Şimdi Ara

HPI E 10 Nasıldır Bilgisi Olanlar Yardım !!!!

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
46
Cevap
0
Favori
765
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • http://www.sahibinden.com/ilan/alisveris-hobi-oyuncak-rc-model-hpi-e-10-ford-mustang-rtr-109494-220621887/detay
    Yukarıda Linkini Verdiğim HPI E 10 Sizce Nasıl Amacım Drift Atmak Ve Arada Bir Hız Yapmak Bu Arabayı Fırçasız 12 t 4730 kv lik bi motor ve buna uygun esc alınca adam olurmu Ne Kadar Sürat Yapılabilir Bilen Arkadaşlar Cevap Yazarsa Sevinirim Birde Üzerindeki Motorla Kaç KM Hız Yapabilirim _?_ ACİL CEVAP VERİN KAFAMDAKİ SORULAR CANIMI SIKIYOR

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi emir.ct -- 10 Temmuz 2015; 22:59:50 >

• emir.ct kullanıcısına yanıt
    Carismayı düşünme. Hpi e10 değil de sprint 2 drift daha doğru bi tercih sanırım. 2 gün sonra elimde olacak dilersen yorumlarımı söylerim. Ama alabiliyosan team magic e4d almalısın asıl tavsiyem odur

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • İyi olur Dostum Birde İkinci Elmi Alıcaksın :)
    aldım bile
  • quote:

Orijinalden alıntı: Veys2000

aldım bile

Fotoğraf atarsın değilmi?

• Dm den numaranı ver whatsapp varsa ordan atayım

• quote:

Dm den numaranı ver whatsapp varsa ordan atayım

Hızlıresim var hocam oraya uploud edip atabilirsiniz maalesef whatsapp yok bende aslında vardıda silmiştim :-)

• Tamam becerebilirsem atarım yarın büyük ihtimalle bende. En geç ondan sonraki gün

• quote:

Tamam becerebilirsem atarım yarın büyük ihtimalle bende. En geç ondan sonraki gün

Tamam hocam bekliyorum.

• Kardeş Banada Atarsın Değilmi Fotolarını Birde Nasıl Güzelmi Araba Kaça Aldın Bilgilendir Bizi :D
    600 lira 2. El az kullanılmış pırıl pırıl. Araştırdım da aldım bu uygun geldi bana. Acelem olmasa az daha bekler team magic e4d alırdım. Ama şase iyi arkadaşlar gelince yorumlarımı da söylerim yeni başlayan biri olarak

• KARDEŞ FOTODA ATARSIN UMARIM BENDE HPI E 10 ALICAM SONRA MODİFİYE EDİCEM CANAVAR YARATICAM EPEY ARAŞTIRDIM 850 900 Ü BULUCAK AMA FENA OLUCAK :D
    Sprint 2 drift daha üst model diye biliyorum ama tercih senin

• Alıcamda Hangisin Alayım Bilmiyorum ;)
  • Kardeş Almadınmı Snn Canavarı
    Vala kardeş kargoya verilmiş, o da bilmem ne iş günü içerisinde olunca haftasonu çıksın bekliyoruz ben de çok sabırsızım

Yanına yedek kayış seti ve bi takım da drift lastiği siparişi verdim yurtdışından.

• İyi Hadi Hayırlısı Kardeşim Bizde Seni Bekliyoruz Bu Arada Sen Nerde Oturuyosun İl olarak
    Ankara Yenimahalle. Bekliyorum kargoyu kusura bakmayın

• Hadi Hayirlisi Kardes Yas Kac ti Burada Ben de Izmirde Oturuyorum 17 Olucaz nasipse :)

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.