Şimdi Ara

. (6. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
217
Cevap
9
Favori
28.951
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
57 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 45678
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • HPV Evet Tehlikeli bir virus ama Kurtulabiliyorsun.AİDS gibi Öldürüp süründürmüyor adamı intihar edilecek bir durum yok hocam Hatta HPV öyle bir virus ki Havuz veya normal Tokalaşma ile bile bulaşabilme ihtimali var.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi IVANGUARDI -- 15 Aralık 2019; 4:11:54 >
  • IVANGUARDI kullanıcısına yanıt
    Keratinli deriye bulaşma olasılığı düşük, sizin bilginiz yanlış.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • HIV'dır o HPV olsa duramazsın.

• HPV tedavisinde ,bu tür hastalara ,arı ürünü olan propolis de kullandırmaktayız. Antiviral özelliği ile tedavi imkanı sunmaktadır.

• bir haber okumuştum 20-25 yıl sonra bile ortaya çıkabiliyormuş
  • quote:

Orijinalden alıntı: MaDMaxiBo

cebinde birkaç kondom taşıyacaksın ne var bunda ağlayacak ?
    ben çekmecede bulunduruyorum ve ağlamıyorum.
    kondomlada bulaşiyor
  • volyas V kullanıcısına yanıt
    Salla.

• quote:

Orijinalden alıntı: MaxPayne87

Ben bu dünyadaki en müthiş ve karizmatik erkeğim...
    vay be daha neler görücez :D
  • Rockstar1907 kullanıcısına yanıt
    Türkiye gerçeği neden şaşırdınız hocam
  • quote:

Orijinalden alıntı: Reyiz

Hpv dedigin sey cok basit ve insanlarin yuzde 60inda olan bir sey buna sigiller ve cesitli turevleri de dahil ki kimse bunun farkinda bile olmuyor kimisi sigil cikti diyor kimisi dusuruyor ve farketmiyor benim de ayagimda sigil vardi kriyoterapi gerekmeden kendiliginden dustu ama yine de cikabilir. Kisacasi bende de hpv var ve bunda endiselenicek bir durum yok zira cevremdeki cogu kiside de var. Hekiminiz aksi bir durum ve tehlike belirtmediyse rahat olun.
    senden kimseye bulaşmayacak mı
  • StallionTR S kullanıcısına yanıt
    Hemen kendinizi aklamayın, 90'larda yapılan yayınlanmayan çalışmalar var. İnandıramıyorlar öyle olmadığına.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Mete Can Karahasan -- 15 Aralık 2019; 13:20:14 >
  • tacimmüdür kullanıcısına yanıt
    Vücudun dışarıdan kendisini koruyor, deri döküyorsun ve ayrıca kök hücreye bulaşması gerek kalıcılık için. Öyle kolay değil.

• Mete Can Karahasan kullanıcısına yanıt
    Cevapla ne ilgisi var anlamadım hocam.

Adam 41 yaşında bakirim hayat seksten ibaret değil demiş.

Oda şaşırmış bende türkiyede olabilecek bir durum diyorum.
  • volyas V kullanıcısına yanıt
    hacamat eğitimi almış doktor mu
    hadi onu geçtim hangi çalışmalar ile kanıtlandı? Kaynak? Milliyet çocuk mu?

alın size pubmed'in hacamat ile ilgili en fazla geri dönüş alan makalesihttps://www.ncbi.nlm.nih.gov/pmc/articles/PMC3289625/

peki sonuç ne? bir şeyler bulduk da sonuçlar yanlı gibi. daha geniş bir araştırma yapıp kesin bir sonuca ulaşılabilir, bu şekilde pek bi naneye benzemedi. sonuç bölümünde yazanlar bunlar.

ayrıca hacamat üzerine pubmed e bir kamyon makale girilmesi onu bilimsel yapmaz. gidip çorabın iz yaptığı yeri kaşımanın faydaları diye de makale açabilirsiniz. pubmed onay mercii değildir.

kirli kan diye bir şey de yoktur. geçiniz.

ha gerçi "doktor" olduğunuz için bilmeniz gerek bunları. ben niye anlatıyorsam

• StallionTR S kullanıcısına yanıt
    Öyle bir bulaşıcılık yok. Grip virüsü değil, bu. Bulaştığı yerde sınırlı kalıyor, öyle bulaşıcılığı ile akut seyri eş çizgide ilerleyen bir rahatsızlık değil. Kör gözü kör parmağınla buldurman lazım.

• İntihar etmek çok acı sonuç....Abartma......Vücutta bağışıklık sistemi sağlam güçlü oldumu sana zarar veremiyor....Vücudunda yaşıyor...Türkiyenin % 65 kısmı sarılık mikrobu taşıyor....Doğal temiz beslenmeye çalış...Hazır yemeklerden konservelerden v.s. uzak dur...Ayda bir sakatat ye...Kelle , paça, ciğer, işkembe...Özellikle kuzu paçası... Brokoli , enginar, karnıbahar bol tüket..Vücut sağlam oldumu hastalık vız geliyor...Hepimizin vücudunda kanserli hücreler mevcut....Uyuyorlar....Vücut zayıf düştümü hücuma başlıyorlar...Tedavisi var...Endişe etme....Gıdana , özel hayatına dikkat et...Geçmiş olsun..

• 
Sayfa: önceki 45678
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.