Selam arkadaşlar
2013 model 175.000 1.6 Dizel polo aracım var.
10bin km önce yağ değişimi yaptırdıktan sonra araçda başlayan bir ses oldu. Hafitende arttı.
Bakım sonrası uzun yola çıktıgım için üzerine düşmedim sonrada iş güç derken o şekil kaldı
Sesi sizlerle paylaşacağım
Ses araba içinde arka cam ile ön cam açık kaldığında çıkan lak lak sesi gibi bir sese benzer tonda ses çıkarıyor
Bugün iki farklı ustaya getirdim.
Kasnak olabilir mi dedim hayır dendi motordan geliyor gibi dendi
Motor açılcak dendi
Eksantrik mil, enjektör veya piston olabilir dendi. Ve buna ek olarak bir kişi de Hava filtresi kazanından gelebilir dedi
Ayrıca araçta yağ kaçağım var şuanda yağı az ama yağ normalken de veya daha önce normalken de bu sesi yapıyordu ki zaten ilk farkettiğim zaman yağ değişimi sonrasıydı
YAğ kaçakları triger yağlanmış keçeden kaçırıyor ve yağ soğutucum kaçırıyor. Bunlarla ilgi bir sorun değil sanırım ama detay olarak vermek istedim
Bunun dışında Egr iptali var araçta partikül taşları da 3sene önce kırdırmıştım
Bu tip bir sesle karşılaşan arkadaşların deneyimlerine ihtiyacım var gösterdiğim ustalar moturu açmadan nerden geliyor bilemiyoruz diyor. Açıkçası güvenmiyorum
SES LİNKİ ( ARAÇ İÇİNDEN ÇEKİLMİŞ KAYIT SANKİ İÇERİDE MOTOR SESİ DAHA AZ OLDUGUNDAN DAHA NET GELİYOR)
https://drive.google.com/drive/folders/1zf9UYQkrfV-90s2iEDyyzOsYkuLY7uFG
Hp wifi sorunu yardım
Merhaba arkadaşlar. Hp envy dv4 laptopum var. Bir gün çalışır durumdayken wifi adeta yok oldu. 3/4 haftadırda aynı durumdayım. Aygıt yöneticisinde gözükmüyor. Aynı şekilde Bluetooth da yok. Driver yüklemeye çalıştım olmadı. Driver yüklemesi için programlar yükledim olmadı. İnternetteki klasik çözümleri işe yaramadı. Wifi aç kapa tuşu şuanda kırmızı normalde beyaz oluyordu. Aynı tuş ile fn + f12(wifi tuşu) bastığımda uçak modu açıp kapatıyor. Yani tuş çalışıyor. Sürücü kartını söküp elimle baktım uzman değilim tabi ama herhangi bir sıkıntı görmedim. Format dahi attım. Hiç bir çözüm bulamadım. Sürücünün resminide paylaştım. aliexpresde 35 TLye buldum. Sorun sürücüden değil ise boş yere almakta istemiyorum. Onun yerine usb-wifi mı almalıyım. Böyle bir sorun yaşayan ve çözebilen arkadaşların fikrine ihtiyacım var.
|
|
Son Giriş: 3 ay önce
Son Mesaj Zamanı: 6 ay
Gerçek Toplam Mesaj Sayısı: 17
İkinci El Bölümü Mesajları: 0
Konularının görüntülenme sayısı: 1.112 (Bu ay: 56)
Toplam aldığı artı oy sayısı: 1 (Bu hafta: 0)
En çok mesaj yazdığı forum bölümü: Otomobil ve Otomotiv Dünyası Genel