Şimdi Ara

...@@HP w2207 LCD İncelemem@@... (21. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
1.141
Cevap
1
Favori
65.005
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1920212223
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Arkadaşlar bu monitörü Xbox 360 ile deniyen varmı acaba ? nasıl bir performans aldıklarını paylaşabilirlermi ?
  • yaw ben tv kartı olarak ne kullandığımı yazdım herhangi bir ayarda yapmadım direk tanıdı yane lank diye oturttur tüm ekrana hemde görüntüyü bozmadan etmeden...bu konunun başında resimde var açıklamada
  • quote:

Orjinalden alıntı: woswos72

yaw ben tv kartı olarak ne kullandığımı yazdım herhangi bir ayarda yapmadım direk tanıdı yane lank diye oturttur tüm ekrana hemde görüntüyü bozmadan etmeden...bu konunun başında resimde var açıklamada

Valla kardeş konuyu kopmle gezdim ilk 4 sayfayı full okudum diğerlerinide baktım ama resimde yorumda bulamadım Xbox 360 ile ilgili
  • ztn orada xbox360 diil tv kartından bahsediyorum ben
  • quote:

Orjinalden alıntı: woswos72

ztn orada xbox360 diil tv kartından bahsediyorum ben

Yanlış anlaşılma olmuş Peki yokmu bu monitörle Xbox 360 oynayan
  • arkadaşlar bir sorum olacaktı
    Tam bu monitörde karar vermişken (w2207) bunun 20" alternatifi olan w2007 ile arasında tekrar kararsızlığa düştüm.

Türkiyede satılan w2007 modeli, w2207 nin tüm özelliklerine sahip mi, bu konuda bir bilginiz var mı ( HDCP, DVI girişi, 1-1 Pixel Mapping vb.)
  • quote:

Orjinalden alıntı: MelihTR

arkadaşlar bir sorum olacaktı
    Tam bu monitörde karar vermişken (w2207) bunun 20" alternatifi olan w2007 ile arasında tekrar kararsızlığa düştüm.

Türkiyede satılan w2007 modeli, w2207 nin tüm özelliklerine sahip mi, bu konuda bir bilginiz var mı ( HDCP, DVI girişi, 1-1 Pixel Mapping vb.)

DVI girişine sahip değil herşeyden önce...
  • izmirde bu monitorü satan bi yer varmı?
  • quote:

Orjinalden alıntı: cagann

quote:

Orjinalden alıntı: MelihTR

arkadaşlar bir sorum olacaktı

DVI girişine sahip değil herşeyden önce...

DVI yok diye duymuştum inanamadım bi sorayım dedim doğruymuş demek ki LCD monitörde DVI nası yapmazlar anlamıyorum. DVI yoksa otomatik olarak HDCP de olmuyor Eee tamam o zaman 20" in nokta aralığı hariç hiçbir avantajı yokmuş geçtim onu da 2207 den başka bir seçenek kalmadı

quote:

Orjinalden alıntı: metetunca

izmirde bu monitorü satan bi yer varmı?

ayrı mesaj yazacağıma kalabalık olmasın bu mesajımı ekledim. Ben de İzmirdeyim woswos arkadaşımız Tekmar dan almış diye hatırlıyorum. Orda ölü piksel testi de yaptırmış ama benim gözüm kesmedi, şimdi orda alırken göremem ayaküstü gözümden kaçar diye korkuyorum. O nedenle internette netsipariş den almayı düşünüyorum. Evde güzelce sakin kafayla ölü piksel testi yapıp çıkarsa beğenmeme hakkımı kullanıp 1 hafta içinde iade şansımı kullanırım. Ama HP den pek ölü piksel çıktığını hiç duymadım o nedenle düşük bir ihtimal olarak görüyorum

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi MelihTR -- 9 Ağustos 2007; 18:54:53 >

• netsipariste 1 hafta içinde geri alıyolarmı?
  • quote:

Orjinalden alıntı: metetunca

netsipariste 1 hafta içinde geri alıyolarmı?

1 hafta içinde ürünü beğenmeyip iade olayı netten sipariş için Tüketici Haklarında yer alıyor. Tüm netten satış yapan firmalar için geçerli. Bu hak tüm ürünler için olmasa da monitör iade edilebilen ürünler sınıfına giriyor diye hatırlıyorum. Ama ben sipariş yapmadan önce gene de netsipariş ile ayrıntılı bir şekilde konuşacağım

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi MelihTR -- 10 Ağustos 2007; 19:56:59 >
  • Arkadaşlar bu arada monitörünüzü hangi ayarlarda kullanıyorsunuz? Ben Brightness ve Contrastı 75 e ayarladım, cihaz dvi kablosuyla bağlı ve text modunda kullanıyorum. Clear type da açık. Görüntü gerçekten çok iyi. Bazı arkadaşlar 25 lere kadar çektiklerini söylüyorlar Brightnessi, o halde nasıl kullanılır anlayamadım.

Bu arada dvi ve güç kablolarını monitörün destek bölümüne sıkıştırmayı unutmayın, gerçekten çok derli toplu bir görüntü veriyor.
  • quote:

Orjinalden alıntı: ozar

Arkadaşlar bu arada monitörünüzü hangi ayarlarda kullanıyorsunuz? Ben Brightness ve Contrastı 75 e ayarladım, cihaz dvi kablosuyla bağlı ve text modunda kullanıyorum. Clear type da açık. Görüntü gerçekten çok iyi. Bazı arkadaşlar 25 lere kadar çektiklerini söylüyorlar Brightnessi, o halde nasıl kullanılır anlayamadım.

Bu arada dvi ve güç kablolarını monitörün destek bölümüne sıkıştırmayı unutmayın, gerçekten çok derli toplu bir görüntü veriyor.

Evet bende Ben Brightness ve Contrastı 75 te kullanıyorum. Text ayarı genel kulnım için bencede uygun gibi geldi bana. Diğer modları deneme ihtiyacı duymadım şimdilik

• Renkleri yarıya çekmezseniz, Parlaklık ve kontrastta oynamalar bi işe yaramaz. Yani bende öyle.

Kırmızı 125
    Yeşil 125
    Mavi 125

Normalde renkler 255 yani maximum geliyor....

Parlaklık 20
    Kontrast 75
  • Arkadaşlar bugün gittim Kozyatağı Bimekste bu ürünü inceledim ve çok hoşuma gitti Yükseklik ayarı, parlaklığı, pivot konumu, tasarımı vs. vs. kısacası herşeyi çok beğendim. Özellikle 1.1 pm özelliği için almayı düşünüyorum fakat kafama takılan bir konu varki; Monitörün yükseklik ayarını yaparken ayağın yapısı yüzünden alçaltınca monitör öne doğru geliyor. Bende yer darlığından dolayı alçak konumda kullanacağım fakat bu seferde alandan büyük kaybım olacak. Acaba bunun bir çözümü varmıdır?
  • Arkadaşlar yaklaşık 1haftadır kullnıyorum monitörü, ürün hakkında fikir edinmeniz açısından fotoları mesaja ilave ediyorum. Tüm fotolar 1680*1050 Pixel çekilmiş mesaja 1024*768 olarak ilave edilmiştir

Desktop 1

...@@HP w2207 LCD İncelemem@@...

Film 1

Film 2

Film 3

Oyun 1

Oyun 2

Oyun3

Oyun 4

Oyun 5

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi kmp16 -- 13 Ağustos 2007; 21:26:51 >

• fotolar için teşekkürler kmp16,
    oyunlar çok güzel görünüyor,
    ekran kartın nedir?
  • quote:

Orjinalden alıntı: apemen

fotolar için teşekkürler kmp16,
    oyunlar çok güzel görünüyor,
    ekran kartın nedir?

Ekran kartım 256 Mb Shappire X1950GT AGP versiyonu.
  • quote:

Orjinalden alıntı: doukan__

Arkadaşlar bugün gittim Kozyatağı Bimekste bu ürünü inceledim ve çok hoşuma gitti Yükseklik ayarı, parlaklığı, pivot konumu, tasarımı vs. vs. kısacası herşeyi çok beğendim. Özellikle 1.1 pm özelliği için almayı düşünüyorum fakat kafama takılan bir konu varki; Monitörün yükseklik ayarını yaparken ayağın yapısı yüzünden alçaltınca monitör öne doğru geliyor. Bende yer darlığından dolayı alçak konumda kullanacağım fakat bu seferde alandan büyük kaybım olacak. Acaba bunun bir çözümü varmıdır?

Merhaba, evet monitörü alt tarafa alınca bir miktar öne doğru geldiği doğru, ancak yapısı gereği bunun önüne geçmek mümkün değil gibi görünüyor. Eğer yer sıkıntısı çekiyorsanız duvara asmak için aparat alabilirsiniz

• quote:

Orjinalden alıntı: kmp16

quote:

Orjinalden alıntı: doukan__

Arkadaşlar bugün gittim Kozyatağı Bimekste bu ürünü inceledim ve çok hoşuma gitti Yükseklik ayarı, parlaklığı, pivot konumu, tasarımı vs. vs. kısacası herşeyi çok beğendim. Özellikle 1.1 pm özelliği için almayı düşünüyorum fakat kafama takılan bir konu varki; Monitörün yükseklik ayarını yaparken ayağın yapısı yüzünden alçaltınca monitör öne doğru geliyor. Bende yer darlığından dolayı alçak konumda kullanacağım fakat bu seferde alandan büyük kaybım olacak. Acaba bunun bir çözümü varmıdır?

Merhaba, evet monitörü alt tarafa alınca bir miktar öne doğru geldiği doğru, ancak yapısı gereği bunun önüne geçmek mümkün değil gibi görünüyor. Eğer yer sıkıntısı çekiyorsanız duvara asmak için aparat alabilirsiniz

Aparat mevcut olduğunu bilmiyordum. Bilgi için teşekkürler

• 
Sayfa: önceki 1920212223
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.