Şimdi Ara

1.6TDI Polo hasarlı yardım lazım Acil

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
10
Cevap
0
Favori
477
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Merhaba arkadaşlar bir araç buldum polo 1.6tdı 2013 70binde 3 kazaya karışmış birinde 3bin bilgilendirme yazmıyo sadece rakam yazıyor (bu nedemek ?) ikincisinde 5bin 3uncude de 3 bin var. Ben bu aracı almak istiyorum ama pek arabadan anlamıyorum değişen bi dolu
    parçası var parçalar sıkıntılı parçlarmı onu merak ediyorum.Aracın iç kısmındakı parçalarda da değişen var cam düğmeleri ön panel filn Hepsi doğuşta orjinaliyle değişmiş yardımcı olursanız çok sevinirim bugun yarın alıcam aracı.Raparu yazıyorum aşaya

Kayitlarimiza gore ***5519 Sasi no lu arac 3 adet kazaya karismistir. KZ1: 03/12/2016 Park Halinde Carpma 5405TL KZ2: 20/11/2016 ERP-Calinma 4763TL KZ3: 13/04/2014 ERP-Carpisma 2491TL EK BILGI: ERP (Eksper Raporu)

Mesaj: (1/2) ***9997 plakali araca ait 13.04.2014 kaza tarihli eksper rapor bilgileri: KM: 14750, Iscilik Toplam Tutar: 926.97TL, Parca Toplam Tutar: 1564.72TL, Degisen Parca Bilgileri: ON PANEL(1 adet, Orijinal), ON CAMURLUK SAG(1 adet, Orijinal), ON TAMPON DEMIRI(1 adet, Orijinal), TAMPON DEMIRI ALT BAGLANTI(1 adet, Orijinal), MOTOR ALT MUHAFAZA(1 adet, Orijinal), TAMPON BAGLANTI SAG(1 adet, Orijinal), CAMURLUK DAVLUMBAZI ON SAG(1 adet, Orijinal), JANT KAPAGI(1 adet, Orijinal), BRAKET(1 adet, Orijinal), TAMPON KOPUGU(2 adet, Orijinal), KAPLAMA(2 adet, Orijinal), HAVA KANALI(1 adet, Orijinal), ETIKET(1 adet, Orijinal), UYARI ETIKETI(1 adet, Orijinal), CONTA(1 adet, Orijinal), TUTAMAK(1 adet, Orijinal), SOMUN(3 adet, Orijinal),

Mesaj: (1/2) ***9997 plakali araca ait 20.11.2016 kaza tarihli eksper rapor bilgileri: KM: 64426, Iscilik Toplam Tutar: 1598.40TL, Parca Toplam Tutar: 3164.70TL, Degisen Parca Bilgileri: MOTOR KAPUTU(1 adet, Orijinal), AKU 72 AH VARTA (1 adet, Orijinal), ON CAMURLUK SAG(1 adet, Orijinal), ON TAMPON DEMIRI(1 adet, Orijinal), FAR KOMPLE SOL(1 adet, Orijinal), ON PANJUR(1 adet, Orijinal), CAM ANAHTARI(1 adet, Orijinal), BRAKET(2 adet, Orijinal), FAR BRAKETI(1 adet, Orijinal), KAPLAMA(4 adet, Orijinal), CAM ACMA ANAHTARI(1 adet, Orijinal), CAMURLUK KORUYUCUSU(1 adet, Orijinal), KL?PS(2 adet, Orijinal),

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi emrekyc53 -- 8 Eylül 2017; 21:42:11 >

• Fiyat kilometresini yazarsanız daha sağlıklı cevaplar alırsınız şahsen bana uygun bir araç değil çok değişeni var

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 4yılda 3adet kaza.Ben olsam uzak dururdum.Hele de polo nun hasarlisida hasarisizida almam.Illaki polo alacaksaniz,bu araci almazdim.

Sadece belirtmek istedim :)

• 70binde fiyatı45bin tl. Arac çalınmış daha önce artık klit sistemimi değşmiş neolmussa bir dolu şey değişmiş. Ama yürüyenini sıkıntıya sokacak parçalarmı onu merak edıyorum ben anlamıyorum çünkü
  • quote:

Orijinalden alıntı: emrekyc53

70binde fiyatı45bin tl. Arac çalınmış daha önce artık klit sistemimi değşmiş neolmussa bir dolu şey değişmiş. Ama yürüyenini sıkıntıya sokacak parçalarmı onu merak edıyorum ben anlamıyorum çünkü

Uzak dur kilometresi çekilmiş 2016 11. Ayda 65 bin kilometrede imiş araç şimdi 70 bin olması imkansız gerçi 1.6 dizellere çok iyi diyorlar ama bu araçtan uzak dur kardeşim

• emrekyc53 E kullanıcısına yanıt
    2. kaza ön kaput değişmiş , kaput boyası diğer boya-değisenlere nazaran daha fazladeğer kaybettiriyor toplam hasarda 11.000tl fln

Fiyatı msj hata verince gördüm, hırsızlık kasko fiyatını arttırıyor mu önemli bir soru? O durumda araç için uygun gibi piyasası yüksek bir araç 1.6tdi polo ama satarkende zorlanırsınız bu hasarlar ile,

Benzinli bakıyorsan 42.000tl ye 2012 polo araç var ilan şu an onayda onaylanınca link eklerim...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Storm Raider -- 8 Eylül 2017; 22:4:54 >
    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • 72binde kullanıcısı bayan bir senede 7 8 bin gitmiş demekki

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi emrekyc53 -- 8 Eylül 2017; 22:6:40 >
  • bu aracın temizi 50bin ve üstü. bende satarken zorlanırım belki benim merak ettiğim bu değişen parçaların önemi.benim netten baktıgım kadarıyla bu değişen parçalar mekanik değil
  • uzak dur ama illa ki heyecan aramak istiyorum dersen iban numaramı verebilirim. daha heyecanlı olacaktır
  • Mühim olan aracın nerede onarildigidir.

Eğer gerçekten sadece bu 3 kaza ise ve bunlar yetkili serviste yaptırılmışsa ki oyle görünüyor aracta kolay kolay problem olmaz.

Ama satarken yinede problem olur.

1.6 tdi inin enjektorlerine bastırmanızı tavsiye ederim. Motor bana göre çok da sağlam degil. Yakıtı 1.5 90 hp renaultlara göre farkedilir şekilde fazla.

Kliması güzeldir. B segmentinde süspansiyon konforu yaşarsınız. Döşemeler vs b segmenti araçlara göre kalitelidir. Genel olarak b segmentine göre sessizdir.

Ancak c segmenti parasına satılmayı hakeden bir yanı da yoktur.

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.