Şimdi Ara

★ HTC 10 Ana Konu ★ (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
120
Cevap
1
Favori
8.835
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Yanlışım varsa düzeltin sanırım şuan için üstteki resme bakarsak android dünyasının en pahalı telefonu

s7 edge bile sanırım 3.200 civarında bulunabiliyor

htc sanırım piyasadan silinmek için elinden geleni yapıyor

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Sd 820 4 GB ram versiyonu 2700 gibi bir fiyat ile piyasaya çıkar fakat 2300 -2400 seviyesine inerse kısa süre iflasin eşiğinde olan HTC BlackBerry nin yaptığı hatadan dönmüş olur . Gerci onlarda BBM sacmaligi vardi ama zor dönemde uygun fiyat kurtarir .

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Arkadaşlar şahsi fikrimi sorarsanız bu telefon resmi Türkiye garantili alınmaz.Ya ithalatçı firma garantili almak yada yurt dışından getirtmek daha mantıklı.4000 TL verilmez.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi AkselEsEs -- 28 Mart 2016; 13:15:55 >
    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Artık paylaşımlar buradan yapılsın, kaç tane konuya yazıyor millet..

Fiyat ile ilgili elbette beklentiler var arkadaşlardan ama biraz da firmayı ve rakiplerini de göz önünde bulundurmak lazım, aynı zamanda bir önceki telefonların da fiyatları referans alınmalı.. Şimdi söylenenler doğru, Türkiye'de rekabetçi olması için fiyatlandırmasının da rekabetçi olması gerekiyor ama 2.200 ile 2.500 TL fiyat aralığı ne yazık ki yukarıda söylediklerimle düşünüldüğünde mümkün değil. Arkadaşlar; One A9 2.200 TL'ye satılıyor hala teknoloji marketlerde yani yapmayın. Fiyatın doğruluğunu ya da tutarlılığını tartışmıyorum sadece yanlış beklentilerde olmayın. HTC son yıllarda amiral gemilerini hep Samsung'dan pahalıya satışa sundu; ki bu sene LG bile Samsung'un yanına gelmişken HTC için olabilecek en iyi senaryo bu markalarla paralel hareket etmek olmalı. 3.000 TL normal de HTC'nin yazacağı rakamdır ama 2.800 TL yaparsa en azından iyimserlikleri okunabilir. Fakat burada da kaç adet ithal planlaması var onu bilmek lazım. LG Türkiye ve Samsung Türkiye atıyorum 100.000 adet ithal çekiyorsa HTC 25.000 adet çekiyorsa fiyat da ne yazık ki fark edebiliyor.

• Kar marjindan fedakarlıkta bulununmazsa iflas bayrağını çeker o zaman . Ayrica yeni model 2500 e cikinca eski model 2200 de kalmaz kardesim 1700 civarina duser . Eski model 2200 olup yeni model 2500 olacak diye birsey yok . Bu herseyde böyledir yeni model çıkınca eski model değer kaybeder. Lg samsung a yanlasti demissin ama htc bu kafayla giderse gayet normal donanim olarak guzel bir cihaz fiyati ayarlayamazsa yazik olur .

• LG G5 sayfasını inceliyorum. HTC 10 a bakıyorum. Sony deseniz tırt!.. Sonra Samsung s7 ve s7 edgeye insanların bu kadar saldırmasının mantığını çözemiyorum!
    Htc en son m7 kullandım. Sony' de z2 den sonra ilgimi çekmedi. Marka fanı da olmadım. Ama yiğidi öldürmeli insan sonra samsung'a hakkını da vermeli.

• Dark Saga kullanıcısına yanıt
    Avrupa'da 19 Nisan'da satışta diye okumuştum. Ona istinaden yazdım ben de. Ama Mayıs'ı bulacağını hiç sanmıyorum. Çünkü telefon her şeyiyle sızdı. Yani bu da demek ki telefon üretimi tamamlandı ya da üretimin çoğu tamamlandı. Hatırlayın HTC ilk M7'yi çıkardığı zaman hiç sızıntı yoktu. Çünkü hiç üretilmemişti. Ki bundan dolayı telefon tanıtıldıktan 1 ay sonra satışa başladı.
  • quote:

Orijinalden alıntı: MikaHakkinen

Avrupa'da 19 Nisan'da satışta diye okumuştum. Ona istinaden yazdım ben de. Ama Mayıs'ı bulacağını hiç sanmıyorum. Çünkü telefon her şeyiyle sızdı. Yani bu da demek ki telefon üretimi tamamlandı ya da üretimin çoğu tamamlandı. Hatırlayın HTC ilk M7'yi çıkardığı zaman hiç sızıntı yoktu. Çünkü hiç üretilmemişti. Ki bundan dolayı telefon tanıtıldıktan 1 ay sonra satışa başladı.

Doğrudur hocam zaten rakiplerinden geç tanıtarak bi zaman kaybı yaşadılar bi çok kişi tercihini yaptı geri kalan kısmı kapmak için lansmandan hemen sonra satışa başlayabilirler.
  • Simetriye önem veririm, parmak izi okuyucusu ön tarafı batırmış.
  • Ya 2 telefon arasında kaldım 10 ile X9. 10 daha iyi tabii ki ama X9 5,5 inç ve gerçek boomsound var. X9 şimdiye kadar satışa sunulsaydı direk alırdım ama şimdi 10'un tanıtımına 10 gün kalmışken almak olmaz X9 daha güzel duruyor sanki yaa. Sahibinden'de 1 kişide var. Şeytan diyor

• önlerden yer alalım..
    şu an note 5 kullanıyorum.büyük ihtimalle kamerada düzelmişse bu telefonu alıp telefon alma defterini kapatacağım.
    m9 u kamera için satmıştım.çok güzel ve memnun kaldığım telefondu.
    inşallah bu sefer düzgün olur..
  • quote:

Orijinalden alıntı: MikaHakkinen

Ya 2 telefon arasında kaldım 10 ile X9. 10 daha iyi tabii ki ama X9 5,5 inç ve gerçek boomsound var. X9 şimdiye kadar satışa sunulsaydı direk alırdım ama şimdi 10'un tanıtımına 10 gün kalmışken almak olmaz X9 daha güzel duruyor sanki yaa. Sahibinden'de 1 kişide var. Şeytan diyor

O bahsettiğin x9 beni de rahatsız ediyor :)

• samsung galaxy s7 alacam ama 12 nisanı bekliyorum. gözüm kulağım yine htc'de.
  • Gercek boomsound nasil oluyor ?

• boomsound ne ise o, yüksek ve kaliteli sterio ses telefonlarda... sterio ses veren çok az telefon var.

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Arkadaşlar HTC 10, 12 Nisan da tanıtıldıktan sonra ne zaman satışa çıkar tahmini olarak
  • Roque_Jn R kullanıcısına yanıt
    htc tedarikçi firmalara verdiği sipariş sayısı bir samsung veya apple ın yarısı bile olmadığı için parçaların birim maliyeti daha fazla... apple 300 dolarsa htc 320 veya daha fazladır. bunun da etkisi var fiyatlara. keşke 2500 seviyesinde çıkarsalar da rekabetçi olsa, biz de alsak...

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • burak-82 kullanıcısına yanıt
    nisan sonu veya mayıs ilk haftasına sarkabilir
  • HTC M10 ait yeni sızıntılar geldi; Ön kamerada ilk defa kullanılacak OIS destekli 4 veya 5 ultrapiksel kamera ile geliyor, SS'de Sense 8 ait batarya bar simge düz konuma getirilmiş ikonlar değişmiş, iddiaya göre ön kamera selfieler htc 10 ile çekilmiş sızıntılar resimlerde.
    Bu mesaja eklenen görseller:

★ HTC 10 Ana Konu ★ ★ HTC 10 Ana Konu ★ ★ HTC 10 Ana Konu ★ ★ HTC 10 Ana Konu ★ ★ HTC 10 Ana Konu ★

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi erentpl -- 9 Nisan 2016; 21:36:50 >

• Şu telefon acaba 2k amoled ekran ile gelir mi?

• 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.