Şimdi Ara

HP6172 iiiiiii sesi ve pil oynaması

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
12
Cevap
0
Favori
628
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşalr alalı yalnızca 8 gün oldu gidip değiştireceğim.

Bu işlemciden gelen iiiiiiiiiiii sesi genel bir sorun mu? (pilde oynuyo hafiften)
    eğer genel bir sorunsa artık ya para iadesi isticem yada başka bir ürün alcam.
    Lütfen yardımcı olun.
    Elektronik tamamen şans işi ama genede şansımı fazla zorlamıyım ben bu genel bir problem ise.

Saygılarımla

• 1 konu başlığı açmak neyinize yetmiyor da 3tane açıyorsunuz anlamış değilim..Dikkat ettim konulardaki yazılar da farklı..Hatayla değilde kasten açtığınız da belli
  • ya gerçekten gitmedi die attm özür dilerim gene tüm forum kullanıcılarından.

Önceki attığım yazıyı gitmezse kopyalamak aklıma gelmedi bu yüzden farklı yazılar ıldu.
  • anlamadığım nokta buradaki arkadaşlar nasıl yardımcı olabilirler ki bu tip bir ses veren ürün hakkında?
    örnekliyorum:
    - arkadaşlar hp nb'tan iiiiiiii diye bi ses geliyo, acil yardım!!!
    - aldığın yere götür
    (sonuç ürün mağazaya, oradan servise gider)

- hp yetkili servisi ara
    (sonuç ürün servise gider)

- ha o ses mi? o her hp nb'tan gelir
    (sonuç biraz daha kasarsın, sese dayanamaz servise yollarsın)
  • quote:

Orjinalden alıntı: neroman

anlamadığım nokta buradaki arkadaşlar nasıl yardımcı olabilirler ki bu tip bir ses veren ürün hakkında?
    örnekliyorum:
    - aldığın yere götür

- hp yetkili servisi ara

Arkadaşın demek istediği farklı sanırım. Arkadaş bu problemi daha önce yaşayan varmı diye soruyor?

• quote:

anlamadığım nokta buradaki arkadaşlar nasıl yardımcı olabilirler ki bu tip bir ses veren ürün hakkında?
    örnekliyorum:
    - aldığın yere götür

- hp yetkili servisi ara

Bu forumun amacı da bu zaten .Evet arkadaşın demek stediği farklı . Brurada hangi model de hangi sorun var vesaire almadan önce öğreniyoruz yada alan arkadaşlar incelemelerini yapıyorlar değilse sadece teknik bilgimizi artırmak amacını güden bir forum değil.

Evet berk umutlu kardeşim o bir sorun değil (tabi aynı sesten bahsediyorsak ki büyük ihtimal aynı ses)
    Ben de arkadaşa konyadan almıştım . Hoparlör kısmının oradan ama hoparlörden gelmiyor çünkü sesi kapatarak baktım güç kısmından gelen ses den rahatsız oldum bendeki dv 6142 idi .Eskişehirden konya ya sırf bunu değiştirmeye gittim değiştirdim diğer laptop a windows u kurdum dükkanda acaba aynı ses ondad a varmı diye .Aynı ses onada da var.Bende eski ürünümü geri istedim vazgeçtim değiştrmekten...Pavilionlarda olan bir sorun bu.

iiiii diye ince bir ses geliyor değilmi .Sessiz ortamda belli oluyor . Quick play i açarsan windows ta iken ses biraz daha artacaktır. Ve hoparlör ün olduğu o civarlardan geliyor ama hoparlörden değil

Pil için yapcak birşey yok öyle yapmışlar .Belki kauçuk filan yaerleştirebilirsin. İki gördüğüm pavilion modeli de oşekilde pil gevşek ve oynuyor.ama sağlam bi şey olmaz. Makine diğer tüm özellikler itibari ile bence süper....

• benim de derdim arkadaş işini çözsün.
    yani nb'tan dayanılmaz bir ses geliyorsa ürünü gidip değiştirsin ya da tamir ettirsin.
    yani burada kim ne yapabilir ki ses veren bir ürüne?
    ben de kendisine servis'e götürmesi gerektiğini belirttim, işini çabuk yoldan halledebilmesi açısından.

driver sorunu değil ki bu buradan link verelim?

bu arada sordu öğrendi bütün pavillon'lardan geldiğini, bana kalırsa atsın kafalarına.
    yeni aldığım nb'tan neden ses çıksın ki?
    2 günde soğursun üründen, ne gerek var.
    sonuçta hepimiz en az 2-3 yıl kullanmak için alıyoruz nb'larımızı.
    bu tip bir arıza ile kullanmak adamı kanser eder.
    çakmak değil ki bu?
  • Arkadaşlar ben dayanamıyorum alalı yalnızca 10 gün oldu.Bu hafta içinde gidip para iadesi yaptırcam.
    YAŞASIN TÜKETİCİ HAKLARI
  • Ama şöylede birşey var,evet burası foum ve bu forumun "hp dv6000serisi kullanıcalı"diye bir başlığı var.Arkadaş üşenmeyip konu açacağına ilgili konuya girip sorunun genelde olduğunu görebilirdi.
    Bencede iade al yada Acer 5634e bir bak
  • HP Pavilion dv6000 kullananlar derneğine bakarsan orda çözüm yolu var bu sorunun.
  • yani en azından bişey öğrenmiş oldu, elbirliğiyle
  • arkadaslar meraketmeyin ben bileceğimi biliyorum

bir hata ettik yanlışlıkla 3 başlık açmışım ÖZÜRÜMÜ DİLEDİM niye bukadar uzatıldı bu konu anlamadım.

Ayrıca kimileri benim ne demek istediğimi anlamadı ben bu dv 6172 kullanıcılarının genel sorunumu dedim.Bunu biz nasıl çözelim dendi.Birşeyin çözülmesini istesem buraya danısmam burası yetkili servis değil bilmeyen varsada öğrendi şimdi.

beni anlayanayarak cevap yazanlara teşekkür ederim.

Ayrıca bu pc den kiminle karşılastıysam bu ses problemi ve pil oynaması mevcut.
    ankara Vatan bilgisayardan almıştım 30 gün içinde HP yetkili servisine götürüp malın AYIPLI olduğuna dair belge almamız ve bunu vatana götürüp istersek para iadesi istersekte mal değişimi yapabileceğimizi söylediler.

sorun yaşayan herkese geçmiş olsun.

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.