Şimdi Ara

. (7. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
217
Cevap
9
Favori
28.951
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
57 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 56789
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    Kirli kan yoktur, he mi. Ortaçağ kilise tıbbının dayandığı eski yunan uydurması da değildir. Siz buldunuz zaten bloodlettingi, intihâl yapmadınız. Eserin üzerindeki ilk hak sahibisiniz.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • volyas V kullanıcısına yanıt
    Sizin de sağlık bakanınızın da altında çalıştığınız hademenin de diploması benim gözümde geçersiz.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Mete Can Karahasan -- 15 Aralık 2019; 13:57:43 >
  • Hpv nasil bisi arkadaslar bi ozet gecer misiniz?

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • BigMuffin kullanıcısına yanıt
    Eversiyon yapmadığından hücreler arası yayılmıyor, bağışıklık yanıtı yaratmıyor. Hücre ürediği zaman hücrelere yayılıyor, döküldüğü zaman çevreye bulaşıyor.
    Normal deri dokuda bazal hücre kanseri gibi yayılımda davranıyor en fazla. Yumuşak dokularda da ağız mukozasında çok tehlikeli değil çünkü hücrelerin üreme-dökülme dengesi benzer. Devamlı üreyen dokuların normal dokularla komşuluğunda gelişebildiği yerlerde hastalık yapma riski artıyor. Sünnetsiz pipi dokusu ve rahimağzı gibi. Hücrelerin devamlı dış cidara döküldüğü yerlerde bulaşıcılık sağlıyor ama hastalık için safhasını ilerletmiyor. İleri hastalık yapan türlerinin farkı yayılım itibarı ile buraları tutmasından kaynaklı.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Mete Can Karahasan -- 15 Aralık 2019; 14:10:21 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: DenizÇ

Aşı olayın sordum bugun hocaya zaten sende 1 taneydi yaktık bitti eğer 1 sene içinde yakıldıktan sonra birden fazla tekrsr yaparsa aşıya gerek duyulur şuan duyulmuyor sende dedi ama bende 1 seneden beridir 1 tane vardı et beni
    abartılacak birsey yok tedavisi var özelden yazdım size. Bu hastalıgı çogu insan tasıyor belki bu forumun cogunda vardir her cesidi sigil yapmiyor genelde erkekler tasıyıcı durumda oluyor.Nedense ilk ogrenenlerde senin gibi öldüm bittim oluyor asıl sorun bayanlar icin onda ilerleyen donemlerde rahim agzı kanserine sebeb oluyor cok dsuk ihtimal olsada gecmis olsun.
  • Mete Can Karahasan kullanıcısına yanıt
    Arkadas dogru söylemis o bölgenin kıllı olması gerekiyor bulasımın azalması için.Tüm doktorlar bu tavsiyerlde bulunur zaten.
  • promil06 P kullanıcısına yanıt
    Evet, zaten ben de temizliğinize özen gösterdiğinizden her yıkamada çamaşır suyuyla ağartmayı da ihmal etmiyorsunuzdur eminim o kılllarınızı dedim. Nasıl bir devir arkadaş, kılla viral mücadele yapıyor adamlar. Cidden varlar.

Birşey bildiğim yok derken siz de buradaki alternatif tıpçı gibi içi boş temenni paylaşıyorsunuz.

• Merhaba bende de 2 yıldır falan var siğiller duruyo öyle bi dönem geçtiler şu an yine var birkaç tanesi siyah tribe sokuyor beni. Doktora gidicem bir türlü gidemedim dermatoloji kliniğine mi gitmemiz gerekiyor. Takma kafana
  • quote:

Orijinalden alıntı: Mete Can Karahasan

Birşey bildiğim yok derken siz de buradaki alternatif tıpçı gibi içi boş temenni paylaşıyorsunuz.
    arkadasım ben temenni paylasdıgım yok bu hastalıgın tedavisi var arkadasada özelden yazdım illettim zaten abartılacak bir durumu yok ,normal bagısıklıgı guclu insan 1-2 senede vucudundan bu virüsü atar bagısıklıgı dusuk insan atamaz bunun icinde bagısıklıgını guclendirmesi gerekiyor bu sayede minumum 6 ay icinde virusten kurtulur tabi bazı inatcı tipleri var yukardaki arkadasın yazdıgı gibi onlardan kurtulması biraz daha zaman istiyor ,o bölgenin tahriş olmaması gerekiyor nemli olması lazım çümkü tahriş oldugunda virüs deri altından yayılıyor.Geneldede zararsiz tipleri sigil yapar bu hastalıkta.
  • Vip3r kullanıcısına yanıt
    hemen git bir cildiye doktoruna görün tedavini ol sonra çok pişman olursun .
  • Mete Can Karahasan kullanıcısına yanıt
    anladım ki bomboş insansın, bir şey bildiğin yok boşuna yer kaplama bu forumda.. Git bir araştır öğren de ondan sonra gel burada yorumda bulun. Azıcık aklın varsa google yaz da bu hastalığı doktorların tavsiyelerine bir bak..
    Alınırmış paşam.
    Komdomlar kışlamız, kıllar süngümüz diyorsun. Ben de arttırıyorum; size yetmez, ama evet diyorum.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Mete Can Karahasan -- 15 Aralık 2019; 15:13:28 >
  • Öncelikle geçmiş olsun. Lütfen intiharı falan düşünüp kendini bu kadar üzme. Okuduğum kadarıyla bunun tedavisi var ve tedavi sonucunda erkeklerde tekrar nüksetmesi çok düşükmüş. Direk Medical Park sitesinden aldığım yazı hatta.

"Erkeklerde Hpv tedavisi mutlaka yapılmalıdır.Erkekte kondilom tedavisi için en iyi yöntem yakma yöntemidir.Erkekte kondilom tedavisi için seçenekler sırası ile koterizasyon, lrrp veya lazer ile doktorun seçeneğine göre yakma işlemi gerçrekleştirilir.Tedavide genital siğilleri yakmanın yanı sıra dondurmak, cerrahi olarak çıkarmak ve küçük siğillerde özel kremler sürerek tedavi etme seçeneğide bulunmaktadır.Erkekte HPV tedevisi seçenekleri arasında yakma yöntemi en kalıcı yöntem olup nüksler yani tekrarlar daha azdır."

Çoğu kişide var bu durum. Belki bende de vardır ama farkında bile değilim. Kendini harap etme kardeşim.

• Arka kapıdan kondomsuz zorlamarsanız olur böyle şeyler.
  • işte bu yüzden evim dışımda hiçbir yerde sıçmam
  • 
Sayfa: önceki 56789
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.