Şimdi Ara

★ HTC 10 Ana Konu ★ (4. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
120
Cevap
1
Favori
8.838
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 23456
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Eveeet Beklenen gün geldi çattı... Gerçi herşey ortaya çıktı, merak edilecek fazla birşey yok ama, beklentileri çok yükseltti HTC . Bu kadar çok reklam, bu kadar özellik, HTC nin finansal durumu vs... göz önüne alınca M10 un fiyatı düşünmek bile istemiyorum... Eğer bu telefon sadece SD 820 ile tek model çıkarsa, yani kırpılmış bir model çıkmazsa, akıllı telefon piyasasının en pahalı cihazı olur gibime geliyor. 2700, 2800 tl lik fiyat tahminlerinden daha uzak bir fiyat olacak gibi , inşallah yanılırım. Gerçi M10 2600,2700 fiyat aralığında çıksa bile türkiye pazarında çok yüksek satış rakamlarına ulaşamaz, samsung, LG , iphone gibi marka değeri yüksek, popülaritesi yüksek markalar varken büyük bir kesim bu cihazı tercih etmeyecektir. Ancak bizim gibi daha önce htc kalitesini tatmış, ya da bu işe gönül vermiş, hevesli, meraklı, telefonu bir prestij simgesi olarak görmeyen kesim tercih eder... Gerçi bende yakından takip ediyorum ama bu kadar yüksek rakamlara telefon almam, 2 sene önce olsaydı belki ama , zamanla insanın öncelikleri değişiyor ve bir telefona 3 bin tl vermem artık.

Hadi bakalım heyecanla bekliyoruz...

• Az kaldı bakalım beklentileri karşılayacak mı

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 3000+ çıkacak arkadaşlar %90 ihtimalle. Olurda çıkmazsa htc cidden rekabet etmek istiyor demektir ve şayet s7 edge fiyatında çıkarsa satar gibime geliyor.

• 2999 kutudan 250 lik kulaklık cikiyormus.

• Bir htc M9+ kullanıcısı olarak özellikler çok çok iyi,fiyattada htc ye lafım olmaz,fakat tasarım 250 tl lik çin telefonlarına benziyor M7 M8 M9 daki o caanım incecik premium kasayı nasılda takoza çevirmiş.
  • Teknoseyir Htc 10 İlk Bakış

Technopat HTC 10 Ön İnceleme

ShiftDeleteNet HTC 10 Ön İnceleme ve İlk Bakış - Hands On

• İnceleme Videosu Geldi Beyler (Kanalım değil.)
  • Ön kısmı 500 liralik samsungun grand modeline benzemiyor mu yahu?

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Kim ne derse desin HTC kendinden beklenmeyecek derecede iyi bir telefon yapmış. Radikal kararlar almış. En azından Samsun S7 Edge alipta iki galeri iki müzik çalar uygulamasıyla karşılaşmaktan iyidir. Bu yılın en iyi telefonu olabilir.

• ekran ufak kalmış şu özelliklere

• Radyo ve kızıl ötesi yok cihazda çok üzdü beni yaaa diğer m serilerinde vardı

• quote:

Orijinalden alıntı: Arda 88

Simetriye önem veririm, parmak izi okuyucusu ön tarafı batırmış.

kesinlikle katılıyorum, sırf bu yüzden almamayı düşünüyorum,
    o kadar para ver tuşlarla ekranın arasında kocaman boşluk olsun.
    olacak şey değil.
  • Konu güncellenmiştir.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi AkselEsEs -- 10 Mayıs 2016; 0:33:35 >
  • İncelemelerde tek beğenmediğim noktası kamerası g5,s7 felan gerisinde kalıyor hep, umarım daha iyi çıkar birde şu menü yana doğru kaysa ne olur yani htc
  • berkant19 kullanıcısına yanıt
    Kamera bence iyi iş çıkarıyor. Aşağı doğru kayan menünün daha kullanışlı olduğunu düşünüyorum. Cyanogenmod romları aşağı doğru olan menüdür. Kullanıcı dostu olan romlar yapmaya çalıştıkları için aşapı doğru olanı tercih etmişlerdir diye düşünüyorum.

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: lansker

Kamera bence iyi iş çıkarıyor. Aşağı doğru kayan menünün daha kullanışlı olduğunu düşünüyorum. Cyanogenmod romları aşağı doğru olan menüdür. Kullanıcı dostu olan romlar yapmaya çalıştıkları için aşapı doğru olanı tercih etmişlerdir diye düşünüyorum.

İki seneye yakın One Max kullanmış biri olarak; ana ekranda yana kayan, uygulama menüsünde aşağı kayan tasarım, soğuktan sıcağa ya da sıcaktan soğuğa girmiş gibi oluyor! Yani pek iyi değil ama her güzelin bir kusuru oluyor!

• quote:

Orijinalden alıntı: genc1923

quote:

Orijinalden alıntı: Arda 88

Simetriye önem veririm, parmak izi okuyucusu ön tarafı batırmış.

kesinlikle katılıyorum, sırf bu yüzden almamayı düşünüyorum,
    o kadar para ver tuşlarla ekranın arasında kocaman boşluk olsun.
    olacak şey değil.

Tuşlar yerine yanlışlıkla ekrana dokunmayı önleyen iyi düşünülmüş yapı ama simetriye önem verenler için yapacak bir şey yok. Haklısınız o yönden.
  • Keske biraz arayüzü degişseydi ..!!
    Dün geceden beri kullanıyorum cihazı ..kamerası gercekten guzel olmus pili daha test etmedim 2500 e kayıtsız aldım..4 ay içinde ederim memnun kalırsam cihazdan iphone a benzetmişler biraz onden bakınca teli..

Jelatin ve kılıf yok bu sıkıntı şu an

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi altunkeser -- 10 Mayıs 2016; 12:57:07 >
  • Ayın kaçında satışa çıkacak ?
  • quote:

Orijinalden alıntı: demibold

Ayın kaçında satışa çıkacak ?

Bu ay sonuna kadar satışta olması muhtemel.

Arkadaşlar kullanıcılar listesi oluşturulmuştur.Nickini yazdırmak isteyen söylesin.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi AkselEsEs -- 11 Mayıs 2016; 1:00:11 >
  • 
Sayfa: önceki 23456
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.