Şimdi Ara

HP Smart Tank 670 5k

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
8
Cevap
0
Favori
981
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Eskiden bu cihazlardan çok kullandım. Biraz bişi bastırmayınca püskürtme kafası kuruyordu cihaz kullanılamaz oluyordu. Bu sorunu aştılar mı acaba? Uzun vadeli kullanan var mıdır?

• drturbulance D kullanıcısına yanıt

Ben de brother var 7 sene oldu sanırım alalı halen kullanıyorum. evet uzun süre yazmayınca sıkıntı oluyor ama üst üste birkaç kez temizleme modunda calıstırınca sıkıntı kalmıyor. 1000 lerce cıktı aldım cok sükür sıkıntı yasamadım.

• Stok

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Sorunsuzluk anlamında laser yazıcıdan iyisi yok.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • drturbulance D kullanıcısına yanıt
    Smart tank 500 modelini Pandemide ilkokuldaki çocuğum için almıştım, 3.senesi dolmak üzere çok fazla çıktı almıyoruz hatta yazları kullanılmıyor bile ama birkez bile kuruma, hatalı baskı vs sorunları ile karşılaşmadık.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi godoro -- 27 Haziran 2023; 7:39:0 >
    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Geçen sene temmuzda aldım. Dış görünüşü 700 serisi gibi görünse de içindeki yazdırma kartuşları 600 serisinde kullanılan başlıklardır.

500 ve 600 serisine oranlar 2 önemli özelliği var, birincisi kağıt tepsisi arkasında kule gibi değil de , ön tarafındaki haznesinde bulunuyor,

İkinci ve en önemli farkı otomatik cift taraflı baskı yapabilmesi.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi -OFLU- -- 27 Haziran 2023; 10:38:13 >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    1.5 dCi 80 hp Vs. 1.6 HDI 90 hp
    11 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.