Şimdi Ara

. (8. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
217
Cevap
9
Favori
28.951
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
57 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 678910
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    O hsv

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • bende de 20 yildir var
    bagisikligini guclu tutucan yoksa tekrar cikabilir
    ben de 1-2 tane baslamisti . sonra 15-20 tane et beni gibi cikmisti 20 yil once,
    yaktirmadim wart-off diye bir sey aldirmistim amerikadan sigil ilaci
    kuruttu yakti bi daha da cikmadi
    simdi cocugum var karimda bi si yok
    cok cabuk gecen bi olay benim de bayag sinirim bozulmustu
    bi dumur olunuyo insan ilk basta haklisin
  • tritone kullanıcısına yanıt
    Siğilleri yaktıracağına neden sen de hayatından vazgeçmedin? Kadavrandaki siğil lezyonlarından ders alıcaktı gençler, bu türk tıbbına vurulmuş çok büyük bir darbe. Bir dahakine acilde değil, morgda bekleniyorsunuz.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Mete Can Karahasan -- 15 Aralık 2019; 16:42:14 >
  • Nasıl kaptınız bunu ?

Çok abartılacak bir durum değil en fazla kanser olursunuz zaten devamlı 2-3 ayda 1 kontrole gideceğiniz için normal sağlıklı insandan bile daha iyi korunursunuz nedeni ise adam bir anda kanser olduğunu anlıyor ve evre ilerlediği için bir şey yapılamadan ölüyor sizin en azından kontrolde doktorunuz anlar veya kolonoskopi yada Tomografi / MR (manyetik rezonans) ile görülebilir.

Sadece takip edilecek HİV gibi değildir.

Zaten yavaş yavaş bu hastalıkların çözümü bulunuyor.

İlişkiye gireceğimiz karşı cinsi kendimiz dahil check up yaptırmada fayda var
  • Siğilleri yayma ve topluma kazandırma derneği olarak nedir bu kurbağalara duyduğunuz haset diye siz değerli hpv taşıyıcılarına soruyorum.

• NitroNos kullanıcısına yanıt
    Tedavisini sen de bulsaydın ya, hacamat sülük propolisle geçebilecek tedaviler dururken seninkini uygulardık. Ama bak çok kolay ve ucuz olmasın diye hemen şimdiden uyarayım. Emar bt pet olmazsa olmazımız. Biz bir kere burada sağlık sistemi çekip çeviriyoruz. Her tür reçeteyi imzalayacak yetkimiz vardır, seninkini de plana programa dahil ederiz, çok da zor birşey değil.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Mete Can Karahasan -- 15 Aralık 2019; 16:28:31 >
  • Mete Can Karahasan kullanıcısına yanıt
    Ne diyorsun insanlar seni anlayamaz.

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • NitroNos kullanıcısına yanıt
    Evet, her kuşu yedik bir bunun eti kaldı. Hortumlayın nasıl olsa can havliyle kapına dayanmış insan sgkyı soymana mı ses çıkaracak! Tuttuğunuz çanağı tam sıyırın dibinden ki ardınıza kalmasın. Reçetesi önemli değil, parsayı toplayın voliyi vurun. Pilavdan dönenin kaşığı kırılsın... nasıl olsa alemlerde hastalıklarla savaşıyoruz diye anlatsan ne olacak, cahilse inanır bilgiliyse zaten sen kandıramazsın.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Mete Can Karahasan -- 15 Aralık 2019; 17:4:32 >
  • Kadınlardaki HPV yi, radyasyon onkolojisi bölümü TEDAVİ EDİYOR. sizinki daha kolay olabilir. Bence oraya uğrayın.

• aksinaletinsan kullanıcısına yanıt
    Çüş. Radyasyon mu. İyonize ışın mı alırsak geçer, yoksa noniyonize mi... ulan memleket dingonun ahırına dönmüş. Önüne gelen herkes kartvizit bırakıyor.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Mete Can Karahasan -- 15 Aralık 2019; 16:52:32 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Mete Can Karahasan

Çüş. Radyasyon mu. İyonize ışın mı alırsak geçer, yoksa noniyonize mi... ulan memleket dingonun ahırına dönmüş. Önüne gelen herkes kartvizit bırakıyor.
    Google.

• aksinaletinsan kullanıcısına yanıt
    Nihat Hatipoğlu.

• Benim bildiğim kadarıyla hpv hive kıyasla oldukça yaygın. Erkekte siğil haricinde sıkıntı yapmıyor, kadında rahimağzı kanseri riskini arttırıyor.
    Hiç olmasa en iyiydi ama hayatına son verecek bir durum da yok. Bundan önce prezervatif kullanmamanın cezasını bundan sonra hayatın boyunca prezervatif kullanmak zorunda kalarak çekeceksin. Geçmiş olsun

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • sinergy kullanıcısına yanıt
    Yenidoğanda yutak papillomu yapıyor sonra. Nereye sıkıntı yapmıyor? Değdiği yeri yakıyor. Çok katlı deri bir tek kendisini savunabiliyor. Bunla yaşayanın derdi çilesini bir düşünün. *Düşünemedi*.

• Ve avatar Grigori Rasputin
  • Sen yazdığıma inanmadın mı yoksa?

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Avatarındaki adamın kim olduğunu ve şanını biliyo musun?
  • quote:

Orijinalden alıntı: WesterLandX

hacamat eğitimi almış doktor mu
    hadi onu geçtim hangi çalışmalar ile kanıtlandı? Kaynak? Milliyet çocuk mu?

alın size pubmed'in hacamat ile ilgili en fazla geri dönüş alan makalesihttps://www.ncbi.nlm.nih.gov/pmc/articles/PMC3289625/

peki sonuç ne? bir şeyler bulduk da sonuçlar yanlı gibi. daha geniş bir araştırma yapıp kesin bir sonuca ulaşılabilir, bu şekilde pek bi naneye benzemedi. sonuç bölümünde yazanlar bunlar.

ayrıca hacamat üzerine pubmed e bir kamyon makale girilmesi onu bilimsel yapmaz. gidip çorabın iz yaptığı yeri kaşımanın faydaları diye de makale açabilirsiniz. pubmed onay mercii değildir.

kirli kan diye bir şey de yoktur. geçiniz.

ha gerçi "doktor" olduğunuz için bilmeniz gerek bunları. ben niye anlatıyorsam
    Senin de kafan güzelmiş.

• quote:

Orijinalden alıntı: sinergy

Benim bildiğim kadarıyla hpv hive kıyasla oldukça yaygın. Erkekte siğil haricinde sıkıntı yapmıyor, kadında rahimağzı kanseri riskini arttırıyor.
    Hiç olmasa en iyiydi ama hayatına son verecek bir durum da yok. Bundan önce prezervatif kullanmamanın cezasını bundan sonra hayatın boyunca prezervatif kullanmak zorunda kalarak çekeceksin. Geçmiş olsun
    söyledikleriniz doğru ama tedavisi var vucut bagısık sistemiyle mikrobu vucuttan atabiliyor.
  • Dostum Dünyanın yarısından fazlasında hpv var.Kondom kullansan bile üstüne ten kısmından bulaşabilen bırsey.Bagısıklık sistemin Guclu olursa sorun yaşamazsın.Birde bundan sonra jiletle tıraş olma makine ile al jilet cilde zarar verdiği için daha çoğalır.
  • 
Sayfa: önceki 678910
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.