Bildirim
1.5 dCi 80 hp Vs. 1.6 HDI 90 hp
Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
Giriş
-
Beygiri gücü yüksek olan alir.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
308 in o-100 ü 11. saniye civarı iken megan2 14 sn civarı görünüyor,ağırlık etkilermi bilmiyorum ama,308 intercooler'in da avantajıyla meganı yer gibi. -
Leblebiyi hanginiz fazla yerse o alır. -
şimdiii
2si de fransız... da da dannnnnnn!
2 side dizel motorda üstat........ dı dı dınnnnn
2 side yüksek torklu performanslı ve atik da da da dannnnnnnn!
torku yüksek olan alır sanki birde iyi şöför olacak ben HDI diyorum
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi beyzade0606 -- 5 Mayıs 2014; 19:56:03 > -
Şoför daha önemli bu konuda ama hdi alır
308 avans vermezse bu kapışma keyif vermez.
Üst devirlerde hdi uzar gider, 80 lik dci, 1.4 d4d 90 beygirlik toyota karşısında uzun yolda ve 120-130 dan sonra ezim ezim eziliyordu.
Ben de benzer şekilde düşünüyorum :)
Megane 2 100 bg lik dizel aracım var,önceden 307 90 bglik vardı.90 lık 307 nin çekişi 100 lük megandan bile iyi 80 bglik meganın hiç şansı yok -
Peugeot hem 12 hp daha güçlü hemde 30 nm tork fazlası var. Peugeot alır diyorum. -
1.6 92 hp lik HDI motor efsanedir hayatımda kullandığım en zevkli motordur.
Lafla yaris olmaz
Hocam bu soruda 80 hp lik megan 2 değilde,85 bg symbol 2 olsa siz üzülürdünüz hemde çok fena bir şekilde(kg farklı kaynaklı),bu şekilde 308 alır diyorum ...Ha bana kalsa 85 bg lilk Symbol 2 de 6.vites olsa o aracın 200 km yi zorlamsı hatta geçmesi içten bile değil(bunu neden belirttim bende bilmiyorum,sanırım son viteste görmemem gerekn bir hızı gördüm düz yolda)
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Rdiesel -- 5 Mayıs 2014; 21:24:25 > -
hdi alır ama symbol olsa affetmezdi -
6 sene surdugum c4 motoru bence öper renoyu
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > -
1.6 hdi 90 > 1.5 dci 80
1.6e- hdi 115 > 1.5 dci 110
1.6 dci 130> 1.6 e-hdi 120 hp -
1.3 90lik doblom var birde pederde 1.6 92 hplik berlingo ikisi arasinda fark 2hp gibi gozuksede berlingo kalkislarda ve ara hizlanmalarda son hizdada cok onde ve seri hdi candir can..
Arkadaşla konuştuğumuzda ben de Clio'nun belki alabileceğini ama Megane'ın şansının olmadığını söyledim, ifadelerden haklı çıktığımı anladım..
Beygir ve tork farkı var. HDI alır.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
Benzer içerikler
- hyundai getz 1.3 gls
- tork konvertörlü şanzıman
- opel crossland mı citroen c3 aircross mu
- skoda octavia alınır mı
- alfa romeo alınır mı
- renault arkana fiyat
- renault logan
- uçan araba fiyatları
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X