< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi DenizÇ -- 24 Mayıs 2022; 0:6:23 > < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı > |
Bildirim
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi DenizÇ -- 24 Mayıs 2022; 0:6:23 > < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı > |
arkadaş sanırım HIV ile karıştırmış
|
sakın düşünme bile hocam. dünyada milyon tane insan vardır herhalde bunla yaşayan, yani tam bilmiyorum ama asla aklına bile getirme. okuduğuma göre tedavisi de var
|
Ben bu dünyadaki en müthiş ve karizmatik erkeğim...
|
Hpv için intihar mi edilir arkadaş, kafanız mı güzel.
Şu hayat kadınlarından da uzak durun, hpv onlardan kapabilecegin en hafif hastaliklardan birisi. |
|
hocam intihar etme boşver cinsel hayatsızda yaşar insan rahat ol eğlen ;)
|
konu ilgini çekmiyorsa yazma birader. hakaret yazmaktan iyidir.
forumda biton insan birton hayat birton deneyim var. adam en yakın akrabasına soramadığı soruyu geliyor rahatça yazıyor ve karşıdaki insanlarda rahatca cevaplıyor. ne sen ne de ben,kimsenin bu özgürlüğünü elinden almaya gücümüz yetmez. kurallar çerçevesinde adam konusunu açmışsa sana bana düşen, ya susmak yada konu ile ilgili deneyimin varsa onu yazmaktır. |
Paşaaa bildiğin uçuk virüsünün genital olanı gibi bir şey. Yaktırabiliyorsun kremi var bilmem nesi var. Bi şey olmaz paşa. Çok basit bi şey. Çoğu gençte de taşıyıcılık ve belirtleri de var. Hafif bi şey anlayacağın. Bağışıklığın falan düşünce çıkıyor bazen kendi bile düşüyor. İyi beslen, iyi uyu. Hepimiz her an kapabiliriz.
|
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi iyi birisiydim -- 12 Aralık 2019; 23:27:8 > |
|
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > |
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Moşer -- 12 Aralık 2019; 23:50:55 > < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi pcdaly -- 12 Aralık 2019; 23:56:6 > |
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > |
|
|
|
|
|
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi MaxPayne87 -- 16 Aralık 2019; 3:42:51 > < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
|