Şimdi Ara

Hp wifi sorunu yardım

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
13
Cevap
0
Favori
650
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Merhaba arkadaşlar. Hp envy dv4 laptopum var. Bir gün çalışır durumdayken wifi adeta yok oldu. 3/4 haftadırda aynı durumdayım. Aygıt yöneticisinde gözükmüyor. Aynı şekilde Bluetooth da yok. Driver yüklemeye çalıştım olmadı. Driver yüklemesi için programlar yükledim olmadı. İnternetteki klasik çözümleri işe yaramadı. Wifi aç kapa tuşu şuanda kırmızı normalde beyaz oluyordu. Aynı tuş ile fn + f12(wifi tuşu) bastığımda uçak modu açıp kapatıyor. Yani tuş çalışıyor. Sürücü kartını söküp elimle baktım uzman değilim tabi ama herhangi bir sıkıntı görmedim. Format dahi attım. Hiç bir çözüm bulamadım. Sürücünün resminide paylaştım. aliexpresde 35 TLye buldum. Sorun sürücüden değil ise boş yere almakta istemiyorum. Onun yerine usb-wifi mı almalıyım. Böyle bir sorun yaşayan ve çözebilen arkadaşların fikrine ihtiyacım var.

Hp wifi sorunu yardım
    Hp wifi sorunu yardım
    Hp wifi sorunu yardım
    Hp wifi sorunu yardım
    Hp wifi sorunu yardım

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi emrekyc53 -- 28 Şubat 2021; 17:9:27 >

• BIOS ekranından kapanmış olabilir mi? Seçeneklere baktınız mı
  • Bios böyle
    Hp wifi sorunu yardım
    Hp wifi sorunu yardım
    Hp wifi sorunu yardım
    Hp wifi sorunu yardım

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi emrekyc53 -- 1 Mart 2021; 21:42:35 >

• mansion0345 kullanıcısına yanıt

.

• emrekyc53 E kullanıcısına yanıt
    BIOS'unuzu biraz kurcalamak gerek. Benimde ezberimde yok maalesef, deneme yanılma yöntemi ile bulmanız gerekiyor. Vereceğim linkte ki gibi bir kaç seçenek bulursanız deneyin, eğer emin değilseniz fotoğraf çekip sorabilirsiniz.
    support.lenovo.com
    BIOS'ta Kablosuz Bağlantıyı Etkinleştirme - Lenovo Support CH
    https://support.lenovo.com/ch/tr/solutions/ht071417

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi mansion0345 -- 1 Mart 2021; 21:48:48 >

• mansion0345 kullanıcısına yanıt

bios resimlerini attım. Wireless dair bir şey yok gözükmemekte

• emrekyc53 E kullanıcısına yanıt
    Bu kartların bağlantısı PCI-e olarak gözüküyor o tarza bir isim var mıydı?
  • Bazı Hp modellerinde bilgisayarın klavyesi dışında da wifi açma kapatma tuşu oluyor laptop un etrafına bir bakabilirmisin

• Merhaba;

Bios' unuz eski (F.24) görünüyor; bios güncellemeniz çözüm olabilir.

Kolay gelsin.

• Uygun bios güncellemesi bulamadım. Hp sitesinde maalesef yok. Hp envy dv4 seri numarası ile giriyorum ama bios güncellemesi cıkmıyor.

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.