Şimdi Ara

. (10. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
217
Cevap
9
Favori
28.953
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
57 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 7891011
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    İnce alayını düz beyinlilere nükte yaparak anlatamazsın. Kıllı takım çantasının virüs koruması barındırdığını zannediyorlar. Bible belt midir bekaret kuşağı mıdır nasıl bir karantina halkası ki o ben pek bilemedim. Sanırım birilerinin zihin rahatlatıcı müşteri garantisi oluyorlar.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: WesterLandX

argümanın yoksa boş yapma.
    :)) bu kafaya estağfurullah ne argümanı :)

• zinadan uzak durun. bir çoğunuz vakti gelince evlenip gidecek zaten. şu hayatta kısa sürede olsa arkadaşın dediği gibi 5 saniyelik orgazm'dan farklı güzel aktivitelerde var.

• elLbufFer kullanıcısına yanıt
    bak haklıymışım, boş yapıyorsun.
  • hocam şimdi her eskortta var mı bu hpv ve prezervatif işe yaramıyor mu
  • quote:

Orijinalden alıntı: tacimmüdür

hocam şimdi her eskortta var mı bu hpv ve prezervatif işe yaramıyor mu
    Condon hpv kapma riskini %10 anca düşürür. Çok yaygın. Çağın problemi. İtalya’da çocuklukta zorunlu hpv aşısı var. Türkiye de ilginç seyler oluyor.

• Psikotrex kullanıcısına yanıt
    Müslümanlara o kadar tesir etmiyor doku itibarıyla.

• Hocam nerelere temas edersek bulaşiyor,öpüşmeyle bulaşır mı
  • Çok yakın bir arkadaşımda Ankara' da geçen haftalarda yakalandı neredeyse Malı kökünden kesecekti korkudan :) Sonradan bu işte uzman bir doktor buldu Servet Usta diye adama nasıl bir soyad geldiyse valla şanslıymış işin Ustası gibi, hayır arkadaş bu işte bayan doktora da gidemiyorsun derdiniz anlatamıyorsun neyseki adam Dermolog muş işi kökünden halletmiş hatta ihtiyacınız felan olursa diye buraya bırakıyorum linkini adamın.

https://drservetusta.com/uzmanliklar/genital-sigil-tedavisi-ankara/

• Kadınlar açısından daha sıkıntılı

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • İyi düşün hocam HIV de kalabilirdin...
  • quote:

Orijinalden alıntı: tacimmüdür

Hocam nerelere temas edersek bulaşiyor,öpüşmeyle bulaşır mı
    Bulaşır o yüzden virüslü kişilerin kullandığı kişisel eşyaları dahi kullanmayın denilir. Kaşık vs

• www.hurriyet.com.tr
    MICHAEL DOUGLAS: ORAL SEKS YÜZÜNDEN KANSER OLDUM
    http://www.hurriyet.com.tr/gundem/michael-douglas-oral-seks-yuzunden-kanser-oldum-23423348

• Kimi tütüne tiryaki olur, kimi papanikolaou virüsüne...

• hpv ise intihar etme. hiv se et

• Dostum merhaba SAKIN İNTİHARI DÜŞÜNME 24 YAŞINDA GRİPTEN KANSER OLMA İHTİNALİNDEN DAHA AZDIR HPVDEN KANSER OLMA İHTİMALİN! şimdi bundan önceki yazılanları bir kenara bırak oncelikle hpv vucuttan temizlenir yabancı kaynaklarda clerify olarak geçer.Ben 21 yaşındayım, hepimiz insanız ve cinsellik ihtiyacı bir temel ihtiyaçtır yani yukarıda yazılanların hepsini okumasamda bazıları gerçekten uzak yoz yazılardı.Tek eşli olmak evlilikten sonrası için geçerlidir ve doğrudur tabiki sadık kalmak gerek, onun dışında her insanın omru boyunca tek eşli olması çok düşük bir ihtimaldir.Kondom kullanacaksın ve evlenmeden önceki ilişkilerinde kan ve cinsel sıvılar yoluyla bulaşan hastalıklardan korunmak için ama eğer hıv bulaşan varsa oda intihar etmesin, günlük alınam tek bir hap ile normal bir hayat geçirebilirsiniz bu hapı almaya başladıktan 3 ay sonra hıv kanda tespit edilemez ve bulaşmaz hale gelecektir, bu yüzdendir ki Türkiye'de evlilik öncesi idrar ve kan testleri ile hepatit sifiliz hıv-gonore klamidya gibi cinsel yolla bulaşan hastalıklar testleri yapılır ve pozitiflik durumu gozlenirse tedavi oldunduktan sonra evlilik işlemleri başlar yani evlenmeye engel teşkil eden herhangi bir hastalık yoktur.HPV testi evlilikten önce Türkiye'de yapılmaz ama yapan ülkeler var ABD gibi bundan mütevellit hpv ile ilgili veriler ve çalışmaların çoğu ABD kaynaklı ve ben de oralardan araştırdıklarımla ve Türkiye'de ki bu konuda en bilgili kişi olduğunu düşündüğüm Dr.Süleyman Engin AKHAN ın yazıları ve videolarından öğrendim bir de kendisinin yine yurtiçi yurtdışı platformlarda ki konferanslardaki konuşmalarından.HPV normal şartlarda ( yanı eğer hıv,kemoterapi gibi bağışıklık baskılayıcı şeylere sahip değilsen) en geç 4 yılda, bu 4 yıl içinde tekrar bulaşı olmazsa tabi, vücuttan temizlenir.Bu süre senin yaşına beslenmene spor yapmana virusun tipine bağlıdır.16-18 tipleri en geç temizlenen tiplerdir-siğil yapan tipler ise kolay temizlenir ve asla kansere sebebiyet vermez milyarda 1 ihtimalle bile siğil yapan 2 tip kansere sebep vermez.En erken 6 ayda temizleyen kişiler gördüm, zararsız tipler ortalama 9 ay riskli tipler ortalama 17 ay içinde temizlenir.Senin gittigin prof. un neden temizlenmez dediğine gelelim, bundan 5-10 yıl önceki kaynaklarda bu böyle geçer çünkü HPV hâlâ çok bilinen ve uzerine yeterince calışılmış bir virus değil ama dunyada farkindalık oluşmaya başlıyor, Avusturya-ABD-İngiltere gibi ülkelerde aşısı okullarda uygulanmaya başladı bile üstelik aşı maya bazlı yani herhangi bir yan etki yaratamıyor, sadece maya alerjisi olanlar aşıyı olamıyor.HPV DNA testi siğilden alınan örneklerde hem kadın hem erkek için kesin sonuç verir fakat ne yazık ki 200 ü aşkın hpv tipinden sadece 2 tip siğil yapar, ama test kadınlarda siğil yoksa da doğru sonucu verir çünkü örnek almak için alan biraz daha elverişli :).Erkeklere gelecek olursak HPV DNA testi eğer siğil yok ise penisten alınan örneklerle özel laboratuvarlarda 500-600tl civarı ücretlerle yapılır, ne yazık ki siğil yok ise Türkiye'de henüz erkekler için ücretsiz test yaptıramıyoruz fakat kadın arkadaşlar her 3 yılda bir smear testini yaptırmalı ücretsizdir bunu takiben doktorunuz HPV DNA ister ya da istemez.ABD de yapılan bir deney sonucu 50 adet erkek hpv taşıyıcısı test guvenilirliği için teste sokulmuş ve sonuç olarak, penil örnekle test yapıldığinda yüzde 50-Üretral örnek ile test yapıldığında yüzde 89.1-meni ile örnek yapıldığında yüzde10 küsürlerdeydi tam hatırlamıyorum-hem penil hem üretral ile test yaptıjlarında ise yüzde 100! evet Yüzde yüz sonuç almışlar yani 50 taşıyıcıda test sonucunda pozitif gelmiş.Testin linkini aşağıya bırakacağım.Bu testi Mavilab doğru şekilde yapıyormuş, düzen ve gelişim lab.lar ise sadece üretral örnek alıyormuş duyduklarıma göre, örnek alımını erkek bir personel yapıyor bir çubuk ile saniyeler içerisinde sürtünerek alıyor çekinecek bir sey değil, eğer ozellikle belirtirsen hem penil hem üretral örnek alırlar ki siğilim varsa ordan da ekstra aldır yani en az 3 çubuk kullansınlar her cubuk ile 1 örnek alınıyor.Bu virüsten arınıp evlenip çocuklarınla mutlu bir hayat sürebileceksin dert etme.Bunların dışında eğer hızlı bir şekilde temizlenmek istersen Ahcc adında bir takviye var tarım orman bakanlığı onaylıdır bazı doktorlar gereksiz görsede bu ilaç ile 6 ayda negatif olanlar olmuş! ama mesela Yukarıda bahsettiğim Süleyman Bey boşuna para vermeyin, kendine kendine temizleniyor diyor.Aslında haklı ama gripte kendi kendine geçiyor olsa da gidip 2 nurofen atıp kendimize geliyoruz :). Ahcc bitkisel üründür ilaç değildir eğer almak istersen hpvliyiz.com'a girip oradan ulaşabilirsin ve hpvden temizlenmiş binlerce kişinin hikayelerini okuyabilirsin.Eğer aklına takılan eksik yazdığım bir şey varsa lütfen sor yardım etmek isterim, ha eğer "ulan sen kimsin ben prof.ile konuştum geçmez dedi işte sktr işine bak" dersen bunuda anlarım haklısın böyle dersen de Süleyman Engin AKHAN ın sitesine girebilir,hasta yorumlarını okuyabilir, muayenehanesine gidebilir, mail ile sorularını ona sorabilirsin oda profersör benim gibi alaylı sallamıyor :).Geçmiş olACAK, kendine iyi bak asla kendini üzme, yaşamana bak, bu sürede kılları makas ile kısalt sinekkaydı yapma ve susturucuyu takmadan sokağa çıkma bu şartlarda cinsel ilişkiye de girebilirsin ! Yukarıda bahsedilen bir de yabancı bir rapcinin oral ilişki yaşadım kanser oldum haberi var, evet hpv gırtlak kanseri yapabilir ama bunun için 50 yi aşkın yaşlarda tekrardan enfekte olmanız ve bağışıklık sisteminizin halihazırda başka virüsler ile de savaş veriyor olması lazım gırtlak kanserlerinin sadece yüzde 30 luk kısmından hpv sorumludur, eğer uyuşturucu kullanıyor ağzinızdan sigarayı düşürmüyor, her akşam 5 bira içmeden yatmıyorsanız üstüne birde hpv ile devamlı enfekte oluyorsanız (yani sürekli hpv taşıyıcısı kişiler ile ilişkiye giriyorsanız) evet malesef gırtlak kanserine 35 yaşında yakalanabilirsiniz.

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >

• https://www.ncbi.nlm.nih.gov/pmc/articles/PMC1828977/

Bahsettiğim deney burada, birde bu konuda HIM adında bir deney daha var ki erkekler için hpv konusunda 2006 da başlayıp hala devam eden sürekli bilgi güncelleyen bir deney, bana da deneyi incelememi Dr Süleyman Engin AKHAN mailinde yazmıştı maalesef deney dil seçeneklerinde Türkçe yok,yazdıklarımda ordan da edindiğim bilgilere dayanarak konuştum.Birde kondom taksanız bile hpv bulaşabilir o yüzden "kondomsuz yaparsan böyle olur" vb. gibi manasız suçlamalarda bulunmayalım, bazı kaynaklarda dünyadaki tüm insanların yüzde 80'inin hayatının bir döneminde özellikle 20-25 yaşları arasında hpv ile enfekte olup atlattığı yazıyordu, yani ne dünyanın sonu ne de kafaya takılacak bir durum.Bu virüs 1 asırdır insanlarda var ve etrafımızda tahmin edemiyeceğimiz kadar çok kişi hpv geçirmiş ya da geçirmekte hpv oldugunun farkında olan kesim siğil çıkaran yüzde 2 lik kesim onun dışında hpv olanların yüzde98 inin durumlarından haberi yok, Herkese evlilikten önce HPV DNA testini kendilerinizin yapmasını öneririm çünkü eğer en az biriniz önceki hayatında enfekte olmuş ve hala atlatmamış ise evliliğinizin ilk 20-30 senesinde farketmesenizde pinpon etkisi yaşayıp devamlı enfekte olursunuz ve ilerleyen yaşlarınızda zor durumda kalırsınız.

• quote:

Orijinalden alıntı: KERRARI

Dostum merhaba SAKIN İNTİHARI DÜŞÜNME 24 YAŞINDA GRİPTEN KANSER OLMA İHTİNALİNDEN DAHA AZDIR HPVDEN KANSER OLMA İHTİMALİN! şimdi bundan önceki yazılanları bir kenara bırak oncelikle hpv vucuttan temizlenir yabancı kaynaklarda clerify olarak geçer.Ben 21 yaşındayım, hepimiz insanız ve cinsellik ihtiyacı bir temel ihtiyaçtır yani yukarıda yazılanların hepsini okumasamda bazıları gerçekten uzak yoz yazılardı.Tek eşli olmak evlilikten sonrası için geçerlidir ve doğrudur tabiki sadık kalmak gerek, onun dışında her insanın omru boyunca tek eşli olması çok düşük bir ihtimaldir.Kondom kullanacaksın ve evlenmeden önceki ilişkilerinde kan ve cinsel sıvılar yoluyla bulaşan hastalıklardan korunmak için ama eğer hıv bulaşan varsa oda intihar etmesin, günlük alınam tek bir hap ile normal bir hayat geçirebilirsiniz bu hapı almaya başladıktan 3 ay sonra hıv kanda tespit edilemez ve bulaşmaz hale gelecektir, bu yüzdendir ki Türkiye'de evlilik öncesi idrar ve kan testleri ile hepatit sifiliz hıv-gonore klamidya gibi cinsel yolla bulaşan hastalıklar testleri yapılır ve pozitiflik durumu gozlenirse tedavi oldunduktan sonra evlilik işlemleri başlar yani evlenmeye engel teşkil eden herhangi bir hastalık yoktur.HPV testi evlilikten önce Türkiye'de yapılmaz ama yapan ülkeler var ABD gibi bundan mütevellit hpv ile ilgili veriler ve çalışmaların çoğu ABD kaynaklı ve ben de oralardan araştırdıklarımla ve Türkiye'de ki bu konuda en bilgili kişi olduğunu düşündüğüm Dr.Süleyman Engin AKHAN ın yazıları ve videolarından öğrendim bir de kendisinin yine yurtiçi yurtdışı platformlarda ki konferanslardaki konuşmalarından.HPV normal şartlarda ( yanı eğer hıv,kemoterapi gibi bağışıklık baskılayıcı şeylere sahip değilsen) en geç 4 yılda, bu 4 yıl içinde tekrar bulaşı olmazsa tabi, vücuttan temizlenir.Bu süre senin yaşına beslenmene spor yapmana virusun tipine bağlıdır.16-18 tipleri en geç temizlenen tiplerdir-siğil yapan tipler ise kolay temizlenir ve asla kansere sebebiyet vermez milyarda 1 ihtimalle bile siğil yapan 2 tip kansere sebep vermez.En erken 6 ayda temizleyen kişiler gördüm, zararsız tipler ortalama 9 ay riskli tipler ortalama 17 ay içinde temizlenir.Senin gittigin prof. un neden temizlenmez dediğine gelelim, bundan 5-10 yıl önceki kaynaklarda bu böyle geçer çünkü HPV hâlâ çok bilinen ve uzerine yeterince calışılmış bir virus değil ama dunyada farkindalık oluşmaya başlıyor, Avusturya-ABD-İngiltere gibi ülkelerde aşısı okullarda uygulanmaya başladı bile üstelik aşı maya bazlı yani herhangi bir yan etki yaratamıyor, sadece maya alerjisi olanlar aşıyı olamıyor.HPV DNA testi siğilden alınan örneklerde hem kadın hem erkek için kesin sonuç verir fakat ne yazık ki 200 ü aşkın hpv tipinden sadece 2 tip siğil yapar, ama test kadınlarda siğil yoksa da doğru sonucu verir çünkü örnek almak için alan biraz daha elverişli :).Erkeklere gelecek olursak HPV DNA testi eğer siğil yok ise penisten alınan örneklerle özel laboratuvarlarda 500-600tl civarı ücretlerle yapılır, ne yazık ki siğil yok ise Türkiye'de henüz erkekler için ücretsiz test yaptıramıyoruz fakat kadın arkadaşlar her 3 yılda bir smear testini yaptırmalı ücretsizdir bunu takiben doktorunuz HPV DNA ister ya da istemez.ABD de yapılan bir deney sonucu 50 adet erkek hpv taşıyıcısı test guvenilirliği için teste sokulmuş ve sonuç olarak, penil örnekle test yapıldığinda yüzde 50-Üretral örnek ile test yapıldığında yüzde 89.1-meni ile örnek yapıldığında yüzde10 küsürlerdeydi tam hatırlamıyorum-hem penil hem üretral ile test yaptıjlarında ise yüzde 100! evet Yüzde yüz sonuç almışlar yani 50 taşıyıcıda test sonucunda pozitif gelmiş.Testin linkini aşağıya bırakacağım.Bu testi Mavilab doğru şekilde yapıyormuş, düzen ve gelişim lab.lar ise sadece üretral örnek alıyormuş duyduklarıma göre, örnek alımını erkek bir personel yapıyor bir çubuk ile saniyeler içerisinde sürtünerek alıyor çekinecek bir sey değil, eğer ozellikle belirtirsen hem penil hem üretral örnek alırlar ki siğilim varsa ordan da ekstra aldır yani en az 3 çubuk kullansınlar her cubuk ile 1 örnek alınıyor.Bu virüsten arınıp evlenip çocuklarınla mutlu bir hayat sürebileceksin dert etme.Bunların dışında eğer hızlı bir şekilde temizlenmek istersen Ahcc adında bir takviye var tarım orman bakanlığı onaylıdır bazı doktorlar gereksiz görsede bu ilaç ile 6 ayda negatif olanlar olmuş! ama mesela Yukarıda bahsettiğim Süleyman Bey boşuna para vermeyin, kendine kendine temizleniyor diyor.Aslında haklı ama gripte kendi kendine geçiyor olsa da gidip 2 nurofen atıp kendimize geliyoruz :). Ahcc bitkisel üründür ilaç değildir eğer almak istersen hpvliyiz.com'a girip oradan ulaşabilirsin ve hpvden temizlenmiş binlerce kişinin hikayelerini okuyabilirsin.Eğer aklına takılan eksik yazdığım bir şey varsa lütfen sor yardım etmek isterim, ha eğer "ulan sen kimsin ben prof.ile konuştum geçmez dedi işte sktr işine bak" dersen bunuda anlarım haklısın böyle dersen de Süleyman Engin AKHAN ın sitesine girebilir,hasta yorumlarını okuyabilir, muayenehanesine gidebilir, mail ile sorularını ona sorabilirsin oda profersör benim gibi alaylı sallamıyor :).Geçmiş olACAK, kendine iyi bak asla kendini üzme, yaşamana bak, bu sürede kılları makas ile kısalt sinekkaydı yapma ve susturucuyu takmadan sokağa çıkma bu şartlarda cinsel ilişkiye de girebilirsin ! Yukarıda bahsedilen bir de yabancı bir rapcinin oral ilişki yaşadım kanser oldum haberi var, evet hpv gırtlak kanseri yapabilir ama bunun için 50 yi aşkın yaşlarda tekrardan enfekte olmanız ve bağışıklık sisteminizin halihazırda başka virüsler ile de savaş veriyor olması lazım gırtlak kanserlerinin sadece yüzde 30 luk kısmından hpv sorumludur, eğer uyuşturucu kullanıyor ağzinızdan sigarayı düşürmüyor, her akşam 5 bira içmeden yatmıyorsanız üstüne birde hpv ile devamlı enfekte oluyorsanız (yani sürekli hpv taşıyıcısı kişiler ile ilişkiye giriyorsanız) evet malesef gırtlak kanserine 35 yaşında yakalanabilirsiniz.
    quote:

Ben 21 yaşındayım, 

Yavaş lan.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >

• Mete Can Karahasan kullanıcısına yanıt
    Yanlışımız mı oldu yarbayım ?

• 
Sayfa: önceki 7891011
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.