Şimdi Ara

★ HTC 10 Ana Konu ★ (6. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
120
Cevap
1
Favori
8.835
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 23456
Sayfaya Git
Git
Giriş
    Diğer konuda yorum sayısı 4000 üzeri. Burası yüzü daha yeni gördü. Siz konuya detaylı incelemeleri, güneş ışığı altındaki incelmeyü mesela ekleyin. Telefonu alanlar buradan da
    Mutlaka yararlanacaktır.

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: AkselEsEs

quote:

Orijinalden alıntı: m.can123

Konu bayagi bos kalmis :) bencehtc nin parmak izi sensoru bile s7 almaktan vaz gecirir. Samsung hala mirin kirin ediyor parmak izini okurken

Valla elimden gelenin en iyisini yapmaya çalışıyorum fakat yinede benim konum tercih edilmiyor.Saygı duyarım.

Katılıyorum parmak izi sensörü harika.

Herşeyi de yapsan bir s7 konusuna dönmeyecek, umarım emeğinin karşılığını alursın. Şu internet ortamında bir apple ı birde samsung u savunup yüceltenler bitmez :) Bu yüzden konular hep hit. HTC 10 alıpta buralarda takılıcak insan sayısıda s7 ye oranla baya düşüktür :) HTC nin gece çekimlerini ufak bir güncellemeyle biraz daha toparlasalar çok çok daha iyi olacak...

• Cihazın Sar değerini bilen var mı? (Diğer başlıkta yanıt yoktu)
  • demibold D kullanıcısına yanıt
    Kafada : 0.417 W/kg
    Vücutta : 0.174 W/kg
  • Çok iyi, oldukça düşükmüş. Bir ara p9'a niyetlenmiştim çok yüksek olduğunu söylediler vazgeçmiştim.
  • Evet bugün Gümüş renkli elime ulaştı ve artık benide listeye ekleyebilirsiniz.
  • Benim kayinbirader Avrupa turuna cikiyor. Prag, Roma, Barcelona, Paris, Amsterdam, Berlin gibi yerlerde ikiser ucer gun kalacak. HTC 10 u uygun fiyata nereden alabilir? Orada vergi iadesinden yararlanabilir mi?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Arkadaşlar gittigidiyordan htc10 alan oldu mu ? hediye çeki ile bayağı uygun fiyata alabileceğim distribitör garantili nasıl önerir misiniz ?
  • Arkadaşlar Z2 kullanıyorum, telefonu bozdum maalesef. Soru şu: HTC 10 vs Iphone 6 plus?
    Turkcell 24 taksit ile alıcam mecbur. Teşekkürler.

• quote:

Orijinalden alıntı: ysuleymany

Benim kayinbirader Avrupa turuna cikiyor. Prag, Roma, Barcelona, Paris, Amsterdam, Berlin gibi yerlerde ikiser ucer gun kalacak. HTC 10 u uygun fiyata nereden alabilir? Orada vergi iadesinden yararlanabilir mi?

En ucuz alabilecegin yer bu listeye göre Paris fnac mağazası ama almanya yolculuksa varsa orası daha ucuz.

• Özür Berlin görmedim. Ordan alın

• Htc 10 kulubu zaten var bu konu ne diye acilmis anlamadim?

• Telefon otg desteği mevcut yazıyor ama ben 8 gblik flash bellek takiyorum okumuyor neden?

• quote:

Orijinalden alıntı: sefa__54

Telefon otg desteği mevcut yazıyor ama ben 8 gblik flash bellek takiyorum okumuyor neden?

Ben 128 lik otg kullanıyorum tanıyor formatı fat32 olsum bide dosya yöneticisi indir

• Hearthstone oynarken takılıyormuş, performansı düşükmüş diyorlar. HTC 10 almış birisi yorum yapabilir mi?

Hearthstone şu blizzardın kart oyunu, zaten hemen hemen telefonda oynadığım tek oyun (1-2 tane de araba oyunu var hillside ile vintage).

Hearthstone'u iyi oynatsın yeter. Diğer alternatifler Sony Xperia XZ ile Xperia X veya Huawei P9.
  • quote:

Orijinalden alıntı: leopolidas

Hearthstone oynarken takılıyormuş, performansı düşükmüş diyorlar. HTC 10 almış birisi yorum yapabilir mi?

Hearthstone şu blizzardın kart oyunu, zaten hemen hemen telefonda oynadığım tek oyun (1-2 tane de araba oyunu var hillside ile vintage).

Hearthstone'u iyi oynatsın yeter. Diğer alternatifler Sony Xperia XZ ile Xperia X veya Huawei P9.

Oynamışlığım var takılma vs. olmamıştı.Siz sorunca tekrar denedim arkadaş PC'den ben telefondan oynadım takılma yoktu.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi BurakKsglu -- 21 Ocak 2017; 20:3:29 >
  • leopolidas L kullanıcısına yanıt
    Mukemmel bir internet ile oyun icinde pek kasma yasamazsin.

Onun disinda bir sorun yok. Fakat oyun 30fps'de calisiyor sanirim.

• quote:

Orijinalden alıntı: BurakKsglu

quote:

Orijinalden alıntı: leopolidas

Hearthstone oynarken takılıyormuş, performansı düşükmüş diyorlar. HTC 10 almış birisi yorum yapabilir mi?

Oynamışlığım var takılma vs. olmamıştı.Siz sorunca tekrar denedim arkadaş PC'den ben telefondan oynadım takılma yoktu.

fps si düşükmüş galiba. amerika hearthstone serverında forum yazmışlar modelde bir bozukluk var diye. çözünürlüğü yüksek olduğu için oyunu da o çözünürlükte çalıştırmaya fln çalışıyor olabilir.

• leopolidas L kullanıcısına yanıt
    Valla hiç denk gelmedim,sizin mesajı görüp cevap yazmadan da denedim bir kasma vs. yoktu.Boost+ ile optimize edip de denedim şimdi aynı değişen bir şey yoktu.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi BurakKsglu -- 23 Ocak 2017; 13:20:30 >
  • BurakKsglu kullanıcısına yanıt
    eyw saolun. seçemedim bir türlü hangi telefonu alsam diye. en son iphone 6s de karar kıldım fiyatları uçtu gitti.

şimdi htc 10 a karar kıldım gibi. p9 alacaktım da emui arayüzü eksik diğerlerine göre, kamerası htc den iyi olsa da arayüz daha önemli bence. bir de p9 da gpu düşük performanslı. onun yerine kameradan ödün verip daha ucuz olan xperia x alırım daha iyi.

ama hala yeni modelleri beklesem mi diye düşünüyorum. 2017 için 64 gb standart olacakmış, ama dolar da fırladı fiyatlar uçuk mu olur gelecek telefonların bilemedim.
  • 
Sayfa: önceki 23456
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.