaq cq60-120et aldım bimeksten aldığım gun şehir dışına gittim denemeye fırsatım olmadı cihaz acayip agır çalışıyordu işlerim yuzunden pek önemsemedim sonra formatladım driverlarını guncelledim ama sorun aynıydı izmire gelir gelmez servise verdim hala beklemekteyim 52 yazıyor bugun 11. iş günü cumartesilerle birlikte bana okuduklarımdan sonra yapılamaz gibi geliyo üretim hatalı bi ürünü satıp bide 30 gün bekletiyorlar bakalım 30 gun sonunda ne dicekler ben yeni ürün isticem para iadesi çok uzun iş gibi geldi yattı yatmadı sıkıntı oluyomuş okudugum kadarıyla yeni ürün alındığında daha çabuk sonuç alınıyor. elektronik şans işi işte bu tür konularda genelde şanslıydım ama herşeyin bi ilki varmış :D

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi samurayx -- 6 Mart 2009; 9:55:24 >
  • arkadslar pam yatmışşş
    para idasei isteyecekler korkmasın.18 şubatta faxlamıştım.bugün ilk defa baktım yatmı.zannedersem bi kaç gün önce yatmış.12 günde para geldi sayılır
    2135 iyi oldu baaaa
  • quote:

Orjinalden alıntı: cihat_

arkadslar pam yatmışşş
    para idasei isteyecekler korkmasın.18 şubatta faxlamıştım.bugün ilk defa baktım yatmı.zannedersem bi kaç gün önce yatmış.12 günde para geldi sayılır
    2135 iyi oldu baaaa

hadi gözün aydın cihat biz daha ürün değişimini almadık şansın varmış, darısı bizim başımıza

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi gecegelen06 -- 6 Mart 2009; 10:51:45 >
  • 
Sayfa: önceki 45678
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.