< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
HP Smart Tank 670 5k
-
-
Eskiden bu cihazlardan çok kullandım. Biraz bişi bastırmayınca püskürtme kafası kuruyordu cihaz kullanılamaz oluyordu. Bu sorunu aştılar mı acaba? Uzun vadeli kullanan var mıdır?
-
Ben de brother var 7 sene oldu sanırım alalı halen kullanıyorum. evet uzun süre yazmayınca sıkıntı oluyor ama üst üste birkaç kez temizleme modunda calıstırınca sıkıntı kalmıyor. 1000 lerce cıktı aldım cok sükür sıkıntı yasamadım.
-
Stok
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Sorunsuzluk anlamında laser yazıcıdan iyisi yok.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Smart tank 500 modelini Pandemide ilkokuldaki çocuğum için almıştım, 3.senesi dolmak üzere çok fazla çıktı almıyoruz hatta yazları kullanılmıyor bile ama birkez bile kuruma, hatalı baskı vs sorunları ile karşılaşmadık.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi godoro -- 27 Haziran 2023; 7:39:0 >
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > -
Geçen sene temmuzda aldım. Dış görünüşü 700 serisi gibi görünse de içindeki yazdırma kartuşları 600 serisinde kullanılan başlıklardır.
500 ve 600 serisine oranlar 2 önemli özelliği var, birincisi kağıt tepsisi arkasında kule gibi değil de , ön tarafındaki haznesinde bulunuyor,
İkinci ve en önemli farkı otomatik cift taraflı baskı yapabilmesi.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi -OFLU- -- 27 Haziran 2023; 10:38:13 >
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X