Şimdi Ara

HTC 10 Çift Tıklama ile Uyandırma Sorunu

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
4
Cevap
0
Favori
770
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Motion Hareklerden çift tıklama ile telefonu uyandırıp kapatma özelliğini açtıktan sonra ekranı çift tıklama ile açıp kapatmada sorun yok ama parmağımı ekranda kaydırdığım zaman da uyanıyor. atıyorum telefon elimde olduğu zaman çift tıklamasam bile ekran açılıyor sürekli. sorunu yaşayan ya da çözüm bulan var mı acaba?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi pisrabbit -- 2 Ağustos 2016; 2:09:10 >

• Hocam çok hassas oluyor genelde bende ki sony z3 de cebimde kendiliğinden açılıyor çift tıklama açık olduğunda.
  • quote:

Orijinalden alıntı: pisrabbit

Motion Hareklerden çift tıklama ile telefonu uyandırıp kapatma özelliğini açtıktan sonra ekranı çift tıklama ile açıp kapatmada sorun yok ama parmağımı ekranda kaydırdığım zaman da uyanıyor. atıyorum telefon elimde olduğu zaman çift tıklamasam bile ekran açılıyor sürekli. sorunu yaşayan ya da çözüm bulan var mı acaba?
    ,

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-31C666817 -- 19 Mart 2021; 10:25:19 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: ordeniz

quote:

Orijinalden alıntı: pisrabbit

Motion Hareklerden çift tıklama ile telefonu uyandırıp kapatma özelliğini açtıktan sonra ekranı çift tıklama ile açıp kapatmada sorun yok ama parmağımı ekranda kaydırdığım zaman da uyanıyor. atıyorum telefon elimde olduğu zaman çift tıklamasam bile ekran açılıyor sürekli. sorunu yaşayan ya da çözüm bulan var mı acaba?

Hocam motion launch ayarlarının içinde kilidi açmak için yukarı kaydır seçeneğini işaretlemeyin.

O kapalı zaten. Kapalı olmasına rağmen böyle bir sorun var. Telefonun ekran hassasiyetinde bi sorun olduğu ortada. Bir sıkıntı da SwiftKey gibi klavyelerde soldan sağa kaydırarak silme özelliği çalışmıyor.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.