Şimdi Ara

★ HTC 10 Ana Konu ★ (5. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
120
Cevap
1
Favori
8.835
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 23456
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Henüz kullanmadım, aldığımda kullanacağım, demibold ekleyiniz.
  • quote:

Orijinalden alıntı: demibold

Henüz kullanmadım, aldığımda kullanacağım, demibold ekleyiniz.

Şimdiden ekledim.
  • Henüz almadım ama çıktığında almayı düşüñüyorum, ekleyebilirsiniz.
    Root olayı garanti kapsamına girmesi de güzel bir yaklaşım bence, aldığımda ilk iş root atmak ve keyfime bakmak olacaktır.
    Kişisel Türkçeleştirdiğim uygulamalarıda Haticede kullanmak ayrı bir zevk katacaktır. 😆

@KDELİK@N # CEMOKA

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi YER-DENİZ -- 11 Mayıs 2016; 11:19:42 >
    < Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Neler var Türkçeleştirdiğin?

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: lansker

Neler var Türkçeleştirdiğin?

www.androiturk.blogspot.com.tr Bloğumda var ama bir senedir işlerimin yoğunluğu dolayısiyle ilgilenemedim..

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Hocam root gerçektende garanti kapsamındamı?

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: AkselEsEs

Hocam root gerçektende garanti kapsamındamı?

Evet.

http://www.andronetwork.com/konu/htc-10-bootloader-kilidi-acilsa-bile-artik-garanti-kapsaminda-olacak.8311/
  • sercos kullanıcısına yanıt
    Hmm..İyimiş teşekkürler.

• m7 nin ses kalitesi m8 ve m9 da yoktu
    m7 de kızılötesi yokken m8 ve m9 da vardı
    gene ekrana dokunarak açma m7 de yokken m8 ve m9 da vardı
    ultra piksel m7 ve m8 de varken m9 da yoktu
    duo kamera m8 de varken m7 ve m9 da yoktu
    10 da kızıl ötesi olmaması çok saçma...
    ne yapmaya çalışıyorlar yada yapmamaya çalışıyorlar anlamıyorum...

beni ilgilendiren en önemli özellik kulaklık sesi...

harman kardon m8 de bile harman kardon kullanlıklarla vasat bir ses çıkışa sahipti cihaz(droid dna veya m7 ile kıyaslıyorum)
    10 modelindeki ses çıkışa göre cihazı alacağım... onun içinde kullanıcı yorumlarını bekliyorum...
  • sissil S kullanıcısına yanıt
    Müzik ile uğraşanlar en iyi kulaklık sesine sahip telefon olduğunu yazmış bir kaç forumda, kulaklık sesi konusunda sorun olacağını sanmıyorum.
  • Doğrusu ağırlıklı olarak ses kalitesi için de almayı düşünüyoruz. Umarım düşkırıklığı yaşamayız.
  • Şuana kadar ki en iyi kulaklık ses çıkışına sahip telefon HTC 10'dur.Bunu rahatlıkla söyleyebilirim.Yani ses konusunda bir şüpheniz olmasın.Zaten kutudan çıkan Hi-Res kulaklıkta bunun kanıtı.
  • Bu cihazlar artık cep telefonu, akıllı telefon gibi sözlerle tanımlanamaz. Olsa olsa hepsi bir arada kavramıyla "CEP BİLGİSAYARI" denebilir. Bu bakımdan aynı zamanda bir multimedya düzenlemesidir. Bizim gibi son kullanıcılar, müzik dinlemek için ayrı bir cihaz taşımaktansa cep bilgisayarından, nitelikli ve kaliteli ses donanımını talep eder hale geliyor ister istemez...
  • Kulaklığın iyi olması ile çıkışın iyi olacağı konusuna kesinlikle katılmıyorum...

Beats kulaklıkla droid dna yada htc m7 harika ses verirken ve hatta equ yazılımı yüklediğimde çatlama olmadan dibine kadar ses arttırdığımda m8 ve m9 resmen yamuldu...

Keza m8 cihazım harman kardon edition ve harman kardon kulaklıklı idi...

Bunun için en iyisi mağazalara gelip incelemek olacak...
  • quote:

Orijinalden alıntı: sissil

Kulaklığın iyi olması ile çıkışın iyi olacağı konusuna kesinlikle katılmıyorum...

Beats kulaklıkla droid dna yada htc m7 harika ses verirken ve hatta equ yazılımı yüklediğimde çatlama olmadan dibine kadar ses arttırdığımda m8 ve m9 resmen yamuldu...

Keza m8 cihazım harman kardon edition ve harman kardon kulaklıklı idi...

Bunun için en iyisi mağazalara gelip incelemek olacak...

Yok hocam şu yönden açıklama yapıyım.HTC bu sefer kulaklık çıkışında farklı bir anfi kullanmış.İncelemelerde de iyi olduğundan bahsediliyor.Tabi cihazı test etmedim sadece söylenenlerden yola çıkıyorum.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi AkselEsEs -- 14 Mayıs 2016; 1:28:05 >
  • Biraz da kameraya bakalım
    foto

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi demibold -- 14 Mayıs 2016; 2:26:23 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: demibold

Biraz da kameraya bakalım
    foto

Oldukça iyi.
  • Konu bayagi bos kalmis :) bencehtc nin parmak izi sensoru bile s7 almaktan vaz gecirir. Samsung hala mirin kirin ediyor parmak izini okurken

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: m.can123

Konu bayagi bos kalmis :) bencehtc nin parmak izi sensoru bile s7 almaktan vaz gecirir. Samsung hala mirin kirin ediyor parmak izini okurken

Valla elimden gelenin en iyisini yapmaya çalışıyorum fakat yinede benim konum tercih edilmiyor.Saygı duyarım.

Katılıyorum parmak izi sensörü harika.

• 
Sayfa: önceki 23456
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.