Şimdi Ara

hp yetkili servisinde yaşadıklarım...

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
3
Cevap
0
Favori
473
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • arkadaşlar hp laptopumu yetkili servisine götürdüm verdim hasar falan vardı neyse de dedimki format atılmasınıda istiyorum vede format atılınca recovery sürücüsü yapabilirmisiniz dedim bakarız bleki yapmayız dediller yani kesin değil dediler..ben bir hata yapıp aldığım zaman recovery sürücüsünü silip c sürücüsüne dahil etmiştim yani 100 gb tek hd yapmıştım da o yüzden istedim..

Sizce yapmaları zorunlu değilmi recovery bölümünü...

+ olarak xp pro yüklenmesini talep ettim yükleyemeyiz dediler bende itiraz etmedim neden böyle bir karar veriyorlar neden yani sadece xp home ???

vede arkadaşlar belki kasa değişimini istiyeceğim de hp pavilin 5196ea laptopumun kasasının kasa değişimini istesem ne kadar tutar?*

vede birde 1 gb ramim var laptopum 512 + 512 şekilde...

2 gb ram taktırmak istiyorum 1gb + 1 gb olacak bu ne kadara patlar birde ???

daha söylemedim kasa değişimini tam olarak 1 tane çizik var ama 1 tane çizik hiç gözükmüyor olsada ben yinede değişimini istedim valla altında gözükm üyor küçücük ama yinede var değiştirteyim dedim hazır götürmüşkene...

daha neler istiyebilirim arkadaşlar bildiğiniz var olan sorunlar varmı hp de ?

hazır yetkili servisteyken bildiğiniz bilinen sorunlar varsa söyliyeyimde yapsınlar işleri o..

• ya dostum bide sorsana bu yavaş açılma sorunu neden kaynaklanıyomuş alet beni kafayı yedircek....
  • tamam sorarım birde bir ara arkadaşlar müzik dinlerken wirelessı açınca müzikte kesilme falan oluyor diyorlardı hatta bu soruna hiç bir çözüm getirememişler 1 ay falan uğraşmışlar..
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.